evlenmek hayatimdaki en buyuk aptallik üzgünüm mutsuzum..

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
Evlilik diye tutturdum tutturdum evlendim esimi seviyorum ama evlilk hic bana gore birsey degilmis keske evlenmeseydim bir iki aylik evliler neden bosaniyor simdi daha iyi anliyorum nisanliyken hersey cok güzel ama evlenince hersey kotu oluyor bende durum boyle en azindan hic bir sekilde mutlu degilim evlendim hayatimin aptalligini yaptim işe git yemek yap misafir agirla ilgisiz koca esim ilgisizlesti cinsellik hayatimiz hafta bir en fazla iki il disina gezmeye gittik bu hafta 3 gunlugune ve hic cinsellik yasamadik esim yorgun olunca hic birsey yapmaz ben evlendmde ne halt ettim ya esimle evlendigime bile pismanim toplam 2 yil flort ve nisanlilik suremiz oldu sevdik evlendik keske evlenmeseymisim beni mutlu edebilcek bir erkek degilmis nisanliyken ayrilsaydim keske vurdumduymaz arzusuz bir adamla evlenmek bir evi hayati paylasmak cok zor cok pismanim kizlar ne yapayim sizce cok mutsuzum esimin arzusuzlugu beni kötü etkiliyor ne yapabilirim bir ayda ne kadarda yoruldum yiprandim...

evliliğin ilk başına olur böyle şeyler canım,zamanla düzelir biraz mücadele et, hemen pes etme

Eskilerin gözünü seveyim, ne dertler altinda yinede yuvayi ayakta tutmuslar, devir cok degisti, biyerde okumustum eskiden bozulan sey tamir edilirdi simdi atiliyor ve yenisi aliniyor, evliliklerde böyle oldu, sIkIldim bosanayim... Bosanmaya karsi degilim ama gecerli bi sebebi olmali, aldatma,siddet vs. gibi...Daha yeni evlisiniz, ki severek evlenmisiniz, elle tutulur bi derdinizde yok, oturup konusulup her iki tarafinda birazcik cabasiyla halolacak seyler, ama ilk akla gelen yeni nesillerde bosanmak oluyor, yazik gercektende, bunu evlenmeden önce iyi düsünüp tartmak lazim, cocuk oyuncagi gibi oldu evlilikler vallah...Kadinlar kendilerini ezdirsin demiyorum, tam aksine iyikide artik Kadinlarimizin sesleri cikiyor, ama hemende cözülebilecek sorunlarda, yoruldum bilmem ne diyipte evlilik bitmez ki yahu...

Yaşadığın şey çok normal pişman olman da normal herkes aynı şeyleri düşünmüştür ilk zamanlar.Bakınız sizde eşinizde hayatınızda yeni bir sayfa açtınız büyük bir değişiklik yaptınız kolay değil,sizin biraz daha sabırlı,alttan alan taraf olmanız gerekecek,zamanla düzelir inanın düzelir 4 yıllık evliyim sizi anlıyorum

Çok can sıkıcı bir durum evet ama belki eşin evliliğin rehavetine kapılmıştır ya da evliliğin henüz tam farkına varamamıştır . Eşin de alışmaya çalışıyordur , senin gibi o da aynı evi , hayatı paylaşma konusunda acemidir .
Sen yönlendirmeye çalışsan , beraber güzel vakit geçireceğiniz planlar yapsan mesela .
Sinema , dışarda yemek , yürüyüş vs. Ortak paylaşımlarınız arttıkça daha güzel olacak hayatınız .

evliliği nanstop cinsellik boğdurucu ilgi ve evcilik beklentisine girerek siz çıkmaza sürüklüyorsunuz..sonu kötü Allah kurtarsın..yeni evlilik depresyonu sanırım geçer inşallah.

Böyle mutsuzları gördükçe kendimi iyi hisseder oldum
İyice psikolojim bozuldu
Benden ayrıldı ya uzun müddette önemli bişey kaybetmemişim ...

Neyse bence her şeyden önce biraz sakin olun

ben de de aynı durum var, eve gelip kanepeye uzanan ve gece yatana kadar poposunu kaldırmaya bir koca. hafta da bir ya da iki kez cinsellik, ne iltifat ne güzel söz, ne de karşılıklı muhabbet. yemek masasında bile elinde telefon yer kalkar tv karşısına geçer. bense işe git eve gel yemek yap alışveriş yap temizlik yap sinir oldum yardımcı tuttum zaten her gün gelicek o oturuyosa ben de oturucam. ancak böyle kendimi telkin ediyorum napiiimmm

korkma korkma :) dogru insanı bulduktan sonra evlilik cok güzel ee inişler cıkışlar olacak ama o inişlerde saygıyı sevgiyi korursanız hiç bir sorun olmuyor

Tabi öyle ama kaç yıl birlikte olan insanlar evlenip boşanıyor.
Hemen pes etmemek lazım yeni bir hayat 2 taraf için de zor olsa gerek

Evlenmeden öncede mi böyleydi
Ne biliyim şu an sevgilim çok ilgili evlenince ilgi gidecek mi

daha çok yeni evlisin senin şimdi ayaklarının yere basmaması lazım mutluluktan. .ama garip sen bu adamı sevdiğine emin misin ..duygularında aldanmış olmayasın sakın

1 ay çok kısa bir süre biraz sabırlı olmalısın zamanla birbirinize alışıp isteklerinizi daha iyi anlayınca herşey düzene girer mutsuzum diye şartlama kendini çağır biraz güzel duyguları herşey zamanla oluyor zaman

Tabi öyle ama kaç yıl birlikte olan insanlar evlenip boşanıyor.
Hemen pes etmemek lazım yeni bir hayat 2 taraf için de zor olsa gerek

7 yıllık beraberliğim 3.5 yıllık evliliğim var ve inan bu 7 yılda 3 defa ayrılma kararı aldık biri evliyken 2 si sevgiliyken :):) ama biz ne yaptık o kriz anını yönetmeyi başardık ortada bir şey yoktu çünkü ayrılacak :) bazen boğazına kadar gelir ya öyle bir durumdu geldi geçti şimdi cocuk büyütmeye calısıyoruz :)

Evliliği cinsellik ve ilgi düzeyine indirgerseniz mutsuz olmanız kaçınılmaz. Sevdiğiniz için değil evlenmek için evlenmişsiniz gibi geldi bana açıkçası. İnsanlar hiç cinsellik yaşamadan yıllarca sabrediyor, sorunlarını öüçözmeye çalışıyor. Sizinki şımarıklıktan başka bişey değil. O çaba sarfetmiyorsa siz sarfedin. Haftada bir gece sohbet gecesi ilan edin. Eşinizin sevdiği, sizin sevdiğiniz bir ortam hazırlayın. Tv ve bilgisayarı kapatınç telefonu uzaklaştırın. Çözülmeyecek şeyler değil bunlar. Unutmayın evliliği kadın ayakta tutar. Siz pes ederseniz, evliliğiniz biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…