"Bence çok önemli tenimizin uyumu" diye bir şarkı vardı bak o geldi aklıma kavunum :)Yani gerçekten ten uyumu diye bir şey var. Belki uyumsuzsunuz, o zaman bir ömür zaten katlanamazsınız.
İlla komple sevişmeniz gerekmiyor, ama öpüşmeden biraz ilerisine gitmelisiniz bence.
Büyük bir sorun değil nişanlıyım öpüşme dışında hiç yakınlaşmamız olmadı. Bir dahaki ay düğünüm var. Sorun şu ki nişanlım ara sıra sevişmek istediğini belirtiyor. Bense istemediğimi belirtip reddediyorum. Onu arzuluyorum seviyorum Ama daha ileri gider gibi korkup istemedim. Bügün haftasonu birazcık yakınlaşmak istiyorum dedi seni bozacak derecede düşünme cinsel ilişki değil felan dedi. Sadece seni çok arzuluyorum diyor. Yakınlaşmak istiyorum ama yanlış mı düşünüyorum Cinsel hiç deneyimin yok öpüşmek dışında. Bende cinselliği merak ediyorum. Bu arada yakınlaşmayacagımı söyledim.
karsındaki insanın cinselliğe ihtiyacı var bunun farkındayım ama günah boyutu ve kendini kullandırma boyutu var ister istemez istediğini yasayamıyorsunBurası Türkiye olmasa sorma gereği bile duymazdın değil mi.
karsındaki insanın cinselliğe ihtiyacı var bunun farkındayım ama günah boyutu ve kendini kullandırma boyutu var ister istemez istediğini yasayamıyorsun
Bence bir ay sabredebilir. Sevgi sabır gerektirir. Nefsine sahip çıkabilir.
Bekliyoruz zaten bişe yaşamadık ten uyumu var Hiç evine gitmedim bu zamana kadar yakınlaşır diye. En yakınlaşmamış uzun öpmesi oldu. Bunun dışında aramızda bir şey geçmedi.Ten uyumunu öpüşerek bile anlarsın.ten uyumu yoksa eli eline değmesin istersin.ten uyumu var ki sen de onu istiyorsun.bu kadar beklemişsiniz düğüne kadar da bekleyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?