evlenmeden yakınlaşma

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Büyük bir sorun değil nişanlıyım öpüşme dışında hiç yakınlaşmamız olmadı. Bir dahaki ay düğünüm var. Sorun şu ki nişanlım ara sıra sevişmek istediğini belirtiyor. Bense istemediğimi belirtip reddediyorum. Onu arzuluyorum seviyorum Ama daha ileri gider gibi korkup istemedim. Bügün haftasonu birazcık yakınlaşmak istiyorum dedi seni bozacak derecede düşünme cinsel ilişki değil felan dedi. Sadece seni çok arzuluyorum diyor. Yakınlaşmak istiyorum ama yanlış mı düşünüyorum

Bizim belli ki yasam tarzlarimiz farkli. Ama madem aklina dusmus, baxi seyler supriz olmasin derim senin icin. Cinsel hayat onemli. Mutsuzsa ciftler evlilik zor olur.

Şöyle düşünün ya başına bişey gelirse,ya ülkeyi terk ederse,ya nisandan vazgecerse, illa o değil diyelim siz attiniz nisani ne olacak? Sevistiginizle kalırsınız.
Bir ay uzun süre değil,bekleyin. Üstelik Tr de yaşıyoruz toplum belli

Yani gerçekten ten uyumu diye bir şey var. Belki uyumsuzsunuz, o zaman bir ömür zaten katlanamazsınız.
İlla komple sevişmeniz gerekmiyor, ama öpüşmeden biraz ilerisine gitmelisiniz bence.
"Bence çok önemli tenimizin uyumu" diye bir şarkı vardı bak o geldi aklıma kavunum :)

Konu sahibi, eğer bekaret sizin için önemliyse ve evlenmeden yapmak istemiyorsanız, yapmayın. Seks iki kişiliktir, istemediğiniz bir şeyi sırf başkası istiyor diye kabul etmeyin. Bu kadar beklemiş, bir ay kala bu ısrar nedir.

Diğer yandan kavun'a katılıyorum, ten uyumu gerçekten önemli bir şey. Belki müstakbel eşiniz onu görmek istiyordur, hoş onun için geç kalmış biraz. Ama eğer siz de istiyorsanız ileride size sıkıntı yaratmayacak ölçüde bir şeyler deneyebilirsiniz.

yaa iyide çok saçma sende istiyorsan ileriye gitmeden olabilir neden olmasın.. düğüne az bir zaman kalmış zaten önden birbirinizi tanımış olursun ten olarak evlenince az çok bilgin olur.. nişanlılığım geldi aklıma valla maşallahımız vardı

Ben bu konuda çok tutucu davrandım o birçok kez yakınlaşmaya çalıştı her seferinde reddettim tersledim bugün birazcık yakınlaştım ama büyük bir şey yaşamadık ona kalsa istiyor ama düğünü beklesin istedim

Burası Türkiye olmasa sorma gereği bile duymazdın değil mi.

Ten uyumunu öpüşerek bile anlarsın.ten uyumu yoksa eli eline değmesin istersin.ten uyumu var ki sen de onu istiyorsun.bu kadar beklemişsiniz düğüne kadar da bekleyin derim.

Ten uyumunu öpüşerek bile anlarsın.ten uyumu yoksa eli eline değmesin istersin.ten uyumu var ki sen de onu istiyorsun.bu kadar beklemişsiniz düğüne kadar da bekleyin derim.
Bekliyoruz zaten bişe yaşamadık ten uyumu var Hiç evine gitmedim bu zamana kadar yakınlaşır diye. En yakınlaşmamış uzun öpmesi oldu. Bunun dışında aramızda bir şey geçmedi.

“Seni bozacak derecede düşünme” böyle mi dedi gerçekten? Ee evlenince bozulmuş olacaksınız ona göre bence bu zihniyette biriyle ilişkinizi son kez gözden geciririn derim. Bi kadının bakire olmaması bozulmuş olduğu anlamına mı geliyor yahu? Eşimle evlenirken bana bir kez bile sormadı bakire misin diye hic konuşulmadı böyle meseleler hele ki bozuk olmak çok iğrenç

İstemiyorsanız yapmayın belli ki zihniyetiniz farklı. Heyecandan ya da durumun hayalinden çıkamadığından istiyor sanırım. Sabredin.

Öpüşüp koklaşabiliyorsanız demekki ten uyumu derdiniz yok..
Ozaman surda az bir zaman kalmış..sabredin derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…