Evlenmek hata mı olur?

Aynen katılıyorum

Su bakis açisina bak. Yani sadece irk degil, kadinlara bakis açisi bile igrenç. Yani özür dilerim fakat ben böyle bir insan ile ayni havayi soldugum için bile üzülürüm, kalmis evlenmek yani.

Olay sadece sizin ırkınız falan değil,faşistlik boyutuna vardırmış.Bugün bu konuda böyle söyleyen,yarın başka bir konuda kendi dediğinin doğruluğundan şaşmaz.Evlendiğiniz zaman kendi doğrularına göre çocuk yetiştirecek.Siz böyle bir şeye var mısınız? Her şey bugünle sınırlı değil.Değiştiremezsiniz de demiş.Ben olsam yol yakınken vazgeçerim çünkü bu huyunu hayatın her alanında gösterecek.Aşırılıklar iyi değildir

dün tanıdıgınız bırıyle bugun evleniyor olsanız, soy agacınıza kadar irdelemesini belki anlayabilirim..Meraktan yada geyikten birlikte bakıp eğlenmeyi anlayabilirim. Hadi ırkçılığı bir kenara koysam, Evleneceği insanın beyanına güvenmeyecek kadar kuşkucu bir insanla evlenmezdim açıkcası...

Sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin derim. Saygısız adam ne demek soy ağacı sorgulamak siz de rahat rahat buyur bak diye gösterdiniz mi? Kendisi sahip olduğu ırk neyse onu seçerek mi doğmuş veya bu üstün ırkına sahip olmak için bir şey mi yapmış da bu başarıyı elde etmiş acaba? Yıl olmuş 2019 hala ırkçılık yapan insanları görünce deli oluyorum.

Irkçılık,hastalıktır güzel kardeşim.
Kaç kurtar kendini yoksa yarın çok üzülürsün.

Değişir deme değişmez katlanarak artar hatta

Hayatında nefrete yer veren biri değilimdir çok fazla. Ancak bu tarz insanlardan NEFRET EDIYORUMM net yani. Uzak dur bence gidip kendi pis ruhuyla insanlara tepeden bakmaya devam.etsin. bir insanın hangi coğrafya ve kimlikte doğduğu elinde mi ki bu sekilde düşünüyor insanlar. Sorsan bi de kesin müslümandir. Tabi hz muhammed in arap olması özel bir duruom. O sayılmaz di miYine midem bulandi

Son düzenleme:
Ailende konusu açılınca biri ya bizim atalar burdan gelme dediğinde ona neler der acaba sevmediği ırk ise. Ben yapamazdim bu kadar irkci biriyle. Ayrim ayrimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…