Evlenmek için acele ediyorum

Normal bulmayanlar da hep evli nedense.

Pardon ama onlar nisanlanmak icin daha cok bekliyordu.

Ben evlenecegim insani bulayim, yildirim nikahiyla evlenirim. Gun mu sayicam bir de.

Aslinda tam da niyetini belirtmen gerekiyor ki , adamin niyetini anlayasin.

1 günde evlenme kararı alıp 1,5 ayda nikah masasına oturanlar gelmiş sayfamda bana ders verip egosunu tatmin ediyor. Aaa pardon siz aşık olunası, tapılası doğa üstü varlıklarsınız çünkü gelmiş burda kendinizden çok güzel bişey yapmış gibi örnekler veriyosunuz. Zaten doğru düzgün bişey yapmadıgını mantıksızca kumar oynayıp karambole evlilik yaptıgınızı kendiniz itiraf ediyosunuz. Benim pazarlık yapıp aaa bak beceriksiz kapasitesiz dercesine üstü kapalı yaptıgınız yorumlarınızıda kendınıze saklayın sizden gelecek akla ve teselliye ihtiyacım yok şahsen sizin aldığınız adamlarla benim kocam diyebilecegin tiplerin arasında biraz kültür farkı oldugunu düşünüyorum. 1 günde karar verip önüme atlayacak erkek neyin kafasını yaşıyo onuda bi düşünürüm doğal olarak. genelde benim çok alt sevıyemde oluyor çünkü Şimdi sessizce sayfadan kapıyı çekerek ayrılın kocalarınıza sarılıp uyuyun hadi kendince çok şanslı tapılası duayen varlıklar

Son düzenleme:

Sen su konuyu kapattir artik...

uuU baya kızmış. Karşılıksız aşk yaşıyorsunuz demedim evlilik için düşünceleriniz karşılıksız dedim. Siz ona göre acele edıyorsunuz ama o emin değil ki zaman istiyor. Bunun için pazarlık yapmak yerine bekleyin dedik ve evet gidişat önemli. Her ciddi diye başlanılan ilişki evlilikle bitmiyor ki.
Hızlı evlenmiş olmam önüme ilk gelene yapıştığım anlamına gelmiyor. Önüme ilk çıkana yapışsam eşimle tanışmamış olurdum. Tamam sen çoook bekle seninki kusursuz evlilik olur. :) Kusursuz evlilik diye bısey yok. Her evlilikte tartışmalar yaşanıyor. Bizde yaşadık hatta eşimden çok ailesıyle problemler yaşadım özellikle 1-2 sene. Adam 3 sene görüşseydim ailesıyle problem yasamacagımın garantisi mi olcaktı? Senin önüne atlayanlar genelde alt seviyen olabılır o senin sorunun.

ahahha sen neye dellendin datlım böyle? valla benim kocam çok tatlıdır birtanedir hem karizmatik hem kültürlüdür diye şimdi s.dk yarışlarına elbette girmeyeceğim ki zaten yok böyle iddialarım. ama şu doğru gözümüz kör aşık olarak evlendik. oturup matematiksel hesaplar yaparak tanıştıktan 12 ay sonra sözlensek 21 ay sonra nişanlansak nasıl olur canım gibi saçma muhabbetlere girmedik ayrı şehirlerde idik ve bir araya gelebilmemizin tek yolu evlilik idi , biz de o aşkla gözümüz kör bir şekilde evlendik. hala diyorum iyi yaptık süper oldu diyemiyorum bile , ama nedense sen bekarlığı pek bir olumsuz faktör olarak algılamışsın ki evlendik demeyi nispet sayar olmuşsun :)

bence biraz uzaklaş evlilik konusundan, psikolojini açıkçası pek iyi görmedim.....

Ben esimle 9 martta tanismistim.1 mayista beni istemislerdi.sozlenmistk.nasip olunca oluyor bende 1 yil derdim esimi tanimadan once.ama dogru kiaiyi bulunca su akar yolunu bulur.stres yapma akisina birak nasip kismet

Ben esimle 9 martta tanismistim.1 mayista beni istemislerdi.sozlenmistk.nasip olunca oluyor bende 1 yil derdim esimi tanimadan once.ama dogru kiaiyi bulunca su akar yolunu bulur.stres yapma akisina birak nasip kismet
konu sahibi tanışıp hızlı bir şekilde evlenen insanları istemiyor sayfasında , gidelim buralardannnnn

konu sahibi tanışıp hızlı bir şekilde evlenen insanları istemiyor sayfasında , gidelim buralardannnnn
Ben onu anlatmak istemedim.evlenmem 14 ayi buldu.demek istedigim bende 1 yil tanimadan olmaz derken 2 ay dolmadan isi ciddiyete doktuk.dogru insan karsina cikinca oluyor kendiliginden.aceleci davranip baski kurmasina gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…