- 12 Ekim 2009
- 124
- 49
- 298
ben de onsuz olamayacgımı dusunuyodum ama bunu yavas yavas kabullenmeye calışıyorum her ıhtımale karsı bı b planı dusunmeye baslaıdm baska bırı degıl sadece kendımı psikolojik olarak az da olsa hazırlamaya calışıyorum.tabı nasıl olucaksa.
Ama sunu anladım fazla deger vermıceksın ve çok sevdgını gostermıceksın.hep derlerdı ılıskı yasayınca anladım.bı arkadas bu kon u topıcte demıs kı 31 yasındakı adam sevdıgı kadını bulsa 2 ay beklemez sizce dogru mu ben ıyıce umutsuzluga kapılıyorum mafoldumben:2::teselli:
geçen gün bi arkadaşım evlendi.tanışalı 1 , 1,5 sene olmuş.adam 30 yaşında ve tanışmalarından çok geçmeden evlenmeyi istediğini yaşının ilerlediğini söylemiş ve Allah bir ömür boyu mutlu etsin evlendiler sonunda.yani 31 yaşındaki adam da birlikte olduğu insanla neden evlenmez diye bi soruya birçok kişi; sorumluluk almak istemiyodur o zamana kadar rahattır elini taşın altına koymamıştır o yüzden bozulsun istemiyodur der,kimisi ailesiyle problemleri vardır sana söyleyemiyodur der,kimisi seni evlenilecek kadar sevmiyodur fakat üzmemek için de açıkça söyleyemiyodur der.ama karşındaki insanı senden başka hiç kimse tanıyamaz neden böyle yaptığınıda bilemez.ama benim sana tavsiyem herşeyin sadece kader kısmet olduğunu düşün bunun haricinde hiç bişey getirme aklına.bende yaşadığım buna benzer konuda öyle yapıyorum artık,en azından kendimi daha rahat hissetmemi sağlıyo.olmuyosa ve olmayacaksada vardır bi hayır diyorum.çünkü elimden gelen bişey yok artık.bu zamana kadar yapmam gerekeni,beklemem kadarınıı beklemişim zaten.dediğin gibi buda benim b planım.beni bu kadar zaman bekletmiş,yapamayacağını bile bile devam etmeyi istemiş, buda onun ayıbı ve onun günahı demekten başka bişey kalmıyo malesef.:çok üzgünüm: