Evlenmek istemeyen erkek

Evet konu açılalı uzun zaman olmuş mutlaka bi sonuca bağlanmıştır.Konuyu açan arkadaş sonucu yazsa da biz de öğrensek ne olmuş , merak ettim şimdi. En azından bizim de karşşımıza öyle diyen bi erkek çıkarsa bi fikrimiz olmuş olur neden öyle diyo die... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tuh beeee yorum yapcaktim bende tam ;)))))
başlığı görünce kendime yakın hissettim de bir an :)))
ilk zamanlar benimkide böyleydi,evlenmiycem ben diyip dururdu,şakasını bile yapmazdi uyuz şey..ama artık öyle değil..şimdi arkadaşları teker teker evlenmeye basladikca,biz düğünlere gitmeye başlayınca bu konudaki düşünceleri degisiverdi:) evde kalicak diye korktu sanırsam :)))))))
amaan evlenirse evlenir evlenmezse evlenmez..hiç buna göre iliskime yon veremem..
ben kaderciyimdir biraz..hersey olacağına varır yani kısa ve öz olarak..
2008in konusu ama yorum yapmazsam çatlardim :)))

tuh beeee yorum yapcaktim bende tam ;)))))
başlığı görünce kendime yakın hissettim de bir an :)))
ilk zamanlar benimkide böyleydi,evlenmiycem ben diyip dururdu,şakasını bile yapmazdi uyuz şey..ama artık öyle değil..şimdi arkadaşları teker teker evlenmeye basladikca,biz düğünlere gitmeye başlayınca bu konudaki düşünceleri degisiverdi:) evde kalicak diye korktu sanırsam :)))))))
amaan evlenirse evlenir evlenmezse evlenmez..hiç buna göre iliskime yon veremem..
ben kaderciyimdir biraz..hersey olacağına varır yani kısa ve öz olarak..
2008in konusu ama yorum yapmazsam çatlardim :)))

Doğru bir bakış açısı canım ama gene de insan düşünmeden edemiyor sonunu hazırlamadan başlayan ilişki nasıl yürür?
:umursamaz:

Ay kızlar ne olmuş ne bitmiş konu sahibi birşey yazsada öğrensek merak ettim bnm bir arkadaşımda bu durumu yaşıyor.

En son 02.01.2010 tarihinde girmiş, sanırsam buraya pek sık uğramıyor konu sahibi. O tarihten öncede 2008'de girmiş zaten...

dikkat edin
bi kiza genelde evlilik bana uzak, dusunmuyorum, bana gore degil diyen erkekler
kisa zaman sonra baskasiyla evleniyorlar
artik siz dusunun bunun anlamini

buna çok katılıyorum.aynen benimkide bana öyle dedi dedi meğer başkası varmış.şimdi onunla mutlu mesut fotoları var facebook da ve evleniceklerini ilan ediyo millete kız kapalı
bende açığım birbuçuk sene geçti az değil bana hep aynı şeyler söylerdi evlenemem evlenirsem evlendiğim kıza yazık mutsuz ederim diye..benimde kafamı kurcalıyo neden neden neden benim o kızdan ne eksiğim vardı sırf açığım diyemi?? oysa çok seviyodum ne dese yapardım.bide yüzsüz yüzsüz arıyo görüşelim diye terbiyesiz ahlaksızalsanaalsanasmile

Bende seninle evlenemem dediği halde ilişkiye devam eden ikna etmeyi düşünen kızları anlamayacağım niyeti ciddi olsa evlenmem dermiydi gönül eğlendirdiklerinin kanıtı ben çok duydum bunu diyen erkek arkadaşlarım çoktu hepside ayrıldılar sevgililerinden yanii eğleniyorum vakit geçsin evleneceğim bi kız bulayım ayrılırım diyolar allah kahretsin onları herkızın hakkıdır beyaz gelinlik giymek yuva kurmak anne olmak.

kızlar bende böle bı durumla karşı karşıyayım 9 aydır beraberiz cok sevıyoruz birbirimizi gözünden bile sakınıyo ama iş evliliğe gelince hep erteliyor ben 25 yasındayım oysa 34 annesı sürekli ısrar edio evlenmemiz için ama o her konu açıldıgında ona kızıo banaysa sen haızr degılsın diye topu bana atıo dengesiz evlenmeyı cok istiyorum dio ama iş icraata gelınce hep bişe cıkarıyo en son dün gece oldu işte herşey cok güzeldi birden bı msj bi sorun cıkıcak hissedıyorum evlili bu oyun degıl sen hazır degılsın vs vs cok yoruldum artık :((

nolur bişe söleyın cok mutsuzum benden başka herkes onu istemıyor herkes bütün arkadaşlarım ailem ama söz geçmiyor kalbıme vazgecemıyorum

steril ayrı bir konu açmalısınız. böylece arkadaşın konusunu dağıtmamış olursunuz.

bende de aynı sorun var.erkek arkadaşım öncelerı evlenmeyı ıstıyodu.Şimdi düşünmüyor.
yaklaşık 1.5 sene oluyo ılışkımız ama hıc evlılık konusunu acmıyo ben actıgım zaman sensiz bi hayatı dusunmuyorum ama zaman gosterıcek dıyo ne yapıcagımı şaşırdım.

bende de aynı sorun var.erkek arkadaşım öncelerı evlenmeyı ıstıyodu.Şimdi düşünmüyor.
yaklaşık 1.5 sene oluyo ılışkımız ama hıc evlılık konusunu acmıyo ben actıgım zaman sensiz bi hayatı dusunmuyorum ama zaman gosterıcek dıyo ne yapıcagımı şaşırdım.

yaa benimkide başta evlilikten bahsediyodu sonraları konuşmadı hiç seninkine benzer bi durum..zamanla..kısmet kader falan diyordu
ne istediklerini onlarda bilmiyorlar bence

benimle aynı durumda olan birileri daha varmıdır acaba diye hep düşünürdüm demek ki varmış.banada birlikteliğimizin en başında söylemişti ileride başka boyutlara geçmez bu birliktelik diye,bende zamanla beni tanıdıkça vazgeçer bu düşüncelerinden demiştim ama o zamanki gibi olmasada hala aynı fikirleri.eğitiim,maddi olanaklar bahanesi benimkininde.ona göre iki tarafta eşit olmalı çünkü davul bile dengi dengine.bu yaz onunda tanıdığı biri benimle tanışmak istedi,sürekli aradı,mesaj attı hatta çalıştığım yere çiçek bile yolladı.benimki bu olanları öğrenince bi bozuldu bi kaybetme korkusu sardı anlatamam.gitti adamla konuştu(çünkü adam bizim birlikte olduğumuzu bilmiyodu) ve konu kapandı.bunda bi moral bozukluğu falan anlatamam yani.ama çok uzun sürmedi bu durum işte sonradan unutuldu gitti.benimde zaten artık açıkçası hevesim kalmadı bişeylere karşı.sürekli olmayacağını duya duya artık aman nolursa olsun diyorum.ama kaybetme korkusunu yaşamaları lazım ben bunu anladım.herkesinde dediği gibi bi adam evlenmeyi düşünmüyorum diyosa gerçekten düşünmüyodur ve istemiyodur.hani biz bayanlar bazen bişeyleri dolaylı yollardan anlatmaya çalışırız ya onlar öyle değiller.diyeceğim o ki benimde durum nolucak hiç bilmiyorum...

yaa benimkide başta evlilikten bahsediyodu sonraları konuşmadı hiç seninkine benzer bi durum..zamanla..kısmet kader falan diyordu
ne istediklerini onlarda bilmiyorlar bence

aynen katılıyorum.bız bı kavga ettık temmuz ayında bıtırdık tekrar bsladık ondan sonra degıstı bıraz.senı çok sevıyorum dıyo bılıyorum ve ınanıyrm sevdgıne ama iş vliliğe gelınce zamanla dıyo.

hiçbişey kesın degıl bılıyorum.ben zaten gel yrn evlenelım demıyorum.ama 23 o 31 yasında ne zaman evlenmeyı dusunuyo anlamadım.bana en azından benı tatmın edıcek bı zaman verse vermıyo snaırım bana umut vermek ıstemıyo olmazsa ıhtımalıne karsı.Onu cok sevıyorum ama eger ona verdgımn zaman dılımınde de böyle duusnmezse ayrılmak ıstıyorum.her ne kadar ona çok bağlı olsam da.

benimle aynı durumda olan birileri daha varmıdır acaba diye hep düşünürdüm demek ki varmış.banada birlikteliğimizin en başında söylemişti ileride başka boyutlara geçmez bu birliktelik diye,bende zamanla beni tanıdıkça vazgeçer bu düşüncelerinden demiştim ama o zamanki gibi olmasada hala aynı fikirleri.eğitiim,maddi olanaklar bahanesi benimkininde.ona göre iki tarafta eşit olmalı çünkü davul bile dengi dengine.bu yaz onunda tanıdığı biri benimle tanışmak istedi,sürekli aradı,mesaj attı hatta çalıştığım yere çiçek bile yolladı.benimki bu olanları öğrenince bi bozuldu bi kaybetme korkusu sardı anlatamam.gitti adamla konuştu(çünkü adam bizim birlikte olduğumuzu bilmiyodu) ve konu kapandı.bunda bi moral bozukluğu falan anlatamam yani.ama çok uzun sürmedi bu durum işte sonradan unutuldu gitti.benimde zaten artık açıkçası hevesim kalmadı bişeylere karşı.sürekli olmayacağını duya duya artık aman nolursa olsun diyorum.ama kaybetme korkusunu yaşamaları lazım ben bunu anladım.herkesinde dediği gibi bi adam evlenmeyi düşünmüyorum diyosa gerçekten düşünmüyodur ve istemiyodur.hani biz bayanlar bazen bişeyleri dolaylı yollardan anlatmaya çalışırız ya onlar öyle değiller.diyeceğim o ki benimde durum nolucak hiç bilmiyorum...

ben de onsuz olamayacgımı dusunuyodum ama bunu yavas yavas kabullenmeye calışıyorum her ıhtımale karsı bı b planı dusunmeye baslaıdm baska bırı degıl sadece kendımı psikolojik olarak az da olsa hazırlamaya calışıyorum.tabı nasıl olucaksa.

Ama sunu anladım fazla deger vermıceksın ve çok sevdgını gostermıceksın.hep derlerdı ılıskı yasayınca anladım.bı arkadas bu kon u topıcte demıs kı 31 yasındakı adam sevdıgı kadını bulsa 2 ay beklemez sizce dogru mu ben ıyıce umutsuzluga kapılıyorum mafoldumben:2::teselli:

Back
X