Aile zoru ile değil kendi isteği çok acele ediyor evlilik için ben bu hatalarını söylediğimde ise ufak şeylere çok takılıyorsun diyorHic de pasif degilmis sadece karsisindaki insani umursamiyor.
Her seye tek basina karar veriyor karsisindaki kisinin fikri umrunda degil.
Köprūyū gecene kadar bile centilmenlik edemeyen biri.
Aile zoruyla falan mi gorusuyor acaba sizi kendinden biktirip kacirtmak istiyor gibi
Ilginc valla ne zamandir gorusuyorsunuz?
Ben de uzatıyorum. Yaş 31 oldu diye sırf aile baskısı ile görüştüm ailem armutın sapı üzümün çöpü deme yeter dedi değerlendir dediKarsima gelenlerin yuzde 50 si boyleydi. Adam dusuncesiz, adam cimri, adam hödük. Sizi heyecanlandirmayan insandan uzak durun. Hele kaba insandan kaçın. Şutladiginizda diyeceksiniz ki "niye bu kadar uzatmisim, ne gerek vardi" diyeceksiniz. 3 ay once sizinkinin cok benzeriyle gorustum kendimi zorlaya zorlaya. Salak gibi 2 hafta uzattim. Uzattigima pisman oldum. Vurdum g..ne tekmeyi. Bir insan deger veriyorsa hissettirir bunu en kucuk detaylarda bile hemen farkedersiniz.
Ufak falan degilAile zoru ile değil kendi isteği çok acele ediyor evlilik için ben bu hatalarını söylediğimde ise ufak şeylere çok takılıyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?