- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
normal sartlardaki musteriler icin kampanyalar evet guzel ama isin icine gelin basi girince vay babam vay oluyor fiyatlarBen şikayet etmiyorum ,hem şikayet edip neyse ki param var demiyorum , zaten istanbulun geneline göre lüks bir yerde oturuyorum ,eğitim kültür seviyesi yüksek bu benim tercihim ,gerçekten piyasa çok durgun ,fiyatlar çok düşük ,makyaj kuaför vs de
Hay senin ağzına sağlık. SonundaKirasi 3.500tl olan evi ayda 2lira ödeyecegin krediyle alamazsin.Bir akilli siz degilsiniz. 3.500 kira veren zevkinden vermiyor.
Siz cok ucuza yapmissiniz. Bahsettiginiz fiyatlar cok cok uygun.gelin saci cekim 1000 tl ye supermis bedava. Istanbul.icin kiraniz da cok.cok uygun. Neresi merak.ettimO ne öyle ya hangi semt bu? Geçen sene evlendim gelinliğimi 2300 e diktirdim. İstanbul merkezde oturuyorum 1250 tl kira veriyorum yeni site (2+1 ama)aidat 150 lira. Epey uçmuşlar. Saçımı makajımı da kına düğün dış çekimde aynı kişiye yaptırdım toplam 1000 tl ödedim
sizin zevkiniz ancak gelinliğiniz çok fazla işlemeli değil mi ya? bilmiyorum eğer 10 bin vereceksem bu gelinliğe vermezdim.bu parayı verecekseniz daha şık daha zarif bir gelinlik için vermelisiniz diye düşünüyorum.istediğim gelinlik şu şekilde ; @BibibellaEki Görüntüle 2298570 Eki Görüntüle 2298570 Eki Görüntüle 2298571
Kiraya o kadar para vereceğinize konut kredisi çekip ev alın derim. Konut kredileri şu an 0,99. Tam ev alma zamanı bence. Biz 2 hafta önce başvurmuştuk konut kredisine, bu gün bütün işlemleri tamamladık. Yani hızlı bir şekilde sonuçlandırırsınız, düğüne kadar bitmiş olur işlemler.Merhaba kk nın tatlı hatunları.
Keyifler yerindedir umarım.
Aslında dertten çok isyan etmek için yazacağım bugün.
Düğünüme 2 aydan kısa bir süre kaldı. Yaşadığım sorunları az çok bilenleriniz vardır. Nişanlımın kardeşinin kanser olması , ekonomik kriz derken biz epey bir maddi olarak yaralandık. Çok şükür şimdi işleri daha yoluna girdi.
Şimdi yavaş yavaş evimizi aramaya başladık. Ama ben daha evvel üzerine düşmediğim için rakamları duyunca şok geçirdim. Site içinde bir daireye baktık. Öyle geniş bir daire olmamasına rağmen kirası 3200₺ ayrıca aidatta 300₺ . Biz bunu duyunca inanılmaz şaşırdık. Çünkü cidden o parayı etmeyecek bir evdi. Ve sosyal faaliyet alanı falan da yoktu.
İkinci olarak gelinlikçi bir arkadaşım var. Ona gittik. Yeri güzel bir muhitte. Bana çok sıradan bir gelinlik için 10bin tl fiyat çekti. Neymiş kriz varmış. Sonrasında başka yerlerde sorunca bir baktım piyasa ciddi manada bu rakamlarla dolu.
Resmen krizi fırsata çevirmeye çalışmışlar.
Hadi dedik onu da hallederiz. Bu sefer kuaför aramaya başladık o da nereden baksanız en aşağı 1000₺.
Daha bunun içinde beyaz eşyamız vs yok. Ve çok şükür maddi durumumuz iyi. Ama buna rağmen bile zorlanacağız gibi duruyor.
Sizler bu durumları nasıl hallettiniz?
Ben daha evvel evlenmiştim evet ama o zaman cidden çok uygundu her şey. Mesela gelinliğime o zaman 2,5 vermiştim.
Şimdi aynı gelinlik 6 bin olmuş.
Cidden yuva her mana da çok zor kuruluyor.
İç dökmemi okuduğunuz için teşekkür ederim.
Yani ilk defa böyle bisey duyuyorum ve yuh diyorum.Ben şuna bile çok kızgınım. Belediyeden nikah memuru gelecek 600 küsur ödeme yaptık. Niye ya niye?? Nikah için niye ödeme yapıyoruz, yapıyorsakta 600 küsur ne? Belediye niye var?
Tamamen herkesin birbirini soymaya calıştıgı bir ülke. Ne koparırsam kar mantığı. Bu yüzden de sırtı yere gelmeyecek bu ülkenin
Kiraya o kadar para vereceğinize konut kredisi çekip ev alın derim. Konut kredileri şu an 0,99. Tam ev alma zamanı bence. Biz 2 hafta önce başvurmuştuk konut kredisine, bu gün bütün işlemleri tamamladık. Yani hızlı bir şekilde sonuçlandırırsınız, düğüne kadar bitmiş olur işlemler.
Evin satılık fiyatını sormadım ama sanırım 800-900bin vardır. Ve sizin dediğiniz gibi rakamlarla geri ödemesi olmuyor maalesef . Yoksa bizde alırdık eviO kiraya vereceğiniz paraya ev alır insan kredi öder cidden düşünüyor musunuz o kadar kira vermeyi yani 3200 tl her ay çöp olacak onun yerine kredi çekin ev alın krediye gitsin madem.3 yıl önce evlendim ve herşey daha uygundu mesela eşyalarımı en iyi markalardan aldım marka veremiyoruz sanırım toplam 40 binlira tuttu şimdi aynı eşyayı 100 bin e belki alırım gelinligim 2 buçuk kuaför um de ücretsiz di gelinlik aldığım yerle anlaşmalı bir kuaförde yaptırdım. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?