Evlenmek için evlenmek

Kendinize bu kötülüğü yapmayın.
Sırf evlenmek için evlenmeyin.
Dünyada bir tane mi erkek var?
Çıkar elbet bir insan evladı.

İlgisiz ve görgüsüz erkek modeli.cok zorlanirsin bence başındayken bitir

Söz, nişan doneminde romeo olan adamlarin bile evlilik sonrasi neye dönüştüğünü okuyoruz, görüyoruz
Aynen ya adamdaki rahatliga bak şaka gibi.
Genelde evlendikten sonra 'esim cok degisti tam bir oduna dönüstü' derler burdaki tek avantaj konu sahibi evlenirse bir ömür boyle bir cumle kuramayacak

Birak bosuna zorlana boyle tiplerden bir halt olmaz. Biriyle tanismistim yillar evvel. Ilk buluşmamiz ve çeyiz muhabbeti acmisti resmen. Yok kiz sunu alir bunu alir ceyizin var mi filan Sanki evlenen var onunla Allahn danasi

Aynen ya adamdaki rahatliga bak şaka gibi.
Genelde evlendikten sonra 'esim cok degisti tam bir oduna dönüstü' derler burdaki tek avantaj konu sahibi evlenirse bir ömür boyle bir cumle kuramayacak
Hahahah aynen, Allah korusun tabii..

Şimdiden böyleyse evlendikten sonraki başlıklarınızı tahmin edebiliyorum. Yol yakınken ısınamadım deseniz kendinizi kurtarsanız en güzeli bence. Ama tabiki siz bilirsiniz.

Yok valla aşık olsan da görürdün. Aşık ol ya da olma, hatta sevgilin de olmasına gerek yok, insan hemcinsinden bile ilgi, iki çift tatlı söz bekler. Adam daha bırak aday olmayı, ilgili insan olamamış sana. Evlenince düşün bir de sen bunu, totosunu dönüp yatanlardan olur, oh sen de yaptığın hizmetçilikle kalakalırsın.

Kendiniz bire bir yaşıyorsunuz ve eksiklerini görüyorsunuz.
Olmasi gereken bu değil.
Lütfen yol yakınken dönün.
Bu ne ya..
Kadına saygı yok bir defa.
Yaş kaç olursa olsun.
Boyle bi adamla ömür sürmez.

Gerçekten bu ne böyle. Öküzlükte master yapmış. böyle bir adamla evlenirsen evde akşama kadar onu beklersin, akşam gelir yemeğini yer tv izler uyur. Seninle konuşmaz bile. Sonra çocuğun olur ona adarsın kendini. Ama evlilik ne bilmeden. Olacaklar şimdiden belli

lütfen bırak ve kaç iğrenç biri belirdi gözümde hem cimri hem ilgisiz hem pısırık.

Bune kız böyle kalas gibi ...
Seni eve nasil birakmaz...
Bence yüzük takilmadan dön ...
Cicim aylarinda boyleyse abooooo evlenince hayal edemediiiim...

Cok ilgisiz kesinlikle cevabiniz hayir olsun.biz de gorucu usulu evlendik ama esim cok ustume duserdi ilk tanistigimiz zamanlarda benimle konusurken agzi titrerdi heyecandan cok guzeldi o gunler

Bu kütükten bir mobilya çıkmaz kaçarak uzaklaşın bence.

Evlenmekten vazgeçmelisin eğer düşünüyorsan. Böyle bir adamla evliliği hayal edeniyorum bile.

Bune kız böyle kalas gibi ...
Seni eve nasil birakmaz...
Bence yüzük takilmadan dön ...
Cicim aylarinda boyleyse abooooo evlenince hayal edemediiiim...
Eve nasıl bırakmaz en düşüncesizliği bu evim yakın demiştin diyor ne kdr yakın biliyor musun ki belki tarlalık bi yerde evim dimi sor öküx işte

Ben anlamadım hem evlenmek istiyor seninle hemde değer vermiyor boşver bu tiple evlilik mi olur hayatını karartma bence de postala gitsin görücü usulünün en çok bu yönünü seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…