Evlenmek için okulumun bitmesini beklemeli miyim?

Arkadaşlar bu konuyu aileme açmadan önce sizinle paylaşmak istedim..
Ben 21 yaşındayım ve okuyorum. Erkek arkadaşım var askerden yakında gelcek. Biz 5senedir beraberiz ve askerden gelince istemeye gelmek istiyorlar. Söz nişan 2 yılda evlenmek istiyoruz fazla geciktirmeden. Çünkü evlendiğimizde 7 yıllık bir flörtümüz olcak. Sorun şu ki ben daha hazırlıkta okuyorum ve okulumu bitrmeme 4 yıl var.
Ne yapmalıyım arkadaşlar okulumun bitmesini bekleyip 10. yılımızdamı evlenmeliyiz? Evlilik ile okulun bir arada yürümesi mümkün mü?
Umarım bana yardımcı olursunuz..

Ben çıkmaya başlamamızın 5. yılında evlendim ve evli okuyorum...
1 yıl 8 aylık evliyim ve senin gibi hazırlıkta okuyorum ben de 21 yaşındayım...
Seninle tamamen aynı konumdayız...
Hazırlık okuduğuna göre muhtemelen sen de yabancı dil okuyorsun...
Seni çok iyi anlıyorum...
Eğer gerçekten evleneceğin kişi oysa ve ev ile okulu bir arada yürütebileceksen evlen derim...
Ben flörtü çok uzatmamaktan yanayım. Eğer dediğin gibi olsa biz de 10. yılımızda falan evlenecektik ki bunu hiç istemedim...
Şimdi pişman mıyım hem okul hem ev konusunda dersen hayır pişman değilim. Çünkü beni aşırı halde zorlayacak birşey yok...
Hem dersleri hem de evi bir arada yürütebiliyorum...
Eğer bir sorun varsa cevaplayabilirim...
Hikayemiz neredeyse birebir olduğundan yardımcı olabileceğimi düşünüyorum...
Hakkında hayırlısı olsun...a.s.

Ben çıkmaya başlamamızın 5. yılında evlendim ve evli okuyorum...
1 yıl 8 aylık evliyim ve senin gibi hazırlıkta okuyorum ben de 21 yaşındayım...
Seninle tamamen aynı konumdayız...
Hazırlık okuduğuna göre muhtemelen sen de yabancı dil okuyorsun...
Seni çok iyi anlıyorum...
Eğer gerçekten evleneceğin kişi oysa ve ev ile okulu bir arada yürütebileceksen evlen derim...
Ben flörtü çok uzatmamaktan yanayım. Eğer dediğin gibi olsa biz de 10. yılımızda falan evlenecektik ki bunu hiç istemedim...
Şimdi pişman mıyım hem okul hem ev konusunda dersen hayır pişman değilim. Çünkü beni aşırı halde zorlayacak birşey yok...
Hem dersleri hem de evi bir arada yürütebiliyorum...
Eğer bir sorun varsa cevaplayabilirim...
Hikayemiz neredeyse birebir olduğundan yardımcı olabileceğimi düşünüyorum...
Hakkında hayırlısı olsun...a.s.

Yani ben bu evliliği yaparsam belki hergün yemek yapamıcam. Belki makarnayla geçiştircez belki pizza sölicez. Evlilik dediğin hergün 3 çeşit yemek yaptığında çamaşır bulaşık yıkayıp ütü yaptığında iyi gitcek birşey değil. Bu konularda bi sıkıntımız yok. Sadece beni düşündüren malum bütün gün ders çalışıcam hatta sabahlara kadar. O kimi zaman bensiz uyuyacak belki bana söliyemicek ama beni yanında isticek. Bu aramıza bir soğukluk sokar diye korkuyorum. Onun böyle düşünmediğini biliyorum ama hayat işte. Bu konuda bir sorununuz oldu mu sizin??

Benim fikrim evlenmenden yana çünkü uzatmanın bi anlamı olmadığını düşünüyorum seviosunuz madem o hemen iş bulsun evlenin bitsin :) ...

evlenmek ıçın acele etme sakın...önce okulunu bıtır.

hem daha çok gençsın annenın evının rahatlığının tadını çıkar...

Yani ben bu evliliği yaparsam belki hergün yemek yapamıcam. Belki makarnayla geçiştircez belki pizza sölicez. Evlilik dediğin hergün 3 çeşit yemek yaptığında çamaşır bulaşık yıkayıp ütü yaptığında iyi gitcek birşey değil. Bu konularda bi sıkıntımız yok. Sadece beni düşündüren malum bütün gün ders çalışıcam hatta sabahlara kadar. O kimi zaman bensiz uyuyacak belki bana söliyemicek ama beni yanında isticek. Bu aramıza bir soğukluk sokar diye korkuyorum. Onun böyle düşünmediğini biliyorum ama hayat işte. Bu konuda bir sorununuz oldu mu sizin??

Yemek konusunda ev işi konusunda vs hiç sıkıntı yaşamadım ben çünkü eşim anlayışlı bu konularda...
Ben sabahlara kadar ders çalışan bir insan değilim...
Şuan İngiliz Dili ve Edebiyatı hazırlık sınıfındayım ve dersler beni zorlamıyor...
Belki bu yüzden çalışmıyorum...
Eşim saat 6'da geliyor eve ve ben ondan daha erken geliyorum...
O gelene kadar evde yapmam gereken işleri yapıyorum. Yemek yapıyorum. Daha sonra beraber yemek yiyoruz ve ben ödevlerimi yapıyorum...
Beraber yatıyoruz her zaman...
Bunları göz önüne aldığımda bu konuda sorun yaşamadım hiç...
Sonuç olarak sen her gün sabahlara kadar ders çalışacak değilsin. Pek ala eşinle aynı vakitte girebilirsin yatağa...
Bi sınav zamanlarında dediğin gibi olabilir ama bunun da araya soğukluk sokacağını sanmıyorum ben...

Arkadaşlar bu konuyu aileme açmadan önce sizinle paylaşmak istedim..
Ben 21 yaşındayım ve okuyorum. Erkek arkadaşım var askerden yakında gelcek. Biz 5senedir beraberiz ve askerden gelince istemeye gelmek istiyorlar. Söz nişan 2 yılda evlenmek istiyoruz fazla geciktirmeden. Çünkü evlendiğimizde 7 yıllık bir flörtümüz olcak. Sorun şu ki ben daha hazırlıkta okuyorum ve okulumu bitrmeme 4 yıl var.
Ne yapmalıyım arkadaşlar okulumun bitmesini bekleyip 10. yılımızdamı evlenmeliyiz? Evlilik ile okulun bir arada yürümesi mümkün mü?
Umarım bana yardımcı olursunuz..

evlenin gitsin :)

Nişanlanmalısın sadece. Bu sırada sorunlarınız artacaktır benden söylemesi. Sorunlarla nasıl mı başa çıkacaksınız ? Birlikte... Ailen bu konuya sıcak bakıyorsa 1 yıl falan nişanlı kaldıktan sonra evlenirsin. Tek ricam var o da acele etmemen. Ama acele etmeyim derken sevgisiz ve aşksız da kalmaman.

ben okulum bittikten sonra evlendim , ama şartlar uygun olsaydı maddi açıdan diyorum hiç düşünmem okulun son yılında evlenebilirdim...

ama okul bittikten sonra şartlar oluştuktan sonra evlendiğim için de pişman değilim...

seni düşündüren konuları emin ol yaşamayacaksın...

eğer hemen çocuk yapmaya karar vermezseniz iki ev arkadaşı gibi geyet güzel sürdürebilirsin evliliğini:))

önce bence biraz nişanlı kalın.
nişanlılığı falan çok uzatmak iyi değildir ama erkek arkadaşının sana tam olarak destek verebileceğinden eminsen evlen okul konusunda...

Back
X