- 11 Haziran 2024
- 46
- 13
- 8
- 36
- Konu Sahibi guvercin34
Merhabalar , yaşım 37 . Ortalama bir kadınım . 10yıldır ailemden ayrı büyükşehirde yaşıyorum. . Evlenmek istiyorum ama kimseyi bulamıyorum . Sevdiğim biri olsun istiyorum . Çalıştığım yer kadın ağırlıklıydı . Kimse olmadı. İki kişiyle sevgili oldum onlar da 6 ay bile sürmedi yaknızlıktan girdiğim ilişkilerdi. Üniversite zamannındaki erkek arkadaşımla da maalesef olmadı.Artık bulamaz mıyım ne yapmalıyım fikir verir misiniz ? Çalıştığım yer kadın ağırlıklıydı . Kimse olmadı. İki kişiyle sevgili oldum onlar da 6 ay bile sürmedi yalnızlıktan girdiğim ilişkilerdi. Üniversite zamannındaki erkek arkadaşımla da maalesef olmadı. işten de çıktım şimdi iş arıyorum onu da bulamıyorum ama başka bir konu… Ailemin yanına küçük şehire dönme planım var çünkü bu yaşta halen kiralardan dolayı paylaşımlı evde yaşıyorum o da artık beni çok üzüyor. Memleketimde de iş konuları sıkıntı . Tanıdık vs yok zaten o yüzden büyükşehire iş için gelmiştim . Ama burada hiçbir şey yapamıyorum hayatım ilerlemiyor gibi hissediyorum .