Çıkarı yok onun için kızının boşanması büyük utanç ikinciye olması bir felaket sayılır , aslında adamı çalıştığı yerde daha önce görmüşlügüm var ama çok dikkat etmedim, uzaktanda olsa görmek için en son gittiğimde yıllık izine çıktığını öğrendim, orada olsaydı konuşabilir miydim onuda bilmiyorumanneniz sizi manipüle ediyor siz de karşı gelemiyorsunuz
anne neden sizin ısrarla evde kalmanızı istiyor çıkarı ne?
bence başka insanlar araya girmeden o adamla birebir konuşun bu evlilik konusu hakkında
Âmin sağolun.İnşallah gönlünüze göre bir bey çıkar karşınıza kardesim
Numarası yok bende , sosyal medyada arattım bulamıyorum çalıştığı yere gittim markette kasiyer kendisi yıllık izine çıktığını öğrendim orada olsaydıda utanırdım herhalde ben karşıdanda olsa görmek için gitmiştim yanlış anlaşılmak istemiyorumAdamı yaz bir yere davet et bence dimdirekt adamla konuş bu işleri. Bol şans dilerim
telefonla da konuşabilirsiniz onu kastetmiştim aslında ama bence kendi kararınızı verin anne karışmasın bu saatten sonra bence üzerinizde fazla baskı var istemenin bile yanlış olduğu düşündürülmüş elbette birini istersiniz, ihtiyacınız olur, sevilmek güzeldir umarım iyi bir insandır bu adam tanıdıktan sonra karar verinÇıkarı yok onun için kızının boşanması büyük utanç ikinciye olması bir felaket sayılır , aslında adamı çalıştığı yerde daha önce görmüşlügüm var ama çok dikkat etmedim, uzaktanda olsa görmek için en son gittiğimde yıllık izine çıktığını öğrendim, orada olsaydı konuşabilir miydim onuda bilmiyorum
Evde sorun yaşamak istemedim, insanların yanında rezillik annesi yapamaz diyor kızı hayır yaparım diye çıkışıyor olsun istemedim, daha önce onları dinlemedim diyede mahcubum ne yapacağımı bilemedimÇok haklisiniz.Keske karşı ciksaydiniz annenize yapabilirim deseydiniz insanlara
İnşallah teşekkür ederim, ne olur bilmiyorum bakalım hayırlısıtelefonla da konuşabilirsiniz onu kastetmiştim aslında ama bence kendi kararınızı verin anne karışmasın bu saatten sonra bence üzerinizde fazla baskı var istemenin bile yanlış olduğu düşündürülmüş elbette birini istersiniz, ihtiyacınız olur, sevilmek güzeldir umarım iyi bir insandır bu adam tanıdıktan sonra karar verin
ÂminCanım benim inşallah çok mutlu olacağın bir yuvan olur
Bende öyle düşünüyorum ama hem yanilmaktan korkuyorum hemde ailemle tekrar sorun yaşamaktan .İsteğinizde haklı buluyorum. Sevip evlenmek isteyebilirsiniz. Annenizin yeniden mutsuz olmanız hakkında korkuları var. O yüzden tavrı böyle. Açıkça konuşmalısınız onunla.
Sizin gibi bedensel engeli olan biriyle ilkinden daha mutlu bir evlilik yapabilirsiniz diye düşünüyo
Yanıltabilir insanlar bizi. Bunun engelinizle alakası yok ama. İyi tanımak bir de şanslı olmakla ilgili.Bende öyle düşünüyorum ama hem yanilmaktan korkuyorum hemde ailemle tekrar sorun yaşamaktan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?