Evlenmek İstemek_Babaya Açılamamak_Destek Görememek :((((

erken diyor annem, ona da hak veriyorum dediğiniz gibi atama vs yüzünden olabilir.

hem düğün hazırlıkları hem sınavı yapamazsın. annenin sözünü dinle. bir arkadaşım seninle aynı şekilde düşündü. sınavdan hemen sonra evlenirim bi yandan da sınava çalışırım diye. aldığı puanla atanması imkansız. kaldı yani. bir sene daha evinin hanımı olacak:lepi: ondan sonra ev işleri ne kadar müsade eder de ders çalışır Allah bilir

önce sağlam ayağın yere bassın. çalışmak istemiyorsan ayrı mesele.

ayrıca hem sınav stresi hem evlilik stresi sebebiyle evlenmenin heyecanını bile yaşayamazsın bence

Canım aynı şehirdeymişsiniz ne güzel, biz ayrı şehirlerdeydik, 2 yıl dayanabildik gerçi hala 3-4 ayımız var dayanmak zorundayız,

demek istediğim aynı şehirlerdesiniz görüşebiliceksiniz, bende kpss ye evlilik hazırlıgı sürecinde hazırlandım, sadece nişanı özellikle kpss sonrasına erteledim, ister istemez tabi etkileniyor insan, sen anneni dinle, büyüklerin her zaman bir bildiği vardır, ama şöle bi durumda var bizim kararımız kesin biz nişan ya da söz istiyor diyorsanız bunu annene belirtebilirsin, sözünüz olur ya da nişanınızda olur, ama şu an ortada henüz bu tip beklentilerin istekleriniz yoksa bi kesinlik yoksa babana açılman gerekmez diye düşünüyorum.

Canım ben anneme sölemiştim sadece, zaten onlara da aşkımı tanıştıracaktım 15 gün sonra, anneme açıldım:) annemde zaten hissediyormuş, o babama söyledi, onlarla tanışmaya geleceklerini söyledi, işte anlattı ben odamdan gizlice dinledimkaydirigubbakcemile3

gayet güzel karşıladı babam, aşkımda geldi tanıştılar, tanıştıkları günde sevgililer günüydü tesadüf, babamın iznini aldı beni yemeğe götürdü, evlilik teklifinid eo gün yaptı:kedi: :asigim:

çok güzelşeyler bunlar stres yapma zamanı gelince hepsi olucak görürsün canım

ne deyim ki doğrudur, zor olacağını tahmin ediyodum ki yaşamışsınız bizzat tüm o zorlukları..
ay düşündükçe çıkamıyor insan içinden ya.

Canım ben anneme sölemiştim sadece, zaten onlara da aşkımı tanıştıracaktım 15 gün sonra, anneme açıldım:) annemde zaten hissediyormuş, o babama söyledi, aşkımın onlarla tanışmaya geleceğinii söyledi, işte anlattı ben odamdan gizlice dinledimkaydirigubbakcemile3

gayet güzel karşıladı babam, aşkımda geldi tanıştılar, tanıştıkları günde sevgililer günüydü tesadüf, öğle yemeğini yedik, annem hazırlıklar yapmıştı, hep beraber sohbetler ettik, akşamda aşkım babamın iznini aldı beni yemeğe götürdü, evlilik teklifinide o gün yaptı:kedi: :asigim:

çok güzelşeyler bunlar stres yapma zamanı gelince hepsi olucak görürsün canım

ay süper ya gerçekten, özendim pinky Allah bozmasın mutluluğunuzu daim etsin ben de yaşayabilirim inşallah bunları..

Bence babam da tahmin ediyodur yani kızı gelmiş ünv son sınıfa, okadar etrafında insan var illaki biri vardır diye düşünür mutlaka ama konuşulmaması dillendirilmemesi ayrı bi stres. İyiki varsınız ya siz. Biraz olsun rahatladım. Kafada şekillenmeyince bazı şeyler moralim altüst oluyo.

Ya canım tabi ki normal şeyler bunlar bende o dönemlerde foruma dert yanmıştım hep, arkadaşalr sağolsun sakinleştirmişlerdi:)) Sen şimdi hiç stres yapma, bir problem yok bence ortada, önce napmak istediğinizi düşünün, size göre nişan ya da söz durumları yaklaşınca da açılabilir annen, zamanlada akışına bırak herşey çok da güzel olur canım. Üzülme sen şimdi.

ay Allah korusun ya atamam bu sene her zaman öncelikli benim için. 1 sene daha hazırlanmak istemiyorum şu illet kpss sınavına.

O zaman en iyisi söz/nişan için kesin karar verip öyle açılmalı. Sanırım haklısınız dan diye seneye yaz evlenelim dersem annem de dur der bi :)

evet öyle yapmaya karar verdim ben de. İyice bi konuşmam lazım yeniden sevdiceğimle. Zaten dediğin gibi birkere açılınırsa gerisi de gelir. En azından nişan için.

sevgililer gününde aşkım gelecekti ama ailemle o gün tanışacakları kesin deildi mesela, ama o güne rastladı, kısmet sevgilier günündeymiş.. o özel zamanda hem evlilik teklifi almak hemde ailemle aşkımın tanışması ve güzel geçmesi beni çok mutlu etmişti, bazen planlanmayıp hayatın güzel olarak önümüze çıakrdıgı şeyler oluyor, bazen zamana bırakmak en güzeli sanırım

nazar değmesin pinky, hep böyle olsun
hayat bize de değdirir inşallah o çubuğunu:)

yav erken merken düşünebilir ama yinede annen söylemiyorsa bence sen babanla konuş. seneye evlenmeyi düşünüyoruz deme tabiki :) biriyle konuştuğunu ve ciddi düşündüğünüzü arkadaşının sizinlede tanışmak istediğini gizli saklı görüşmek istemediğinizi falan söyle.
Hemen evlenmeyi düşünmüyoruz benim okulum var zaten en başta felan de öyle evlilik heveslisi gösterme kendini. ama babacım seninde tanışmanı onayını almak istiyorum de, babanın gururunu okşayyarak konuş bence tanışmak isteyecektir. zaten işi gücü ve yaşıda iyiymiş sanırım subay olması babanda olumlu bir izlenim bırakır diye düşünüyorum. bundan sonrası da erkek arkadaşında biter, babanın sevmesi lazım :)

canım benimde annem aynı senin gibi karışmama diyordun benim babamdan vermem seni daha 25 ine kadar kapıma kimse gelmesin diyordu 20 yaşındayım annem değil ben konuştum sözlüyüm
korkulacak birşey yok sen sözlünle bir görüş net birşey belirleyin anneni evden gönder baba konuşalım mı baba kız başbaşa de biraz duygu sömürüsü biraz göz yaşı benimki ben ağlıyorum diye garibim gelsinler hemen demek zorunda kaldı

En sevmediğim şeydir aileden gizli gizli buluşmak..

Eğer ki baban ilişkilere karşı bir insan değilse hemen açıkla,tanıştır bence. İlla söz nişan olması da gerekmez.

Amaa yok karşı biri dersen eğer bekle bir süre daha

nunna benim adını koyamdığım şeyi yazmışsın resmen. Sanırım bu benim tavırlarımdan kaynaklandı. Annem beni ciddi ciddi evlilik heveslisi gördü ve ondan böyle davranıyo...

ay cesaretinden dolayı kutluyorum seni blue :)
bu gidişle benimki de öyle olacak sanırım
ben açılmak zorunda kalcam.
Olsun bundan da öğrendim bişeyler.
İlerde kızım olursa kesinlikle ona böyle stres yaptırmayacam inşallah :))))

Ya bana dokunan zaten gizli buluşmak. Bana deseler ki tamam sizi onayladık, rahatça görüşün bi problem yok ama daha evlenmeyin ben beklerim her ne kadar sevdiceğim seneye evlenmeye kendini odaklasa da.

ben şahsen aşkımla flört ederken babamın bilmesini istemedim, benim fikrim tabi ki bu ,rahat edemezdim çekinirdim ki öyleydi de , annemden dahi çekindim yıllardır söylemeye, şimdi nişanlıyız daha rahatım en azından ciddi oldugumuzu belirttik.

işte babamın tavrına bağlı, babam çok dediğim dedik bi adam değildir aslında
ama daha önce böyle bişey de görmediğim için önümde bi örnek olsaydı.
bilmiyorum neyle karşılacağımı.
Şimdi gizli buluşmayalım derken hiç buluşamamk var bide :)
En mantıklısı sevdiceğimle bida konuşup kesinleştirip herşeyi ona göre açılmak sanırım.

bende atlattım aynı durumu.anneni hiç katma bence.sen konuş.arada kalanlar anneler oluyo çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…