Evlenmek istemeyen erkek

yani adam acik bastan birlikteligi istememis. cunku kizdan o kadar hoslanmamis veya aklinda baksasi varmis demek ki. ama kiz ısrar edince cikmaya baslamislar. simdi de bakti kiz elden kacacak dusunuruz tasiniriz ayagina yatiyor.
yapmayin arkadaslar adamin niyeti belli evlenmek istemiyor YETERINCE SEVMİYOR BU CIKMASINA ENGEL DEGIL AMA EVLENMESİNE ENGEL. 31 yasinda adam hayalindeki kadini bulsun 2 ay durmaz.
adam acik acik ben seni evlenecek kadar sevmiyorum sadece cikmak istiyorum diyemez ya.
artik satir aralarini da siz okuyun.

hadi bir sey oldu veya kizin ailesi mailesi bir sekilde ısrar etti evlendiler yahu zorla guzellik olur mu. adam her kavgada demez mi sen yapistin bana yalvardin bana. adam basindan beri sevmemis cikmis olmak icin cikmis zaten.

benimde söyliyeceklerim arkadaşlarınkinden farklı değil malesef

erkekler ben sana layık değilim senin hayatını karartamam diyorsa kesin sevmiyor, diğer türlü her şeyiyle mükemmel olmakla da vicdanını rahatlatmaya çalışıyor bence, çünkü sevmediği bir kızla çıkıyor kızın aşık olduğunu biliyor ama evlenemeyeğini de biliyor

yol yakınken dönsün derim ama aşkın gözünün kör olduğunu bilirim, evlenememeyi bir engel olarak tanımlamak istemeyecektir. olaki evlendiler; bence -kuzenindi sanırım- kuzenin ilerleyen zamanda içinde bir yerde hep bi huzursuzluk hissedecektir. Umarım yanılan ben olurum

cnm adam sevmek degıl bıldıgın tapıyo
ben hayatımda hıcbır erkegın bır kızın ustune bu denlı dusebılcegını
daha evlenmeden arkasında cok buyuk bır guc olabıldıgını onların ılıskısınde gordum
yoruldugu yere han yapıyo resmen
yuzu asıldıgı an dunyası donuyo
daha sahıt oldugum bıldıgım bırton konu
kendımı bıldım bılelı dusuncem buydu ama ben senı ya mutsuz edersem dıye korkuyomus baska bır nedenı yok zaten onunda soyledıgı evet hayatım boyunca evlenmem dıyodum ama evlenırsemde bırtek senınle evlenırım bırsey oldu ılıskımız bıttı gene kımseyle evlenmem hayatta demıs en sonkı konusmalarında ve benım fıkrımce bu sene bısıler olur
cunku bu haftasonu annesıyle tanıstırmaya goturucekmıs

abartmayın yaa adam yan cızmış işte seven adam sevdıgıyle evlenmek bı omur gecırmek ıster kuzenın de daha genc kendı yoluna baksın bı sekılde adam resmen oyalıyor ..Çok üzgünüm çoook

Bu kadar seven bir insan evlenmeyi istemez mi....
demek ki herkese gore degil evlilik
ben yadirgamiyorum..;olabilir...belki gerçekten çok seviyor fakat evlenmek istemiyor...
kendi hayati degilmi ?
korkuyor da olabilir...belki suan çok mutlu, evlenince degisecegini saniyor, belki aile içinde sorunlar oldu ama bunu anlatamiyor, belkide gerçekten korkuyordur...
bilemiyorum, yorum yapmak zor
en iyisi gerçekleri kendisinden ogrenmek...
hayirlis olsun

kuzenım annesıyle beraber yasamaya bıle razı yavrumya
o kdr uzgunkı bana ne zararı olucak dıyo
eger sebeb buysa ben kabul ederım dıyo
öyle gezsın tozsun hayatına baksın anlamında bırı de degıl
hayatı iş ev mac cay fenerbahce ve kuzenım uzerıne kurulu
zaten evlı cıftler gıbı evlı ark larına oturmaya gıdıyolar vss
hersey cok duzenlı ama cocuk senı mutsuz ederım dıye korkuyo
yanı sen degıl kımseyle evlenemem ben yapamam dıyomus
ama aradada sakayla karısık mesela ılerde evlerınden vss geyık yapıyomus
anlıyamadım yanı acaba bu cocuk cunku uzuldugu zaman bızım kız
mahvoluyo
yoruldugu yere han yapıyo resmen benım eşim bıle ark ken bukdrını yapmadı:)
acaba dıyorum durcak durcak pat dıe evlenme teklıfımı edıcek acaba
ocakta 1 yıl olucak onunla ılgılı bısıler dıyomus fln
bılmıyorum ya ne dese napsa bızımkı karar veremedım
ama asla ayrılmaz ne o ondan nede cocuk

ya anladıysam arap olayım:bbo:
"ark ken bukdrını yapmadı" ne demek yavmirmirmirmir
ya imla kurallarını falan geçtim,kelimeleri tam yazamaz mısınız en azından:bbo:

Komik bir durum..

Kuzenin, sevgilisinin gerçek anlamda evliliğe neden karşı olduğunu, neden öğrenemiyor, sürekli konuşuyorlarsa bu konuyu?

Biz bilemeyiz ki?

Sevgiliyken bir kızı çok mutlu edebilen bir erkek, evlilikte neden mutlu edemiyceğini düşünür ki?

''Sadece senle değil, başkası ile de evlenemem '' ne demek?

Niye?
Cinsel anlamda bir eksikliği mi var?
Annesini de kabul ettirmek için nazlanma yolunu seçti?
Ömür boyu tek bir kadına bağlanmak benim tarzım değil mi diyor?
Kuzenine, evlenecek kadar sevgi duymuyor mu?

Aklıma gelenler bunlar..

Son düzenleme:
Komik bir durum..

Kuzenin, sevgilisinin gerçek anlamda evliliğe neden karşı olduğunu, neden öğrenemiyor, sürekli konuşuyorlarsa bu konuyu?

Biz bilemeyiz ki?

Sevgiliyken bir kızı çok mutlu edebilen bir erkek, evlilikte neden mutlu edemiyceğini düşünür ki?

Niye?

Aklıma gelenler bunlar..

ben de aynen bu üçünü istiyorum...
madem herşeyi konuşuyorlar kuzeniniz açıkça sorsun...
çok basit...soru şu...
neden evlendiğimizde beni mutsuz etmekten korkuyorsun....
anladım...bu kocem çok soru soruyorum diye sevmiyo beni....

Komik bir durum..

Biz bilemeyiz ki?

Niye?
Kuzenine, evlenecek kadar sevgi duymuyor mu?

Aklıma gelenler bunlar..

cnnm ben sız bılın dıye acmadım
akıl akıldan ustundur sadece fıkırlerınızı mrk ettım
evlenemem degıl evlenmek ıstemıyorum dedıgı
ben boyle yasıyacagım her zaman dıyomus
anne konusunda sanmam kuzenım gerekırse annenle beraber yasarız demıs zaten
oda annem bunu kabul etmez demıs
bakalım en sonkı gorusmelerındekı olan seyler pozıtıf
ınsallahda olur

oo cocuk o kzı ıstemıyordur bahane yapoıyordur o da takıntı etmesın cocugu tabı 10 ay cıkmıslar ıster ıstemez ewlenmek ıster kız ama olmıcak duaya amın dıyor gıbı gorundü gozume.. bılemıyorum belkı olur tabı umarım yardımcı olabıldım.

benc ehepsi bahane..işi iyi,olgun ee daha ne yani?evlenmek istemeyen bir erkekle birlikte olup vakit öldüremzdim.üstelik süre de vermiyor adam düşünmüyorum dior kestirip atıyor..eninde sonunda ayrılık demek değil midir bu laf?istese onu kimse tutamaz..annesi falan bahane..

bence erkek eskiden seviyodu ama evlilik mevzuları girince araya vazgeçmiş gibi geldii
hayırlsıı olsunn tabe..

ya canım kuzenin nerde yaşıyor istanbuldamı.aynen cevapları benim sevgilim gibi yahu.bu kadar olur ya.benimkisinin tek farkı evliliğe bir evet diyor fazla ilgi görüncede cayıyor sanırım benimki izmirde yaşıyor.senin kuzeninin sevgiliside şehir dışındamı merak ettim vallahi

kuzeninin yerinde olsam asla onu evlilik düşüncesine alıştırmaya falan çalışmazdım. düşüncelerini iice öğrendikten sonra çeker giderdim. ama giderken bütün sebepleri sıralardım. o da öylece kalırdı :1shok:
:mymeka:

peki benimkine ne diycen.adam triplimi triplimi kim kız kim erkek şaştım valahi.ilgi gösteririm kaçar göstermem inatlaşır benimle ama evliliğe olumlu bakar.oda tek annesiyle yaşıyor.offfffffff napıcam.şu an yine inatlardayız tripcan yaaaaaaaaa

Back
X