evlenmek çok güzel,çünkü...

Evlenmek güzel, cünkü gece yarisi ansizin uyandiginda kollarinda uyudugun sevdiginin huzur verici nefesini duyarsin ve bir kez daha Allah`a onu senin karsina cikardigi icin sükredersin...nefesinin verdigi o müthis huzurla ona simsiki sarilip tekrar misil misil bir uykuya dalarsin...

Evlenmek güzeldir, çünkü o senin diğer yarındır, o sen olmuştur, sende o, vazgeçilmez ve sevgi yumağı olmuşsundur, o mutluluğun vücuda gelmiş halidir, herşeyindir.

evlenmek cok güzel
cünkü ben ve sen kalkiyo biz oluyosun yani bi bütün
cünkü arkamda diil yalnizca dayima yanimda olur ve kol kanat gerer
cünkü sacimin bir teline zarar gelse dünyayi yikar
cünkü bana her daim her halimle aldigim kilolarimla karnimdaki catlaklarimla bile kadin oldugumu hissetdirir ve negüzel oldugumu söyler
cünkü yatakda yalnizlikdan üsümekdense sarilir koynuna girersin ve sicacik misil misil uyursun
cünkü sayesinde aldigim en güzel hediyem tuanam

simdilik bukadar aklima geldikce yazarim

buarada hepinizin yorumlari harika ya bayildim bircoguna süpersiniza.s.

Evlenmek çok güzel çünkü yaşlandığında da sana seninle sokaklarda aşıklar gibi elele tutuşup yürüyeceğini söyleyen,özel günlerde ya da her hangi bir günde elinde eve çiçeklerle gelen bir adam oluyor hayatında..

Evlenmek çok güzel çünkü birlikte yemek yemek,birlikte gülmek,birlikte ağlamak,birlikte sevinmek,herşeyi birlikte paylaşmak paha biçilmez...Hele aşkınızın meyvesi çocuklar da dünyaya geldimi tadına doyum olmaz..:asigim:

evlenmek guzeldir cunku gece kotu ruya gorunce uyanip sarilacigin biri vardir yaninda.
evlenmek guzeldir cunku ne kadar kaprisli olursan ol senden vazgecmeyen bir adam vardir karsinda.
evlenmek guzeldir cunku aksama kadar calisip eve geldiginde esinin yemekleri hazirladigini gormek sana huzur verir.
evlenmek guzeldir cunku nazin birtek ona gecer ve o nazini sonuna kadar ceker:)
evlenmek guzeldir cunku onun yaninda onunla cocuklasirsin.

Bu mesajları okurken eşimi ne kadar özlediğimi düşündüm...Şu an otobüste aşkım,bana geliyor..:asigim:

evlenmek güzeldir
cünkü inatciligini bile bile seni ceker ve giki cikmaz :)
cünkü bir dedigini iki etmez
cünkü pazara kadar diil mezara kadar gelirim senle fizana kadar ayrilmak yok en son gün bile tarih bizi yazana kadar :) misali söz veriyosun
cünkü yaslandiginda yalniz kalmamak ve her daim yaninda birini hissetmek
cünkü iyi ve kötü günde hastalikda ve saglikda hep biarada olmaya el ele verip herseyin üstesinden gelmeye söz veriyosun
cünkü onun yaninda cocuklasabilir simarabilirsin

saol canimcigim
ama inan laf olsun diye yazilmadi cidden öyle size yalan yazsam yukarda allah var cünkü ve kimseyede yalan borcum yok allahim esimden razi olsun ve herkezin gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:

:1hug:
bencede allah esinizden razi olsun böyle erkekler herkese örnek olmali :1rolleyes:
umarim mutlulugunuz hic bozulmaz :Saruboceq:
minik tuana ve esinizle birlikte hayal ettiklerinizden de güzel bir hayat yasarsiniz insallah :Saruboceq:

:Saruboceq:amin canim yüregine saglik cok tsk ederim inan

Burası hep güncellenir de burada zaman zaman okuduğumuz üzücü şeylere rağmen moralimiz düzelir a.s

eevlilik her acidan herseye deyer bence acisiyla tatlisiyla iyi ve kötü günde hastalikda saglikda yaslanincaya kadar diil mezara kadar hayat hep laylay lom gecmez sonucda arada itismeler kavgalarda olur ilakki oda tuzu biberi hersey karsiliklidir saygi sevgi sadakat ve güven oldugu sürecede evlilikde asilmicak engel kalmaz dagölari bile delersiniz o gücle sade ve sadece inanin buna derim ben

her sabah aşkımla uyanıp,onunla bu hayatta nefes alabilmek bile yeterli...her gece uyumadan allahım aynı anda canınımızı al ölümüde beraber nasip eyle diye dua ederek birbirimize sarılıp uykuya dalmak 4 yıldır böyle umarım hep böyle olur allahım herkesi mutlu etsin, evliliğinde mutsuz olanlarında biran önce yoluna girer evlilikleri mutlu olurlar inşallah yarabbimmm allah yuvalarımızı korusun hepimizin...

evlenmek güzeldir
cünkü ayni havayi solumak
cünkü beraber gülüp beraber aglamak
cünkü ayni yastiga bas koymak
cünkü birlikde uyuyup birlikde kalkmak
cünkü hayati paylasmak
cünkü hayatinda birinin var olmasi yalniz olmamak negüzel bir duygu oldugu icin
cünkü birinin seni sahiplenmesi sana kol kanat germesi tarif edilmez anca yasanir

cünkü gülüsünü seversin
cünkü sana bakislarindaki gördügün o piriltiyi seversin
cünkü kokusunu seversin icine cekmeye doyamazsin
cünkü yanindayken bile onu özlersin
cünkü o seni bi nevi annelige hazirlar o senin bi anda göz bebegin hatda koca bebegin olur cikar
cünkü dogru insani bulduysan ve ona askina sevgine inandiysan hayatinda verdigin en dogru kararin atdigin en dogru adimin olur
cünkü hayatinda basina gelen en güzel sey olur cikar bi anda

Evllik güzeldir çünki : Onu uyurken seyrederken iyiki onunla evlenmişim dersin
Evlilik güzeldir çünki : Dünya güzeli çocuklarınız olur,size "annecim "derler
Evlilik güzeldir çünki : Akşam çocukları uyutup,bir de çay demleyip karşılıklı içer muhabbet
edersiniz
Evlilik güzeldir çünkü : Kendinizi herzaman güvende hissedersiniz,
Evlilik güzeldir çünkü : Herzaman kendinden önce sizi düşünen biri vardır.

evlilik çokk çokk güzel... düşündüm de şunun için bunun için güzel diye birkaç kelimeye sığdırarak haksızlık yapamam evliliğe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…