Merhaba kızlar ,,uzun zamandır içimi acıtan bir olay var ve bunu kimseyle paylaşamıyorum...Lütfen yorumlarınızı ve dualarınızı esirgemeyin..
Bir tane kızkardeşim var ve zihin engelli ancak ağır derecelerde değil..Çok şükür fiziksel hiçbir problemi yok ,, kendi işini kendi yapar istediğini alır yer ,, gezmelere , yemeklere gideriz hep beraber..Hiç problem çıkarmaz..
Problemim şu:Arkadaş ortamında beni görüp begenip ciddi düşünen insanlar kızkardeşimi öğrenince benden uzaklaşıyorlar..
Geçen sene bir erkek arkadaşım vardı benimle tanışmak için çok uğraşmıştı ,, iki ay çıktık biz bununla daha sonra memleketine gitti geldi ve beni terketti..Acaba dedim ailesinin mi etkisi oldu..
İki veya üç defa karşılaştım bu durumla...En son gecen akşam bir arkadaşım aradı,, arkadaşı fotograflarımı görmüş çok begenmiş ve ekledi beni facede..Muhabbete başladık gene kardeşime geldi konu..yarım saat konuştuktan sonra uykum var dedi çıktı gitti,, bu akşam iki saattir çevrimiçiyiz ikimizde tek satır yazmadı..
Bu duruma artık çok üzülüyorum,, bende bir yuvam çocuklarım olsun istiyorum ama maalesef insanlardaki bu önyargıyı kıramıyoruz
(
Lütfen benden ve ailemden dualarınızı esirgemeyin...