Evlenmek benim hakkım değil galiba:(

Kardeşinizin engelli olduğunu öğrenince sizden uzaklaşanlar olunca üzülmeyin, içinde merhamet bile olmayan bir zavallıdan kurtulduğunuz için sevinin.

ne biçim insanlar var yaaaa boşver canım öyle insanları hiç dert etme, kardeşin bana göre engelli değil ÖZEL insan..biz onlara engelli bile demiyoruz..o Allah'ın sana ve ailene hediyesi...belki de öbür tarafta o kurtaracak sizi..Öyle insanları hiç kafana takma. onlar sadece BEYİN ÖZÜRLÜ.. kendilerinden başka hiçbirşeyi düşünemezler.Allah sağlık şifa versin kardeşine ve ailene..

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum ,, ancak '' Genetik olduğunu düşünüyordur, haklı'' tarzında yorum yapan arkadaş ne kadar acımasızsın..Diyecek bir lafım yok sana..

Canım bence bi abdest al şükür secdesi yap , bi yoksul,çocuk falan sevindir.O ne ya seni bunun için terkeden demek ki sana birşey olsa neler yapar. Düşünsene evlenmişsin ve insanlık bu hasta olmuşsun (Allah korusun) seni bırakıp gitse daha mı iyi? Hakkında hayırlısı olmuş hiç de takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…