bi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
Aynen ya adamdaki rahatliga bak şaka gibi.Söz, nişan doneminde romeo olan adamlarin bile evlilik sonrasi neye dönüştüğünü okuyoruz, görüyoruz
Hahahah aynen, Allah korusun tabii..Aynen ya adamdaki rahatliga bak şaka gibi.
Genelde evlendikten sonra 'esim cok degisti tam bir oduna dönüstü' derler burdaki tek avantaj konu sahibi evlenirse bir ömür boyle bir cumle kuramayacak
Ben hatalarını söylediğim de ise verdiği cvp ufak şeylere çok takılıyormuşum birde çevremdekiler diyor aşık değilsin aşk olsa bunları görmezden gelirsin gözüne batmazda diyor ailemde yaşın geldi dört dörtlük kimse Yok diyor ama bilmiyorum adama ısınamadım kalbimi kazanmaya çalışmıyor ki yolun başında böyle daha ilerde işi garantileyince evlenince hiç yapmaz
Yaslar kac?Mesela evden konu açıldı diyor ki benim evimde dururuz kendi kirada insan bi sorar ikimizin istediği evde dururuz seninde içine sinerse falan
lütfen bırak ve kaç iğrenç biri belirdi gözümde hem cimri hem ilgisiz hem pısırık.bi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
Eve nasıl bırakmaz en düşüncesizliği bu evim yakın demiştin diyor ne kdr yakın biliyor musun ki belki tarlalık bi yerde evim dimi sor öküx işteBune kız böyle kalas gibi ...
Seni eve nasil birakmaz...
Bence yüzük takilmadan dön ...
Cicim aylarinda boyleyse aboooooevlenince hayal edemediiiim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?