Zor canım ama alışırsın çok yalnızlık çekmemek için çevre edinmeye bak kurslara git evde hiç boş durma evde oyalanacak şeyler bul yoksa çok sıkılırsın bende çok sıkılıyordum ama alışmaya başladım sanırım
evlenmek değil evlilik zor hayatım
bazen demir bir leblebi olur ağzında gevelersen dişini kırarasın yutarsan hazmedemezsin
gurbet mutlaka zor ama huzur heryerde lazım
kaç yaşındasın ailesinden hoşlanmadım yazmışsın biraz erken olmamış mı ailesinden hoşlanmamak için
canim seni çok iyi anliyorum, bende nisanliyim ve baska bir sehre gelin gidecegim, çok uzak olmasada zaman zaman insan bunalima giriyor. ben nisanlimin ailesini çok severim ama artik küçücük bir ayrinti bile beni okadar deli edebiliyorki, isin kötüsü nisanlimada bunu belli ediyorum ister istemez..o beni anlamaya çalissada hos bisey degil onun için, sonuçta onun ailesi. sen bu durumu nisanlina fazla belli etmemeye çalis yoksa onunla tartisirsan daha çok üzülen yine sen olursun (içine kapanma ama, yinede birazda olsa paylas). eger ailesinden/akrabalarindan bazi insanlarla görüsmeyi çok istemezsende nisanlina söyleyebilirsin eger anlayisli biriyse?
evlenmek zor degil, binlerce insan var muakak birgün yuvadan ucup gideceksin
ailen seni büyütü emekle sevgiyle ama her insanin kaderi vardir anlina yazilmistir elbet birgün gelecek sende cikacaksin o evden
tabiki zor ama mutluysan ve huzurluysan emin ol ki ailende sadece senin mutlulugunu ister ve baska sehire gitsen bile zamanla alisirsin buna
kimse ailesinden ayrilmak istemez ama kaderin böyleymis zamanla alisirsin, aileni ziyaretede gidersin, hayat böyel malesef gittigin yere uyum saglamak gerekiyor zor olsada..
öyle ne yazıkki Allah sabır verir inşallah onlarda çok üzülüyo uzak olduğu için ama ben istedim onlarda razı oldu alışmak zorundayım şu ruh halini bi atlatabilsem
sizde mi ailenizden uzaktasınız?inşallah alışırım evlilik öncesi bunalım desem fazla erken başladı çok zormuş
bende de 12 saat uzaklık olcak haklısınız iyi düşünmem lazım bu ara neden böyle oldum anlamıyorum...çevredende sürekli bırakıp gidiyosun diye sözler duyuncatabiki üzülüyorlardir hangi anne baba kardes vs üzülmezki yuvadan ucup gideceksin birde üstelik baska bir sehire.. zor bir durum allahim herkeze sabir güc versin amin
bence sen evliligin güzel yanlarini düsün, sevdigin adamla ayni cati altinda yasamak güzellikleri düsün..
kendini sIkIntiyada sokmamis olursun nekadar zor olsada bir sekilde alistirma yaparsin simdiden düsünerek.. benide yakinda sükürler olsun istemeye gelecekler ben evlendigimde aileme 5 saatlik uzaga gelin gidicem;( bende cok düsünüyorum nasil yaparim hic biryeri bilmiyorum yanliz olacam diye ama sonunda ölüm yok ya canim (sükürler olsun) hersey asilir hersey haledilir yeterki insanda Saglik, Mutluluk ve Huzur olsun.. olsun varsin ailenden uzak ol, gidersin görürsün arada bir kalirsin esinle her zorluk asilir sen esinle mutlu huzurlu ol da .. allahtan ümit kesilmez.. sükür rabbime simdiden mutluluklar diliyorum canim darisi basima
bende de 12 saat uzaklık olcak haklısınız iyi düşünmem lazım bu ara neden böyle oldum anlamıyorum...çevredende sürekli bırakıp gidiyosun diye sözler duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?