Hem böyle düşünüp hem evlenmek için acele etmek?Zaten uzun ilişki insanı değilim en son 2 sene evel çok sevdiğim insanla 1 sene çıktım bi daha da kimseyle uzun soluklu ilişkim olmadı olmasınıda istemiyorum zaten.
Adam 33, yıl boşuna beklememiş yani bence çok haklı sizi iyi tanımak istiyor, belkide anlaşamayacaksınız bu zaman dilimi içerisinde bence sizin içinde iyi bi süre..Merhabalar 30 yaşında bekarım hiç evlilik ya da nişan durumum olmadı. Şimdi 1 aydır hayatımda bi insan var 33 yaşında maddi durumu ve kariyeri gayet iyi sessiz sakin ana kuzusu tipli biri :) İlişkiye başlarken ciddi konuşarak başladık Kuzenlerim ve arkadaşlarım tanışıp bir kaç ay sonra nişanlandılar. Sonuç olarak nişanlıykende insan birbirini tanımaya devam ediyor. Erkek arkadaşıma sence nişanlanmak için 6 ay nasıl bi süre dedim. Bence erken dedi 1 seneden falan bahseder gibi oldu.bana göre erken değil dedim. Suratımı astım 1 2 gün haliyle tadım kaçtı 30 yaşında biri için 1 sene flort dönemi bence gereksiz uzun bi süre. Sonra surat asıp konuyu açıncada bunun için süre vermek için şimdi erken 6 ay da olur 1 sene de olur vs hem adı konduktan sonra o iş fazla uzamaz dedi. Bende esas o zaman insanın zamana ihtiyacı oluyo eksik gediklerini hazırlamak için bunlar sevgiliyken yapılamayacagına göre her şeyin o zaman yapılması gerekiyo dedim. Ben şehir dışındayım yakın olsak birbirimizi daha iyi tanırdık ayakları yaptı. Ama ilk ilişkiye başlarkende oda ciddi ve evlılık istedigını söylemişti evet istiyo olabilir ama çok cesaretsiz ve ezik şu an gözümde. Zaten uzun ilişki insanı değilim en son 2 sene evel çok sevdiğim insanla 1 sene çıktım bi daha da kimseyle uzun soluklu ilişkim olmadı olmasınıda istemiyorum zaten. Ben şimdi ne yapayım? o da haklı 1 ay da kimse kimseye bişey demez süreç için ama ne olur 4, 5 ay sona nişanlan tanımaya devam et sende 33 yaşına gelmişsin sonuçta bu kadar korkak ve cesaretsiz olunmasıda gözümden düşürüyo biraz onu gözü kara ve ne istediğini bilen biri ol dediğimde ben ne istediğimi biliyorum ama bu hassas bi konu deyip cevresindeki kötü örnekleri gösteriyo. Yani işim zor görünüyor ne önerirsiniz?
İyi o zaman bi 33 yıl daha beklemeye devam etsin. Kendine güveni yok demiyosunuzda. Tanışma sürecimiz devam ediyor zaten ikimizde çok uyumlu ağır başlıyız zaten gayet anlaşıyoruzda sadece ben tez canlıyım mıymıylıktan ağır kanlılıktan hoşlanmıyorum.Adam 33, yıl boşuna beklememiş yani bence çok haklı sizi iyi tanımak istiyor, belkide anlaşamayacaksınız bu zaman dilimi içerisinde bence sizin içinde iyi bi süre..
Kişiden kişiye fark var bazıları var 3 ayda evlilik kararı alır bazıları da 3 yılda alır..bu insanı kararından vazgeçiremeyecek gibisin ya bekliyeceksin ya da yoluna bak diyeceksin başka yolu yokİyi o zaman bi 33 yıl daha beklemeye devam etsin. Kendine güveni yok demiyosunuzda. Tanışma sürecimiz devam ediyor zaten ikimizde çok uyumlu ağır başlıyız zaten gayet anlaşıyoruzda sadece ben tez canlıyım mıymıylıktan ağır kanlılıktan hoşlanmıyorum.
İçine tam sinmediyse ya da o kişiyi yabancılıyorsan kafana yatmamış olabilir bende seçiciyim herkez içime sinmiyor dış görünüş ve tensel uyusma dahil herşeyin tam olması gerekli. Hayatımdaki insan çok sakin birisi çok deger veriyor, anlayışlı aşk değil ama daha güzel bişey saygı ve büyük sevgim var ona karşı. Aşık oldugum zamanlarıda biliyorum ama ben sevgi ve saygı güven evlılıgın temel kuralı olarak bakıyorum. Yani kafamın rahat olacağı biriyle mantık evlılıgı yapmak artık bana daha mantıklı geliyor. Ama tabıkı o insana karşı ufakta olsa bi begenı hoşlanma olmalı yoksa sadece mantıkla da olmaz tabıkı. Bizde ayrı şehirlerdeyiz ama aileside burda iş icabı hep burada zaten öyle telefondan sanal aşk yaşamıyoruz yani hatta bu hafta ve gecen hafta 3 gün dipdibeydık sabahtab aksama kadar. Ama senın o kadar görüşme imkanın yoksa karar veremezsin tanıyamazsın elbette ki. Senın içinde hayırlısı olsun.5 yıllık ilişkiden sonra geçen yıl nişanlanıp 1.5 ayda ayrıldık.Kısmet bu işler ben de 32 olacağım.2,5 ay önce birisiyle tanıştırıldım aileler çok uygun bakıyor işlerimiz iyi memleketlerimiz aile yapılarımız uygun ama farklı şehirlerdeyiz içime sinmiyor.Yaşım geçiyor ama sırf bu yüzden de acele etmek istemiyorum.Herkes bana daha ne bekliyorsun diyor ama bilmiyorum bişey eksik.Hayırlısı olsun hakkımızda.
İçine tam sinmediyse ya da o kişiyi yabancılıyorsan kafana yatmamış olabilir bende seçiciyim herkez içime sinmiyor dış görünüş ve tensel uyusma dahil herşeyin tam olması gerekli. Hayatımdaki insan çok sakin birisi öok deger veriyor, anlayışlı aşk değil ama daha güzel bişey saygı ve büyük sevgim var ona karşı. Aşık oldugum zamanlarıda biliyorum ama ben sevgi ve saygı güven evlılıgın temel kuralı olarak bakıyorum. Yani kafamın rahat olacağı biriyle mantık evlılıgı yapmak artık bana daha mantıklı geliyor. Ama tabıkı o insana karşı ufakta olsa bi begenı hoşlanma olmalı yoksa sadece mantıkla da olmaz tabıkı. Senın içinde hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?