Evlenmek hata mı olur?

Bence hiç girişme bu işe.Çünki insan tahammül edemiyor.Bir ömür beraber yaşıyacağını düşün.

Soy agaci sorgulamak nedir Allah Askina ya ..? Kaldi ki hepimiz bunu bir yere kadar arastirabiliriz sonrasi yok ne malum onun dedesinin dedesinin dedesinin farkli irktan olmadigi hic biririmiz bunu kendi soyumuzdan bilemeyiz ki ne kadar sacma ... bu ilerde arkadaslarinada yansir onlarida arastirmak ister .. bence iyi düsün .. Allah akil fikir versin her gün yeni hayret verici seyler okuyoruz

ben böyle biriyle bırak evlenmeyi aynı kaldırımda bile yürümem...
önce kendi araştırsın soyunu sopunu bence...

Bu konuda ki düşüncesi çok önemli değil fakat adam kendini savunurken böyle yetişmişim değiştiremezsin diyor. Sizin huzurunuzu kaçıracak olan bu anlayış

Benim birşey dikkatimi çekti, hani size soruyor ya babanızın soyuna kadar, inanmadığı için mi soy ağacınıza bakmak istiyor, burayı anlayamadım... Birde yüreğinizi dinleyin içinizden bir ses onunla bir yola girmeye tamam diyorsa deneyin derim ama ısrarla bir ses hayır olmayacak diyorsa hiç bu yola girmeyin....

emin olmak için sanırım bu durum hoş değil ırkım ne olursa olsun.. yüreğim çatışma halinde şöyle ki düşkünlüğü sevgissi hoş ama bu şekilde davranınca hoşuma gitmiyor ki ileride çocuğu da öyle yetştirecek bu kesin..

evet bu kadar aşırı olması kötü, bunu kendisine dedim bu kafatasçılık dedim bunu değiştiremezssin dedi bana

bana dedi ki ırk önemli benim için ne kadar sevsemde ırkın farklı olsaydı olmazdı dedi..

güldüm :)) yok farklı ırktan arkadaları var dedim ya nasıl var bunu nasıl kabul ettin bile dedim o kadar garibime gitmiş

Reactions: bay
Irkçı insanların kafasının fazla çalışmadığını, bireyci olduklarını, merhamet duygularının sadece kendi insanlarına olduğunu, öfke kontrolü yapamayacaklarını, empati yapamayacaklarını düşünüyorum.

Hiç güzel bir şey değil, kendini bulamayan, birey olamayan insanların işidir ırkçılık.

Ve iyi düşün yarın bu adamla evlenir çocuk yaparsanız o çocukları da ırkçılıkla yetiştirip zehirleyecek.

hayır tam tersi ya mesela babasıyla görüşmüştük babası laf arasında bizim orayı hep şunlar şunlar zapt etti diye söyledi isim veremiyorum . şunlar şunlar dediği ırklardan biride annemin ırkı annem bozuldu orada sonra babası yok yanlış anlamayın vs dedi .. ha ona göre annemin ırkı mühim değil ırk ona göre babadan geçtiği için..

Irkçılık elbette çok kötü bir özellik ancak bence en kötüsü sabit fikirli insanlar.Bence bu eş adayı bu yönden daha tehlikeli.Çünkü bence ırkçı olan biri aynı zamanda saplantılı ve sabit fikirli bir insandır.Olgunlasmamis tekamül etmemiş insandır aynı zamanda.Değişime en az açık böyle biri ile bir beraberlik yıpratıcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…