Eğer kasnak işi diye aratırsanız aslında bunun çok maliyetli olduğunu görürsünüz.sizin zevkiniz ancak gelinliğiniz çok fazla işlemeli değil mi ya? bilmiyorum eğer 10 bin vereceksem bu gelinliğe vermezdim.bu parayı verecekseniz daha şık daha zarif bir gelinlik için vermelisiniz diye düşünüyorum.
Görseli paylaştım. Kasnak işi bir gelinlik istiyorum.Benim gelinliğim özel el işlemesiydi çokta lüx bir mekandan aldık .3500 tl ödedim ve gelinliğim dillere destan oldu çok çok güzeldi tek tasarımdı . Hatta düğünümden hemen sonra istiyen oldu ve sattım 10 bin liraya nasıl bi gelinlik baktınızki
Canım ben tesettürlüyüm. Ondan dolayı özel dikim şart . Dur hemen bulup atayım
Illa o evi almak zorunda değilsiniz ki başka bir yerden daha uygun bir ev bakın illa ki site içinde güvenliği olan bir yer bulursunuz buradaki amaç her ay o paranın çöpe gitmemesi bir ev sahibi olmanız vallahi ben kiraya verilen parayi çöp olarak görüyorum çünkü boş a gidiyor yani her ayEvin satılık fiyatını sormadım ama sanırım 800-900bin vardır. Ve sizin dediğiniz gibi rakamlarla geri ödemesi olmuyor maalesef . Yoksa bizde alırdık evi
İnanın bu zaten mütevazi davranmış halim.Ikinci evliliginizmis eger icinizde kalmadiysa bazi seyler dugun ve gelinlik gibi konularda daha mütevazı davranabilirsiniz.
peşinat vermemiz gerekiyor değil mi ?Illa o evi almak zorunda değilsiniz ki başka bir yerden daha uygun bir ev bakın illa ki site içinde güvenliği olan bir yer bulursunuz buradaki amaç her ay o paranın çöpe gitmemesi bir ev sahibi olmanız vallahi ben kiraya verilen parayi çöp olarak görüyorum çünkü boş a gidiyor yani her ay
İnanın bu zaten mütevazi davranmış halim.
Ayrıca fark eder mi ikinci kez evlenmem ?
Yani ben böyle düşünmüyorum kusura bakmayın.
Çünkü şu an yaşadığım heyecan , o dönemki yaşadığımdan çok daha fazla .
Benim gelinliğim özel el işlemesiydi çokta lüx bir mekandan aldık .3500 tl ödedim ve gelinliğim dillere destan oldu çok çok güzeldi tek tasarımdı . Hatta düğünümden hemen sonra istiyen oldu ve sattım 10 bin liraya nasıl bi gelinlik baktınızki
Yok bende size kızarak söylemedim .Bu konuda fikir yürütemiyorum yargılamak icin de söylemedim. Elbette insan istedigini yapmali. Yalnizca gozlemledigim kadariyla insanlarda ilkinde dugun vs her seyi yaptim.ikincisinde nikah yeterli.dusuncesi olmasi. Sadece tanik olduklarim bu sekilde
Aysira da da fiyatlar böyle aynen .Yil kacti merak ettim. Kendimi kaziklanmis gibi hissediyorum. Zira 1 yil once aysira dan begendigim bir gelinligi 8 bine aldim. Hangi luks dillere destan marka 3500 e gelinlik dikti. Ciddi ciddi merak ettim
Yil kacti merak ettim. Kendimi kaziklanmis gibi hissediyorum. Zira 1 yil once aysira dan begendigim bir gelinligi 8 bine aldim. Hangi luks dillere destan marka 3500 e gelinlik dikti. Ciddi ciddi merak ettim
Canım herkesin lüks anlayışı farklı :)hislerime tercüman oldunuz.
2 sene önce gayet dandik bir gelinlikçiden hicbir tarzı olmayan normal bir gelinliği 3500 e aldım ben de. çok merak ettim neresiymiş orası diye.
Ben de o yuzden sordum. Cok pahali çünkü gelinlikler. Azcık eli yüzü düzgün olsun dersen 4 5 bin. Ki dillere destan olsun dersen ohooohislerime tercüman oldunuz.
2 sene önce gayet dandik bir gelinlikçiden hicbir tarzı olmayan normal bir gelinliği 3500 e aldım ben de. çok merak ettim neresiymiş orası diye.
HahahahahhahahahaaTek diyebileceğim şey; evlenme
Kimse evlenmesin oğlum, deli misiniz bu rakamları vereceğime bekar kalırım.
Ben 2016da evlendim ama iki çulsuz imece usulü evlendik.
Gelinliğim 500 liraydı kiralık.
Taşındığımız ev harabeden hallice 500 liraydı kiralık.
Sadece mobilyalarım satın alınmaydı o da en ucuzundan. Yemek takımım bile onun bunun eskisiydi.
O zaman fiyatlar öyleydi demeyin aynı yıl evlenen hiçbir arkadaşım 3 bin liradan aşağı gelinlikle evlenmedi.
Biz diyorum ya iki işsiz züğürt ne yapabildiysek öyle evlendik.
Ama çok sabretmiş olacağız ki ikimiz de mesleğimizi elimize aldık çok rahatız şimdi.
Ama şu maddi refah içinde bile bu fiyatları veremezdim.
Bas nikahı enişteye gitsin, evde kendini tüle sarıp roman havası oyna daha iyidir
Şimdi kavga çıksın istemiyorum ama kimisi sadece muhalif olmak için yazıyor.Ben de o yuzden sordum. Cok pahali çünkü gelinlikler. Azcık eli yüzü düzgün olsun dersen 4 5 bin. Ki dillere destan olsun dersen ohooo
Tek diyebileceğim şey; evlenme
Kimse evlenmesin oğlum, deli misiniz bu rakamları vereceğime bekar kalırım.
Ben 2016da evlendim ama iki çulsuz imece usulü evlendik.
Gelinliğim 500 liraydı kiralık.
Taşındığımız ev harabeden hallice 500 liraydı kiralık.
Sadece mobilyalarım satın alınmaydı o da en ucuzundan. Yemek takımım bile onun bunun eskisiydi.
O zaman fiyatlar öyleydi demeyin aynı yıl evlenen hiçbir arkadaşım 3 bin liradan aşağı gelinlikle evlenmedi.
Biz diyorum ya iki işsiz züğürt ne yapabildiysek öyle evlendik.
Ama çok sabretmiş olacağız ki ikimiz de mesleğimizi elimize aldık çok rahatız şimdi.
Ama şu maddi refah içinde bile bu fiyatları veremezdim.
Bas nikahı enişteye gitsin, evde kendini tüle sarıp roman havası oyna daha iyidir
Şimdi kavga çıksın istemiyorum ama kimisi sadece muhalif olmak için yazıyor.
Durumumun olması demek kazıklanacağım manasına gelmiyor.
Zaten bunu dert etmesem konu açmam
Yemekli mi yemekliyse kesin gelirimHahahahahhahahahaa
Ya bir anlık ciddiydim onu da bozdun
Enişten hayatta kabul etmez. Bana ne istersen o olacak diyor. Kendisinin de ilk evliliği olacağı için çok hevesli canım. Ben yok falan da diyemiyorum. Nasılsa kendisi yapmış demesin diye
Düğünüme gel birlikte oynayalım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?