Evlenmek istemediğim için benden ayrıldı..

Gerçekten öyle

Yazdığınız herbir kelimeye katılıyorum çok teşekkürler

Sevgiliniz daha önce evlilik teklif edip hayır deyince bu tip bir konuşma yapmış o zaman da tartışmışsınız.
Siz olayları her seferinde baştan mı algılamaya çalışıyorsunuz? Zaten bunun geleceği belliymiş.
Olacak olan olmuş işte..
Evlenmek istemiyorsanız kimse zorlayamaz. Ama zaten evli gibi yaşamıyor musunuz? Bir imza mı zor geliyor?

Ayrıl ayrıldıysan birlikte yaşamaya devam etme ve bana göre üniversite de birlikte yaşamak evlenmek çok saçma ikisi birlikte zor yürür hatta yürümez yürüsede nadirdir 2 tarafta uyumludur hırslıdır olmaz yani birde iş yok öğrenci ne evlenmesi evlilik evcilik değil

Bu tip yorumları ciddiye alamıyorum. Evli gibi mi yaşıyoruz? Ya evlilik sizin için sadece aynı evde yaşamak mı, bu kadar mı sizin için ifade ettiği anlam. Çok ilginç

Tatlim ne dar kalibindan bahsediyorsun ev arkadasin olan cocuk evlenelim evlenmiceksek ayrilalim kafasindayken burdaki kadinlar mi dar kalipli oldu ah canim sen de buyuyeceksin elbet de kim bilir ne zaman...

Yazdığınız herbir kelimeye katılıyorum çok teşekkürler
Sorcha zaten konunun özünü mis gibi açıklamış.

Aynı evde yaşamak hem evliliğin provası hem çok uzak bence. hem aynı evde yaşamabın getirdiği şartlarla bir çok artısını eksisini görüyorsun hem de çiftler ailelerin dahil olmadığı, baskı altında kalmadıkları bir şekilde birbirlerini tanıyorlar. Fragman gibi bence evlilik için. Sonradan buraya kocam çok dağınık, kocam işten gelince suratıma bakmıyor gibi konular açacağına bırak millet "aaaaaa aynı ev mi?!!" tepkisi versin.

Evlenmemekle de en güzelini yapıyorsun. Öğrenciyken evlenip napacaksın zaten birlikte yaşama imkanın varken. İşiniz gücünüz olur, kendi kendinize yeter hale gelirsiniz sonra borç harç yapmadan düzeninizi kurarsınız illa bu çocukla evlenirim diyorsan. Olacağı yoksa da aileleri yorup mahkemeleri meşgul etmemiş olursunuz.

Teşekkür ederim çok ,bana katıldığın için

Tatlim ne dar kalibindan bahsediyorsun ev arkadasin olan cocuk evlenelim evlenmiceksek ayrilalim kafasindayken burdaki kadinlar mi dar kalipli oldu ah canim sen de buyuyeceksin elbet de kim bilir ne zaman...
Açıklama yapacaktım ama çok üşendim ... Kendi gibi düşünmeyene saygı duymayı bilmemek çok kötü. Haberiniz olsun:)

Çok ciddi bir konu canım iyi düşünmelisin...

Ne acelesi varmış sevgilinin, sanki yangından mal mı kaçırıyor. Zaten aynı evde yaşıyorsunuz, o imza illaki atılmak zorunda mı? Çıkıp gidebilme özgürlüğünüz sevgilinizi korkutuyor bence. En güzeli olmuş. Bırakın gitsin.

Zaten size veya kendine güvense, size öylesine ilişkiler yaşayan kız muamelesi yapmazdı.

Yine ahlak bekçileri iş başında
hep bu tip konulara dalıp aynı şeyleri yazıyorlar .hep aynı kişiler nedense evlenmeden önce sevişen insanları ayıplama derneği kurulmuş
Neyse konu sahibi ben olsam evlenirdim zaten seviyorsam aynı evi paylaşıyorsam oda beni seviyorsa eminsem atarım imzayı ne olcak düğün dernek vs zaten bana göre değil.

Ben geri kafalı olarak bakmasamda çok hesap soracağınızı düşünüyorum kendinizden bu cahilliğiniz yüzünden .
Biz kendi eşlerimizi çekemiyorken aynı evde yaşayıp elin herifinin çoraplarıyla , hizmetiyle vakit harcıyor , en güzel dönemlerinizi mahvediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…