Evlenmek istemem hata mı?

Evlen o adamla da görüş bir şekilde ama iyi konus.ayni şeyleri yasama.iyi tani adami ve ailesini.

Kimi sizin gibi hayat doludur yeni baştan dener kimi de anneniz gibi olmayınca korkarak yaşar hayatı denemek istemez. Anneniz fazla duygusal hemen kendini salan bir tip belli ki boşanma sürecinde siz onu teselli etmek durumunda kalmışsınız.Kendi emek verdiği kızını birilerinin üzmesini kabullenememiş ama rezil olduk falan demeleri sizi korkutup vazgeçirmek asıl neden korkuları.Bence açık açık konuşun bize nasıl anlattıysanız gelecek kaygılarınızı yalnızlığınızı ona da anlatın.Sizi anlayacağına eminim ben anlattığınızda.Onun tek amacı sizi korumak.

Çok teşekkür ederim ben bu konuyu açan kişiyim telefonum değiştiği için aynı üyelikten cevap veremedim çünkü ne mail adresimi nede şifremi hatırlıyorum bu üyeliği yeni oluşturdum, tabi ki sizin içinde dua ederim Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin.

Evlenmek istemeniz kesinlikle hata değil ama yalnız kalmamak için birini hayatınıza almak istemeniz bana göre yanlış. Yoksunlukta karşımızdaki kişiyi tam olarak tanıyamıyoruz ve çıktığımız yol kabusumuz olabiliyor. Siz mental olarak nasılsınız? Çalışıyor musunuz? Hayattan zevk alıyor musunuz? Keyif aldığınız hayatınıza, eşlik edecek birini mi istiyorsunuz yoksa hayatınıza girecek birinin hayatınızı değiştirmesini mi istiyorsunuz?

Bu aileler niye böyle ya akıllarınca sizi düşünüyorlar. Düşünsünler ama destek de olsunlar siz kendinize güveniyorsanız bunu onlara ispat edin hiç bir evlilik tamamen sürecek diye bir kaide yok neden millete karşı rezil olacaz diye düşünüyorlar. Anneniz hep yanınızda kalın istiyor gibi geldi bana

Amin inşallah. Ne karar verdiniz peki, sizi merak etmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…