Evlilik diye tutturdum tutturdum evlendim esimi seviyorum ama evlilk hic bana gore birsey degilmis keske evlenmeseydim bir iki aylik evliler neden bosaniyor simdi daha iyi anliyorum nisanliyken hersey cok güzel ama evlenince hersey kotu oluyor bende durum boyle en azindan hic bir sekilde mutlu degilim evlendim hayatimin aptalligini yaptim işe git yemek yap misafir agirla ilgisiz koca esim ilgisizlesti cinsellik hayatimiz hafta bir en fazla iki il disina gezmeye gittik bu hafta 3 gunlugune ve hic cinsellik yasamadik esim yorgun olunca hic birsey yapmaz ben evlendmde ne halt ettim ya esimle evlendigime bile pismanim toplam 2 yil flort ve nisanlilik suremiz oldu sevdik evlendik keske evlenmeseymisim beni mutlu edebilcek bir erkek degilmis nisanliyken ayrilsaydim keske vurdumduymaz arzusuz bir adamla evlenmek bir evi hayati paylasmak cok zor cok pismanim kizlar ne yapayim sizce cok mutsuzum esimin arzusuzlugu beni kötü etkiliyor ne yapabilirim bir ayda ne kadarda yoruldum yiprandim...
evliliği nanstop cinsellik boğdurucu ilgi ve evcilik beklentisine girerek siz çıkmaza sürüklüyorsunuz..sonu kötü Allah kurtarsın..yeni evlilik depresyonu sanırım geçer inşallah.Evlilik diye tutturdum tutturdum evlendim esimi seviyorum ama evlilk hic bana gore birsey degilmis keske evlenmeseydim bir iki aylik evliler neden bosaniyor simdi daha iyi anliyorum nisanliyken hersey cok güzel ama evlenince hersey kotu oluyor bende durum boyle en azindan hic bir sekilde mutlu degilim evlendim hayatimin aptalligini yaptim işe git yemek yap misafir agirla ilgisiz koca esim ilgisizlesti cinsellik hayatimiz hafta bir en fazla iki il disina gezmeye gittik bu hafta 3 gunlugune ve hic cinsellik yasamadik esim yorgun olunca hic birsey yapmaz ben evlendmde ne halt ettim ya esimle evlendigime bile pismanim toplam 2 yil flort ve nisanlilik suremiz oldu sevdik evlendik keske evlenmeseymisim beni mutlu edebilcek bir erkek degilmis nisanliyken ayrilsaydim keske vurdumduymaz arzusuz bir adamla evlenmek bir evi hayati paylasmak cok zor cok pismanim kizlar ne yapayim sizce cok mutsuzum esimin arzusuzlugu beni kötü etkiliyor ne yapabilirim bir ayda ne kadarda yoruldum yiprandim...
Sizler böyle yazdıkça evlilikten korkar oldum ya...
korkma korkma :) dogru insanı bulduktan sonra evlilik cok güzel ee inişler cıkışlar olacak ama o inişlerde saygıyı sevgiyi korursanız hiç bir sorun olmuyor
ben de de aynı durum var, eve gelip kanepeye uzanan ve gece yatana kadar poposunu kaldırmaya bir koca. hafta da bir ya da iki kez cinsellik, ne iltifat ne güzel söz, ne de karşılıklı muhabbet. yemek masasında bile elinde telefon yer kalkar tv karşısına geçer. bense işe git eve gel yemek yap alışveriş yap temizlik yap sinir oldum yardımcı tuttum zaten her gün gelicek o oturuyosa ben de oturucam. ancak böyle kendimi telkin ediyorum napiiimmm
Tabi öyle ama kaç yıl birlikte olan insanlar evlenip boşanıyor.
Hemen pes etmemek lazım yeni bir hayat 2 taraf için de zor olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?