- 26 Eylül 2014
- 69
- 47
- 18
- 36
- Konu Sahibi melankoli88
-
şu an evlenme işini 1,2 sene daha ertelicem sayenizde
ohhh harika darısı başıma :)Amin cnm inş.Doğru insanı bulduktan snra hiç bekleme :) ben çok çektim o sıkıntıları ne günlerdi beeEşimin arkadaşlarıyla bi yere gitcek olsak hemen derler senin ailen izin vermez şimdi eve geç kalırsın dıye.Planlar hep bnm üzerime kurulurdu vaktinde evde olayım diye ne çekmişimmmmm bee.Şimdi istediğim arkadaşıma da gidiyorum istediğim saatte de çıkıyorum çok rahat valla yeterki haber ver diyo eşim.
evlendik diye boylemi olmali cevremde nice insanlar var bu isleri iyi goturen 3 cocukla mutlu olan.bukadarda ruhsuzlasmamaliydi herseycanım bence onun tek nedeni var evlenince bayanın sorumlulukları artıyor
lEvlat sahibi olmak buyuk mutluluk fakat esimle benim aram cocuk olduktan sonra cok acildi birbirimizle ilgilenemez olduk yok mamasi yok bezi uykusu derken aksam oluyo ayni evin icinde birbirimizin yuzunu gormuyoruz eskisi gibi sarilip uyuyamiyoruZ sinemaya gidemiyoruz cok sey degisti uzar gider.fakat herkesde bizim gibi olcak degilBende evlilikten pek de şikayeti olmayanlardanım galiba şöle bi bakınca :) sadece tek korkum çocuk olursa neler olur diye.Çocuk eşim çok istiyor ama ben hala kendimi hazır hissetmiyorum.Korkuyorum sorumluluğundan.Akıl verin ne olur bebişli anneler
Sanırım herkesin yaşanmışlıklarla alakalı bir cevabı vardır bu soruya. Ama evlilik çok güzel bişey. Ben en çok ailemi özlüyorum... Yurtdışında olmalarından kaynaklı tabi,Ve eşimle beraber ılerde bugünlerimizi aramamak için her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum...
Bebişli annelerin yorumlarını okuyunca aklıma hemen annem geldi. Bize bakmak için her zaman kendinden ödün vermiştir ama yıllaaaar sonra yani şimdilerde öyle yaptığına çok pişman olduğunu dile getirir. Evlat sevgisi elbette ki bambaşkadır ama önce kendiniz, sonra evladınız (şu an kıyafet bakımından konuşuyorum yanlış anlaşılmasın). Yani kendinizi ihmal etmeyin. Anne olsanız da kadın olduğunuzu unutmayındogru noktaya degindin anne olunca kadin oldugumuzu unutup evde hizmetci gibi dolasiyoruz
Bence doğru insanı bulduğuna inanıyorsan, ki gerçekten bunu hissediyorsun ya da kulağına birileri fısıldıyor diyeyim, uzatmadan evlenmelisin. Bu ayın sonunda eşimle tanışalı bir yıl olacak ve bir yıl içinde tanıştık, nişanlandık ve evlendik. Evlilik kadar güzel bişey yok inan bana. Tabi karşındaki insana da bağlı bu. İlişkini taze tutmak ve heyecan yaratmak senin elinde.
Arkadaslar ben esimle sevgili oldugumuz zamanlari cok ozluyorum.sorumluluklarimizin olmadigi gonlumuzce gezdigimiz eglendigimiz ask yasadigimiz gunlere cok ozlem duyuyorum.simdi ayni evde iki yabanci gibiyiz bide coluk cocuk derken eski gunlerden eser kalmadi.o gunlerin hayalini dusunup duruyorum
Guzel olan senin bu durumu kabullenmis olman .demekki mutlusun yinede yolunda giden biseyler var.benim esim cok ilgisizBende özlüyorum o zamanki heyecanı .. seni anliyorum. Bazen o tatlı adam,süpriz yapan adam, güzel sözler söyleyen adam nerde diye etrafıma bakiniyorum.. sonra düşünüyorum ki o zamanki 'ben' de geride kaldı.
Yinede evlilik kadar güzel bir şey yok..
Guzel olan senin bu durumu kabullenmis olman .demekki mutlusun yinede yolunda giden biseyler var.benim esim cok ilgisiz
özlemeyen yoktur bence,
bende odami, pencere kenarındaki günlüğümü,radyomu, bilgisayarımı,dolabimi eskiye dair herşeyi özlüyorum....
belki yıllar sonra şu anki halimi de özliycem,kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?