Evlenmek bu kadar zor mu ?

Aslında eve vereceğimiz paraya nedense üzülemiyorum . Çünkü direkt avm karşısı , metroya yakın ve her yere ulaşımı rahat.
Gelinlik için o parayı asla vermeyeceğim.
Kuaförde sadece benim için fiyatı bu. Ve fiyatta sadece gelin başı ve makyajı var.

İstanbul dayım
güvenlikli sitede oturmuyorum
benim gibi güvenlikli sitede oturmayan milyonlarca var
siz lüks yerlerden bakıyorsunuz
yoksa e-5 kenarında butik sitede kiralar 2000-2500 TL
normal site olmayan bir yerlerde kira 1200-1700 TL
gelinlikçi 3000 - 6000 TL değişiyor
bence siz lüks yerlere bakmaktan vazgeçin

nerede yaşıyorsunuz acaba? 3200 kira çok çok fazla.. gelinlik içinde o paraya değmez.
Istanbulda. Üsküdarda.. beşiktaşta. Bilmen edendime söyleyeyim kadıköy gibi yerde olan bir evim olsa ben en iyi ihtimalle 5 bin liraya veririm.

Burası dünyanın en büyük kentlerinden biri. Bu boğaz dünyanın başkenti sayılacak kadar kıymetli. O sebeple istanbulda yasamaya kalkan bunlari göze almalı.

Hamama giren terler misali.

Gerçekten istanbulda yaşamak orta direk insanlar için çok zor.

Şu an oturduğum evi istanbulda tutmaya kalksam en iyi ihtimalle 8 bin lira kira isterlerdi.

Allah istanbullu olanlara kolaylık versin.

Hanımefendi neden havaya gireyim ?
Zaten ben bunu normal bulsam amaaaan nasılsa normal yaptırayım derdim.
Ayrıca ben tesettürlüyüm. Bilip bilmeden bu şekilde yorum yapmasanız. Gelin başı ve makyajını bana bulun gideyim o fiyata. Tesettür gelin başını kimse o fiyata yapmıyor.
Her neyse yorum için teşekkürler .

Anadolu yakasında mısınız ?
Avrupa yakası daha uygun diye duydum.
Siteden kastım ben sadece otopark ve güvenlik istiyorum. Yoksa havuzmuş , spor salonuymuş inanın hiç umurumda değil.
Gelinlik için zaten bende en fazla 4 vermeyi düşünüyorum.

bu fiyatlar nedir ya aylik 1500 lira krediye ev sahibi oluyorum ben 3800 nasil bir rakam
insanlar gercekten krizi firsata cevirmek icin her seyi yapiyorlar allahtan dami korkmuyorlar bu nedir ya

Bunu anlatamadım. Siz benden daha güzel açıklamışsınız. Zaten faizlerde aşırı yüksek. Biz eve kredi çeksek aylık ödemesi 5600 gibi bir rakamdı.

Ev kredi faizleri 0.99 a düşünce eskiye nazaran biraz daha uygun geliyor birde o açıdan uygun bir yerde ev bakılabilir

Aslında Cadde Bostan da ev baktığımda şaşırdım. Kiralar mesela 3500 falan. Apartman dairesi ve bana uygun gelmişti. Sonuçta orası cidden lüks bir semt. Ama ben oralarda oturmak istemiyorum. Çünkü kendimi o muhite ait hissetmiyorum.
Teşekkür ederiz. İnanın artık her yer çok pahalı.

Ev icin pahalı diyemeyiz şu durumda ama kuaför ve gelinlik biraz tuzlu geldi bana da.

Teyzemin küçükcekmece halkalıda geniş bir evi var. 3 oda 1 koca salon. Odada ebeveyn banyosu var. Mutfak banyo kocaman. Güvenlikli sitesi. Kapıcısı. Açık kapali otoparki var. Ama metrobüse metroya bilumum ulaşım araclarina uzak. Sadece otobus ve dolmus var.
Kirası bundan 2 sene önce 3.750 idi. Şu an ne vaziyette bilemiyorum

bu fiyatlar nedir ya aylik 1500 lira krediye ev sahibi oluyorum ben 3800 nasil bir rakam
insanlar gercekten krizi firsata cevirmek icin her seyi yapiyorlar allahtan dami korkmuyorlar bu nedir ya
Canım ama benim nişanlım çok geç saatlere kadar çalışıyor. O saate ben evde tedirgin olurum. Ailemin evinde de alışmışım hep güvenlikli bir yerde oturmaya

Avrupa yakasındayım
otopark neyse yeni binaların çoğunda varda
güvenlik olursa fiyat 2000 altına bulamazsınız

iyide bayan durumunun iyi oldugunu bu maaraflari karsilayabilecegini belirtmis
durumu musait olduktan sonra neden kendi egitim potansiyelinde insanlarin bulundugu ortamda oturmak istemesin de daha farkli bir yasami secsin
ayrica bir sac bir makyaja 500 bile cok gelin basindan bahsetmeyip normal bir gunmus gibi gidip porselen makyaj ve bir topuz yaptirmak istiyorum dese o fiyatlar yari yariya duser ama maalesef boyle bir alternatifi olmadigi icin el mahkum kaliyor buda eli mahkum olan insanlarin mecburiyetini kullanmaktir maalesef
parasi var diyede kimse bu ucuk rakamlari ay ne guzel diye karsilamaz
benim yasadigim yere gorede 2000 cok mesela bu durumda sizdemi ucmus havalanmis oluyorsunuz?

Canım ama benim nişanlım çok geç saatlere kadar çalışıyor. O saate ben evde tedirgin olurum. Ailemin evinde de alışmışım hep güvenlikli bir yerde oturmaya
yoo seni yadirgamiyorum yanlis anlama ev sahiplerini yadirgiyorum
benim oturdugum yer 84 haneli gece gunduz guvenlikli bir site ama ankara işte istanbullular uçmus resmen

Anlıyorum sizi tabi hayalinize yakin bir şeyler istiyorsunuz herkes gibi umarım dilediğiniz gibi olur her şey

Eğer gösterişli bi saç yapmicaksanız bi yakınının düğününe gidecek gibi iki kişi gidip yaptırın evde duvağınızı takın. Bi tanıdığım öyle yapmıştı çokta güzel olmuştu.

Sana güvendi demek istemedim. Atıyorum bizde bulaşık makinesini kız tarafı alır. Sadece senin halletmen gereken şeyler vardıysa demek istedim. Evet herşey çok pahalı ama bir de iki aya yetişmesi gerekecek. Vakitten kazanma açısından yani.

Ah ah seni en iyi ben anlarım sanırımgünlerdir işe yakın ev arıyoruz. Çok kötü evler ucuk fiyatlarda. Ne yapcaz Bi fikrim yok acıkcası. Gelinlik almam lazım benim de fiyatlar ucmus 6 7 bin bütce ayıramam. Durumumuz iyi değil bu denli, bırcsuz evlenmek gbi Bi hedefimiz var. Herneyse bu aralar cok olumsuzum, sizin de içinizi karartmayayım. Mobilya almadıyeanız önerilerde bulunabilirim. Onun dısında mutfak esyası vs zqten gezerek alırsınız ama en zor iş ev =( Allah yardımcımız olsun.

Ben şikayet etmiyorum ,hem şikayet edip neyse ki param var demiyorum , zaten istanbulun geneline göre lüks bir yerde oturuyorum ,eğitim kültür seviyesi yüksek bu benim tercihim ,gerçekten piyasa çok durgun ,fiyatlar çok düşük ,makyaj kuaför vs de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…