Ahahaha şaka mi ya bu adamAile zoru ile değil kendi isteği çok acele ediyor evlilik için ben bu hatalarını söylediğimde ise ufak şeylere çok takılıyorsun diyor
Adam odunun vücut bulmuş hali. Canım arkana bakmadan kaç derim böyle adamlardan koca moca olmaz hele çocuk hiç yapılmaz. Yani tablodaki resim gayet açık ve net. Umursamaz bi koca kendini yiyen bi kadın mutsuz evlilik. Gençliğine yazık edersin yol yakınken vazgeçbi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
Iyi dusun.. Hatta bence dusunme, boş ver, yol ver..bi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
Nezaket ölümüKuru ağaç bile olsa gölgesini verir, bu adam ne verir size allasen?
Aman hiç bulaşmayın, belli ki adamın nezaket ölümü çoktan gerçekleşmiş.
Söz, nişan doneminde romeo olan adamlarin bile evlilik sonrasi neye dönüştüğünü okuyoruz, görüyoruzHic de pasif degilmis sadece karsisindaki insani umursamiyor.
Her seye tek basina karar veriyor karsisindaki kisinin fikri umrunda degil.
Köprūyū gecene kadar bile centilmenlik edemeyen biri.
Aile zoruyla falan mi gorusuyor acaba sizi kendinden biktirip kacirtmak istiyor gibi
Ilginc valla ne zamandir gorusuyorsunuz?
Hesabı da ben ödedim bu arada ailem yüzünden ailem o senin misafirin sen öde sesi başka ilden geldiği için ben de öylesine ödeyeyim demiştim hiç elimden de almadı ben hesapta değilim garson geldiğinde yemekten sonra bi isteğiniz var mi dediğinde sormaması bana bi de beni eve tek göndermesi diyor ki evim yakın demiştin avm ye ben de ne kdr yalın bilmiyorsun ki dedim insan en azından sorar neyle gideceksin eve falanIyi dusun.. Hatta bence dusunme, boş ver, yol ver..
Ne demek dolmuşa binip gitmek, ne demek sormadan etmeden garsonu gondermek.. Kimisine kucuk görünebilir ama cok yanlis hareketler bence bunlar..
Kesinlikle..Başlığa cevaben
Evlenmek için evlenmek çok büyük bir hata
Canım kusura bakma da o önemsemediği ufak tefek şeyler en önemli şeyler. Adam pasif değil koca bi egosu var. Yanındakine değer vermiyo. Söyliyim yani ilerde hep kendi başına kararlar vericek sana hiç bişey sormicak haber vermicek ve emrivakiler yapıcak. Bunları kaldırabilecek misin?Ben hatalarını söylediğim de ise verdiği cvp ufak şeylere çok takılıyormuşum birde çevremdekiler diyor aşık değilsin aşk olsa bunları görmezden gelirsin gözüne batmazda diyor ailemde yaşın geldi dört dörtlük kimse Yok diyor ama bilmiyorum adama ısınamadım kalbimi kazanmaya çalışmıyor ki yolun başında böyle daha ilerde işi garantileyince evlenince hiç yapmaz
Ohannes ya..Hesabı da ben ödedim bu arada ailem yüzünden ailem o senin misafirin sen öde sesi başka ilden geldiği için ben de öylesine ödeyeyim demiştim hiç elimden de almadı ben hesapta değilim garson geldiğinde yemekten sonra bi isteğiniz var mi dediğinde sormaması bana bi de beni eve tek göndermesi diyor ki evim yakın demiştin avm ye ben de ne kdr yalın bilmiyorsun ki dedim insan en azından sorar neyle gideceksin eve falan
Ay daha fazla anlatma sinir oldum.Hesabı da ben ödedim bu arada ailem yüzünden ailem o senin misafirin sen öde sesi başka ilden geldiği için ben de öylesine ödeyeyim demiştim hiç elimden de almadı ben hesapta değilim garson geldiğinde yemekten sonra bi isteğiniz var mi dediğinde sormaması bana bi de beni eve tek göndermesi diyor ki evim yakın demiştin avm ye ben de ne kdr yalın bilmiyorsun ki dedim insan en azından sorar neyle gideceksin eve falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?