- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Neden şaşırmadım bu yoruma...aynı evde yaşamayı biliyonda imza mı atmayı bilmiyon der kenara çekilirim.
Onun da gitmesini istemiyorumBana göre öğrencilik zamanı sevgiliyle aynı evde yaşamak hata. En güzel zamanlarınızı yaşayacağınıza sorumluluk altına girmişsiniz. O da daha fazlasını istemiş. Yapabiliyorsanız bir yer bulup siz gidin.
Bunların hepsini konuştuk ama hep bi kavga tarzındaydı. Kendisi bu yıl mezun olacağı için benim okumamı bi engel olarak görmüyorDerdinizi tam anlatamadınız mı acaba ?
Yani ailemizin eline bakarak mı yaşıyacağız?
Okulum bitmeden evlenecek durum da değilim herşeyimizin tam olmasını evime kendi maaşımla bir şey alamayacaksan nasıl içime sinecek?
Evleneceğim insan sen olmasan senle aynı evde ne işim olsun?
Neden acelen okul bitince evlenirsek ne olur ?
Hangi planın aksar?
Bunları acık acık izah etseniz bu kadar büyümezdi bence
aynı şey.Neden şaşırmadım bu yoruma...
Aynı evde yaşıyoruz evet ama 2 öğrenci olarak yaşıyoruz. Evli olmakla aynı şey mi sizce?
Son sınıf. Bu yıl mezun olacakiki ogrencisiniz madem , nasıl geçinmeyi düşünüyor evlenince? Bunun düğünü ve ev kurması yeter, bırak geçimi. Evcilik sanmış olayı sanırım.
Peki.aynı şey.
Son sınıf. Bu yıl mezun olacak
Bunların hepsini konuştuk ama hep bi kavga tarzındaydı. Kendisi bu yıl mezun olacağı için benim okumamı bi engel olarak görmüyor
Onunla evlenmeyi gerçekten çok istiyorum ama zaman bu olmamalı. Yani benim daha 4 senem var. Evlilik psikolojisiyle okumak nasıl olur bilmiyorum. Başka sorumluluklar üzerime biner mi onu da bilmiyorum...Şuan aynı evdesin di mi? Evlilik gibi olmaz belki ama az cok ev içi uyumunuzu anlamışsındır. Ilişkin hakkında ne düşünüyorsun? O kişi senin evleneceğin kişi mi? Eğer senin de cok az kaldıysa, evlilik planın varsa bunu yapabilirsin. Ben 2 yıllık evliyim, hala okuyorum. Yüksek Lisansa başlıyorum şimdi. Bu hususta tamamen senin isteğin önemli.
Ama yok, ben yine de hazır değilim diyorsan, seni bunun için suçlayıp ilişkiyi ayrılığa götüren bir insani bırak, hiç adım atma. Elbet hatasını anlar, pişman olur ve oturup konuşursunuz.
Aynı evde yaşamanın evlilikle hiçbi alakası yok emin olun. Ev arkadaşıyız. İkimiz de öğrenciyiz. İkimizin de hiçbir sorumluluğu yok. Düzeyli bi ilişki olması için de ayrı evlerde yaşamak gerekmiyor. Aynı evde yaşadığımızı öğrenince "ne kadar basit bi ilişki" tepkisini gördüğüm tek platform burası zaten çok ilginç. Dar kalıplardan çıksak mı artık...Daha kac yasindasiniz ne yasadiniz da evlenme asamasina gelip bir de karsi taraf istemeyince ayriliyorsunuz ne kadar çocukça... Ayni evde yasamak da evlenmenin provasi degil midir zaten? Normal ogrencilikte baslayan ve mezun olunca evlilik asamasina gelinen duzeyli bir iliski istiyorsan once evleri ayiracaksin. Her sey bir arada olmuyor malesef kendine hakim olmalısın kararlarin net olmali tutarsiz davranirsan karsi taraf ne bekleyeceğini ne isteyecegini tartamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?