evlenmek hayatimdaki en buyuk aptallik üzgünüm mutsuzum..

Ben çok seviyordum... kocam için ise mantıklı bir seçimdim (bence)... biz hiç kavga etmiyoruz ki... ikimiz de kendi açısından evliliğin avantajlarini yaşıyoruz... ne ben ne de o birbirimizin kaprisini cekemeyiz... ikimiz de hata yapmiyoruz.............. aslinda ne yazacağımı da bilemiyorum... çözemiyorum ki ben ... bazen bugun oldugu gibi saatlerce agliyorum... o nedenini hic anlamiyor ya da anliyor ama ne yapacagini bilmiyor... anlatamiyorum derdimi... neden benimle sevismiyorsun diyemiyorum...

evlisiniz ama yanliz gibisiniz bu insanin canini dahada yakmiyormu? esiniz size sarilip öpmezmi güzel sözler söyelemzmi gözlerinizin icine bakip.. bekar kalsaydiniz daha iyidegilmiydi sizcede zaten evlilik hayati degilmis ki yasadiginiz sanki ögrenci evi gibi arkadassiniz arada duygusal bag yok gibi hic oturup konusmuyormusunuz neden böyle olduguna dair? evlenmeden önce nasildi size karsi peki ? eger sorularim rahatsiz ediyorsa bu konuda konusmak istemiyorsaniz anlarim sizi ama konusup rahatliyorum derseniz dinlerim sizi hem siz rahatlamis olursunuz hem ben evlilik hakkinda bisiler ögrenmis olurum herseyin lay lay lom olmadigi gibi mesela..

bende ilk 3 ay öyle düşünmüştüm hala ara ara düşünmüyor değilim ama bazende iyiki evlenmişim diyorum kocişimin bi bakışı yeter sende sabret biraz daha güzel günler gelecek eşinde uyum sürecinde şuan

Yazila mesajlardan sonra kafana dank etti ... ben ne yapıyorum kocamı seviyorum ben dedim sorunlarım çözümsüz değil dedim... kocama haksizlik yaptigimi dusunuyorum... ben vajinusmustum benim icin ne kadar zor bur surecse esim icin de oyle olsa gerek... ben hep durumumun ustune gittim o ise 'her iliskide sana tecavüz ediyor gibi hissediyorum 'demisti... zor... neyse iste burada Yaziln cevaplarla kendime geldim... bi firsatini bulup bu hafta sonu konuyu actim... gercekten de iletisim cogu sorunu cozuyormus... simdi kendimi daha iyi hissediyorum.... herkeze tesekkur ederim.. ha bu arada konu sahibi arkadasim senin konuna dalip kendi sorunlarimla mesgul ettim sayende ben de burada kendi sorunumu cozdum (ins gecici degildir)

evliliği başında olmaz böyle şeyler.demek ki senin için doğru erkek değilmiş ve maalesef biz bunu hep evlendikten sonra anlıyoruz.sende biraz çaba göstermelisin ama ne bileyim onun arzularını uyandıracak şeyler yapabilirsin.

Hafifsekerli arkadsim asil boyle seyler evliligin basnda olur cnku hayatlari tamamen degsti buna alismak kolay degl evlilign en zor zamani ilk 4 ay derler cnku sonra ayni evde olmaya alisir artik evli oldgunu nisanlilk gbi basit olmadgni anlarsn

evlilikten korkuyorumm .... Allah yardımcınız olsun tüm evlilerinde sizinde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…