Evlenmek istemem hata mı?

Âmin teşekkür ederim, evet ben çalışmıyorum gündelikçi derken sadece derin temizlik yapılması gerektiği günler kastedilmişti, 15 günde veya ayda bir gibi benim ulaşamadığım yeri mesela mutfak dolabı iç temizliği ve camların silinmesi , diğer türlü günlük olarak ben mobilyanın tozunu alıp yerleri paspas yapabilirim ütü falan yapabiliyorum .

4 yaşından beri iltihaplı eklem romatizma hastasıyım vücudumda kasılma ve şekil bozuklukları var çok tedavi görmeme rağmen o zamanlar çocuk romatoloji doktoru olmadığı için hep yetersiz kaldı tedavi, ilk okul zamanlari daha kötüydü yürüyemiyordum okula annem kucağında taşıyordu, yanlışlıkla biri elime ayağıma çarpsa benim canım kırılmış gibi acıyordu, sürekli İstanbul'a doktora gidip geliyorduk o dönem bir doktor vardı tam olarak iyileşme olmadı ama yürümeme ve ağrılarımın geçmesine vesile olmuştu , şuan istediğim yere gidip gelebiliyorsam , bu kadarda olsa işimi görebiliyorsam Allah'ın izniyle o kadının tedavi yöntemiyle oldu , anneme gelicek olursak onu hiç çözemiyorum :)

sakın ha sakın ümitsizliğe kapılma. herkesin bir eşi var bu dünyada. yanlız kalmak insanların tercihi. sadece inan ve dua et. ne mucizeler oluyor hayatta. olmaz dediklerin oluyor kesin olacak dediklerin olmuyor.

ilk evliliğininde engelinden dolayı değil karşı tarafın merhametsizliğinden ve cahilliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. o yüzden kendini de suçlama.

annen tekrar aynı süreci yaşamaman için bu şekilde kendi tarzıyla önlem alıyor olabilir. unutma o bir anne. senin annen...

Tanıdığım engelli ve mutlu çiftler var, siz isteğinizde asla haksız değilsiniz bu hayatta herkesin sevme sevilme isteği var üzülmeyin,
annenizin korkularını da belli bir noktaya kadar anlayabiliyorum ama siz bu kadar mutsuzken size saygı duymamasını ve engel olmasını anlayamıyorum.
Annenizle açık açık ve gerekirse tatlı sert konuşun, buraya yazdıklarınızı ve kafanızda dönen anne babama bir şey olursa ben ne yapacağım sorusunu iletin ona.
Sonrasında da anlamasını hak vermesini beklemekten başka çareniz yok sanırım.

Nasıl geçinip bir de çocuk bakacaksın kasiyer maaşıyla bi de engelli olarak iki kişi engelli bana baksın diye mi doğuracaksın

Keşke engelli kardeşlerimizin hepsi atanmış parasını kazanıyor olabilseler…

Bence annenizin korkusu bebek. Hakikaten bebeğin olsa nasıl bakacaksın ?
İllaki evleneceksen zengin biriyle evlen bebeğin falan olursa adam bakıcı tutsun gocunmasın

tabi ki evleneceksiniz anneniz sizin kısmetinizi kapatamaz yani buna hakkı yok

Nasıl geçinip bir de çocuk bakacaksın kasiyer maaşıyla bi de engelli olarak iki kişi engelli bana baksın diye mi doğuracaksın
Çocuk düşünmüyorum aslında işler ciddiye gitseydi bunuda belirtecektim kendisine, kendi çocukluğunu ve gençliğini yaşayamamış biri olarak kesinlikle büyüsünde beni baksın diye hiç aklımdan geçirmedim

Çocuk istiyorum demişsşn

Çocuk istiyorum demişsşn
Her kadın istersen ama derince bir durup düşününce ona daha anne olmadan yetememe korkum var tabi güzel bakicam derken istemeden canını yakmaktan korkuyorum, ikimizin yaşınıda göz önüne alırsak ciddi birşey olsaydı eğer ama çocuk istemiyorum olmasada olur gibi cevap alsaydım o fikri tamamen kafamdan silebilirim.

Yanlış anlamazsanız bir şey sorabilir miyim? benim 3 yaşındaki oğluma da eklem romatizması teşhisi konuldu. Tedaviye henüz başlanılmadı siz ne tür bir tedavi gördünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…