- 3 Kasım 2014
- 150
- 42
- 98
- 36
- Konu Sahibi melankoli88
-
Arkadaslar ben esimle sevgili oldugumuz zamanlari cok ozluyorum.sorumluluklarimizin olmadigi gonlumuzce gezdigimiz eglendigimiz ask yasadigimiz gunlere cok ozlem duyuyorum.simdi ayni evde iki yabanci gibiyiz bide coluk cocuk derken eski gunlerden eser kalmadi.o gunlerin hayalini dusunup duruyorum
Iste bende tam bu noktadayim eskiye cok ozlem duyuyorum belkide bundan dolayi suan yasadigim yaptigim seylerden mutlu olamiyorumevlilikte güzel ama,insan bekarlık hallerini arıyor
benim hep eskilere dair özlemlerim vardır
çocukluk gençlik yıllarımı falan çok özlerim,o zamanın tadını şimdi bulamıyorum
senelerin nasıl geçtiğini bile anlamıyorum.
Erkekler genelde evlenince kendilerininde bir aile kurduklarinin farkina varamiyolar benzer sorunlari bende yasadiminternetimi doğalgazlı evimi özlüyorum. birde evlenince sen alınca evine birşey dibindeki kaynına kayınvalidesine götürecek derdi var o yüzden hiçbirşeyimi vermek istemiyorum. şuan doğalgazım yok.kayınvalidemin durumu normal ama çok ağlanır para yok diye kısıyorsa bana kısmıyor bunun sorumlusu ben değilim. hala kocama öğretemedim(daha doğrusu öğrenmek istemiyor işine gelmiyor desek daha doğru olur) artık bir aileyiz ben anneme alıp taşıyormuyum.
Ya cocuk yattiktan sonrada cay kahve biseyler yapiyorum ortam olsun sohbet muhabbetederiz diye o her seferinde bon bon televizyona bakar yada tlfnu kurcalar bende kanepede uyuyakalirim.eskiden sirnasirdim ben adim atardim yanasirdim simdi umrumda degil.neden bu duruma geldik anlamiyorum iletisim 0herkes özlüyordur heralde
evlendikten sonra insan sevgili olamıyor ki
evin işi kocanın işi
geçim çocuk
herkes kendi derdine düşüyor malesef
ama akşam çocuk yattıktan sonra birbirinize vakit ayırabilirsiniz
bizde erkek arkadasimla nisan düşünüyoruz bu yaz..hep evlilik hayali kurarız. .bnde ewe gec kaldim yok ,annm bekler yok,babam arar yok ohhh derim :) anlattıklarını kendi dusuncelerime benzettim.Allah o günleri yaşamayı da nasip etsin.Ben hiç özlemiyorum :) Evli olmak daha güzel bence ya da 15 günlük evliyim henüz onun için fikirlerim bu yönde olabilir.Sevgiliyken yok eve geç kaldım,annem kızacak,babam kızacak uğraş dur :) Şimdi çok güzel oysaki
bak bunu bende yapıyorum,kızım doğdu doğalı üstüme başıma bişey aldığım yokevlilik sorumluluk getiriyor önceden düşünmeden harcama yapabiliyorduk şimdi faturalar kira marketti çocuğun ihtiyacı derken üstüme bişey alırken ne gerek var evdeyim kızımın bi ihtiyacını alırım diyorum özlemek değilde evlilik öncesininde ayrı bi tadı vardı güzeldi şimdi apayrı bi güzel 2 kişiyken 3 kişi olduk aile olduk bazen bunalımın eşigine gelsemdeherşey çok güzel ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN
Iste bende tam bu noktadayim eskiye cok ozlem duyuyorum belkide bundan dolayi suan yasadigim yaptigim seylerden mutlu olamiyorum
ayy çok güldürdün benibak bunu bende yapıyorum,kızım doğdu doğalı üstüme başıma bişey aldığım yok
hele evde dilenci gibi geziyorum
kızıma alıyorum cicileri,bana lazım değil,benim herşeyim ona feda olsun
evlat bambaşka bişey...
bizde erkek arkadasimla nisan düşünüyoruz bu yaz..hep evlilik hayali kurarız. .bnde ewe gec kaldim yok ,annm bekler yok,babam arar yok ohhh derim :) anlattıklarını kendi dusuncelerime benzettim.Allah o günleri yaşamayı da nasip etsin.
Ya cocuk yattiktan sonrada cay kahve biseyler yapiyorum ortam olsun sohbet muhabbetederiz diye o her seferinde bon bon televizyona bakar yada tlfnu kurcalar bende kanepede uyuyakalirim.eskiden sirnasirdim ben adim atardim yanasirdim simdi umrumda degil.neden bu duruma geldik anlamiyorum iletisim 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?