- Konu Sahibi energystar
-
seni sorup soruşturmalarında takılacak bir şey yok bence tanışma mevzunada gelince oğulları ben bu kızı istiyorum hadi gidip tanışalım isteyelim demedikten sonra aile gelemez yaa. Hiç bir engel yoksa(askerlik,okul,iş...gibi) evlenmek istememesinde de var bir gariplik ama onu biz değil ancak sen anlayabilirsin.
Sorup sorusturmayı bende duymustum.
Üzücü bir durum aynı zaman da cok ta garip..
Niye sizi oyalayor ki?:44:
nasıl anlıycam ya.. evlenmek mi istemiyrosun diyorum hayır istiyorum diyo. e nie bişi yapmıyosun diyorum yapıcam diyo. bişi yapmıyo.. off
yasım 27. öyle askerlik falan sorund eil.işi mesleğivar. ailesi bildiginiz istemiyor evlenmesini.onların buldugu biri olsa daha iyi olacak onlara göre. ama o beni ısrarla isteyince onlarda bi baklaım demiş olacaklar ki bu kadar soruşturma gereği duymuslar. valla adettenten falan degil olanlar. adam bir de beni sorustururken müdürüme falan ben mit. ten geldim arastırma yapıyoruz die gelmiş.rezalete bakın. modern mi siyasi görüşü ne diye aptal aptal sorular sormuş bu kadar kıymetli olur da evlat bu kadar küçük düşürülüp yaptıgı secimlere bu kadar az guvenilmez. nefret ediyorum hepsinden..off
valla aynı soruyu ben de sordum ama olcak olcak dio ben de sanırım olacagına inanmak istiyorum. beklemek istemiyorum daha fazla olursa da onla olsun istiyorum her seye ragmen
kızlar bugun acık acık sordum nedir niye istemiyorsun bana tam bi cvp ver dedim. ailem istemiyor dedi. daha beni tanımıyorlar bile. ona buna sormakla yetindiler onlarda iyi şeyler söyledi ama bunu yapmasını da anlıyorum heralde kötu bir seyler söleseydiler hemen ogullarına diceklerdi. e nolcak dedim bi tanısalım bakalım dedi sonra bakarız. ya dedim bana demiyosun da hiç seni ne olursa olsun bırakmam die dedim neymiş ailesinin onu dışlamasına dayanamazmış kabul ettircekmiş bi şekilde ya olmaszsa dedim dayım gibi olsun istemiyorum dedi. dayısının istedigi kızı istememişler o yuzden su andada ne kadar o mutlu olsa da hiç konusmuyolarmış. bunları hatırladıkca sinirim bozuluyo.. ayrılmak istiyorum ama ayroılamıyorum da ..seviyorum gibi..onsuz cok boşluga duserim hem bi de cok emek verdim ben bu ilişkiye ya. sevmediğim ailesi yuzunden bole olsun daistemiyorum ..kaldım öle. lütfen daha cok akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?