Evlenmek istemeyen erkek

peki benimkine ne diycen.adam triplimi triplimi kim kız kim erkek şaştım valahi.ilgi gösteririm kaçar göstermem inatlaşır benimle ama evliliğe olumlu bakar.oda tek annesiyle yaşıyor.offfffffff napıcam.şu an yine inatlardayız tripcan yaaaaaaaaa

senınkı baska sey ama eewlılık ıstıyormus, annesıyle yaşasın,
annelı babalı bırını alsan babası anıden ölüverse ne ypıcan bak bu da hesapta olmayan bır durum.

:umursamaz:

ıyı ıyı senınkı sevıyor sankı trıpcansa a.s

nergiscim evliliğe bir razı bir kaçıyor.ben evliliğe haır değilim ömrümün sonuna kadar böyle yaşıycam psikolojik sanırım;ruhwn bedenen hazır değilim lafları.ayrılıp barışınca yine evliliğe sıcak.ama ilşki ilerleyip azıcık yüz verip sıkıştırsam tekrar uzaklaşıyor.3 gündür ses seda yok.bekliyorummmm yineeeeeee.uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yaaaaa

erkekler için hayat çok kolaydır..birgün orda biriyle birgün burda biriyle gezer tozar vs...kimse de birşey demez napıyorsun böyle olurmu falan diye..hal böyle iken de kendilerine bir kısıtlama (evlilik) getirmeyi en son düşünürler..

sonuç olarak zaman tanısın karşısındaki kişiye..birbirlerini tanıdıkça fikri de değişebilir..veya değişmiyorsa da ona göre bir karara varılır..belki de kız vazgeçer..

çok güzel bi şekilde başladı bizim ilişkide ben 18 o 20 yaşındaydık kabul etmedimm ilişkiyi hemen isteteyim seni ben çok ciddiyim dedi komik olma filan dedim istemedim kendisinide ama sadece bi şans verecem dedim verdim bende aşık oldum zaman la bağlandım ve çok sevdim ilişkinin en başlarında sürekli evleneceğimizden evimizden çocuklarımızdan bahsederdi çok güzel hayaller kurardı ve bana kurdururdu üniversiteye bile aynı yerde kazandık ama şimdi biliyorum evlilik için erken ama artık bahsetmiyor aylardır bahsetmiyor hemde ben ciddi olmadığım insanla birlikte olmam zaten hem okul var daha bi işim olmadan seni isteyemem diyor annemde 3 yıl oldu evlenin demiyorum ama en azından bi söz taksın ciddiyeti belli olsun diyor açıkçası bende istiyorum ya 30 yaşında evlenmek istemiyorum şimdi o 23 ben 21 olduk sizce o doğru kişimi benim için fikirlerinize çok ihtiyacım var ayrılamıyoruzda ayaklarımı öptü beni bırakma diye ama gelecekle ilgilide net bişey söylemiyor ya :gitme:

Evlenmek isteyen evlenir,ben anlamadım evlilikten kaçana direterek evlilik fikrini aşılamaya çalışan zihniyeti.
Kimse kocamın gırtlağına basmadı benimle evlenmesi için,hatta acele eden oydu,ne gerek var uzatmaya diyen oydu.
Sanırım doğru insan bulunamayınca böyle problemler yaşanıyor,ya da gerçekten sevgi eksikliğinden kaynaklanıyor bu tereddüt durumu.
Ben olsam evlilik fikrinden korkan adama güvenmezdim,o istemezse ben hiiiiç istemezdim,işim olmazdı mıt mıt mıt,yürüsün gitsin offff kaydirigubbakcemile4

evlilik uğruna kaynanasıyla oturmayı tercih etmesin sonra bir derdim var kısmına açarsınız artık konuları..

cocuk oyuncagı sankı evlenmek ıstemıyom
belkıde bırlıkde yasamak daha cazıp gelıyodur cocuga..
bı erk
egı zorla yuva sahıbı yapamazsınız kı ılerde muhakkak patlak verır ..
cocuk hayatından memnun bence..
hem yasıda evlılk ıcın gayet ıyı mantıklı bırıyse kıoyle demıssınız..
ozaman cocuk es olarak kuzenınız begenmıyo demekkı baska acıklamasını bulamadım sahsen..
ıllahı evlenmelıler bu sene dersenız cocugun basına tabanca dayıyarak nıkah masasına oturta bılırsınız..
bu arada evlenmeden kuzenınızler herseyı yasamıs ise kı oyle yazmıssınız ..
kuzenınızde hatalı keske bazı seylerıde evlendıkden sonraya bıraksaymıs ..

çok güzel bi şekilde başladı bizim ilişkide ben 18 o 20 yaşındaydık kabul etmedimm ilişkiyi hemen isteteyim seni ben çok ciddiyim dedi komik olma filan dedim istemedim kendisinide ama sadece bi şans verecem dedim verdim bende aşık oldum zaman la bağlandım ve çok sevdim ilişkinin en başlarında sürekli evleneceğimizden evimizden çocuklarımızdan bahsederdi çok güzel hayaller kurardı ve bana kurdururdu üniversiteye bile aynı yerde kazandık ama şimdi biliyorum evlilik için erken ama artık bahsetmiyor aylardır bahsetmiyor hemde ben ciddi olmadığım insanla birlikte olmam zaten hem okul var daha bi işim olmadan seni isteyemem diyor annemde 3 yıl oldu evlenin demiyorum ama en azından bi söz taksın ciddiyeti belli olsun diyor açıkçası bende istiyorum ya 30 yaşında evlenmek istemiyorum şimdi o 23 ben 21 olduk sizce o doğru kişimi benim için fikirlerinize çok ihtiyacım var ayrılamıyoruzda ayaklarımı öptü beni bırakma diye ama gelecekle ilgilide net bişey söylemiyor ya :gitme:

canım yaş ilerledikçe erkekler omuzlarına binecek olan sorumluluğun farkına varıyorlar ve deyim yerindeyse "yemiyo" o yükün altına girmek..ama sen de sevgilin de henüz gençsiniz. Bi iş güç sahibi olsun,ayakları yere bassın da...konuyu pek açma bi süre.
benim sevgilimin de düşünceleri bu şekilde. zaten bu konuyu açmaya ben de korkuyorum. açsan bi dert..açmasan bu ilişki nereye gidiyo kii düşüncesi :) ama gerçekten doğru insan "o" ise olur bi şekilde..öyle derler büyükler a.s

canım yaş ilerledikçe erkekler omuzlarına binecek olan sorumluluğun farkına varıyorlar ve deyim yerindeyse "yemiyo" o yükün altına girmek..ama sen de sevgilin de henüz gençsiniz. Bi iş güç sahibi olsun,ayakları yere bassın da...konuyu pek açma bi süre.
benim sevgilimin de düşünceleri bu şekilde. zaten bu konuyu açmaya ben de korkuyorum. açsan bi dert..açmasan bu ilişki nereye gidiyo kii düşüncesi :) ama gerçekten doğru insan "o" ise olur bi şekilde..öyle derler büyükler a.s

evet ya aynen öyle bi süre sevgili olup ayrılacam sanıyorum ama 3. yılımıza girdik ayrılamıyoruz seviyoruzda birbirimizi ama insan ne bileyim o ilk zamanlardaki sözcükleri hayalleri istiyor benimki herşey kader diyor kaderimizde varsa kimse engel olamaz diyor ama tamam kader olmamışsa olmaz tabi ama sadece kaderde varsa olur demeside beni tatmin etmiyor gerçekten bu konuyu açmayayım mı bi süre :utangac:

bence "evlenmekden korkan erkek yoktur evlenmek istemeyen erkek vardır" Evlenmek istemeyen erkek de bunu karşısındakini incitmeden söylemek için seni mutsuz ederim, yapamayız ... gibi sözlerle söyler. Bu aslında bir kaçıştır. Burada bayanın yapması gereken erkeği kendiyle başbaşa bırakıp çekip gitmektir. Ta ki o zamanla neyi kaybettiğini görene kadar....

çivi çiviyi söker başka erkekle görüş o methet bak gör neler oluyor
çok şımarmış

bir erkek gerçekten severse elbette evlilik düşünür.düşünmüyorsa istemiyorsa hayalindeki kadın değilsindir demektir.benim çok yakışıklı muhteşem bir sevgilim vardı hatta bana göre çok çok güzeldi ,muhteşem olduğunu düşündüğüm ilişkim evlilik söz konusu olduğunda bitiverdi.anladım ki evlenilcek kadar çok sevilmiyorum,ben 30 o 31 yaşında sanırım daha genç ve çok daha güzel birilerini istiyor hayatında,hakkıdır o yüzden lanet olsun diyemiyorum,önceleri kabullenmiştim belki gerçekten evlilik düşünmüyordur kimseyle diyordum ama sonradan anlıyosun bir şekilde çocukta istiyor evlilikte ama senle değil :( :( :( çok acı bir durum benim için.her kapı çalışında belki o dur diye atlıyorum hala ya da her telefon çalışında koşuyorum telefona.ama asla aramıycak biliyorum...ne diyeyim umarım çok mutlu olcağı birini bulur ve evlenir...ve umarım ben bunları izlemeden buralardan gitmiş olurum...

Tatlım eğer kuzeninin erkek arkadaşının '' seni çok seviyorum ama seninle evlenemem evlenirsem çok mutsuz oluruz senin de hayatını karartırım , ne seninle ne bi başkasıyla evlenemem '' sözleri eğer gerçekten doğruysa evlenmek istememe sebebi biraz açıkca olcak ama cinsel yöbden bi problemi olması olabilir. Benim aklıma gelen ihtimaller ilk bu yönde oldu. Bence kuzenine bu ihtimali söyle ve herşeye rağmen erkek arkadaşıyla evlenmek istiyosa bu konuda konuşmaya çalışsın onnunla. Yani kuzenin yine de kabul ediceğinin sinyallerini versin demek istiyorm. Şayet kabul etmiyorsa zaten üstüne söylencek bi söz yok. Umarım sorunu halledebilirler... opuyorumnanaktan

Konu acilali uzun zaman olmus bu arkadas ne yapti merak ediyorum
Ben de kendi yasadigim olayi anlatmak istiyorum. O zaman 25 yasimdaydim o da 33 tam 5 sene ciktik
bana en basinda evlenmeyi dusunmedigini soylemisti. Ben de bana alistikca fikirleri degisecek diye dusunmustum. Ve yillar yillari kovaladi. Hep isleri vardi hepsi bitsin evlenecez diyordu. Ailesi beni biliyordu. Benim ailem de onu. Surekli gorusuyorduk. Bazen 24 saat bile beraber oldugumuz oluyordu.
Anlayacaginiz bir gun oturdum konustum 30 yasina bastim hala sende evlilik lafi yok dedim. Bana ailem seni istemiyor dedi. Ben beynimden vurulmusa dondum. Ailesiyle de aram cok iyi. \evlenemem dedi. Ben de onu terk ettim. 4 ay sonra geldi ve evlenelim ben sensiz yapamiyorum dedi. Ama gec kaldi ben onu coktan unutmus ve hayatima baska birini sokmustum bile. Gunlerce yalvardi ve ben istemedim cunku artik ona karsi icimde hicbisey kalmamisti. Ve ona artik onu sevmedigimi soyledim. Duydum ki benden ayrildi 5 ay sonra baskasiyla evlendi ve kendisinden 18 yas kucuk biriyle.
Artik gerisini siz dusunun....

Ben de kendi yasadigim olayi anlatmak istiyorum. O zaman 25 yasimdaydim o da 33 tam 5 sene ciktik
bana en basinda evlenmeyi dusunmedigini soylemisti. Ben de bana alistikca fikirleri degisecek diye dusunmustum. Ve yillar yillari kovaladi. Hep isleri vardi hepsi bitsin evlenecez diyordu. Ailesi beni biliyordu. Benim ailem de onu. Surekli gorusuyorduk. Bazen 24 saat bile beraber oldugumuz oluyordu.
Anlayacaginiz bir gun oturdum konustum 30 yasina bastim hala sende evlilik lafi yok dedim. Bana ailem seni istemiyor dedi. Ben beynimden vurulmusa dondum. Ailesiyle de aram cok iyi. \evlenemem dedi. Ben de onu terk ettim. 4 ay sonra geldi ve evlenelim ben sensiz yapamiyorum dedi. Ama gec kaldi ben onu coktan unutmus ve hayatima baska birini sokmustum bile. Gunlerce yalvardi ve ben istemedim cunku artik ona karsi icimde hicbisey kalmamisti. Ve ona artik onu sevmedigimi soyledim. Duydum ki benden ayrildi 5 ay sonra baskasiyla evlendi ve kendisinden 18 yas kucuk biriyle.

:kızgın::kızgın::kızgın:

senı cok sevıyorum bencıllık yapıp senın hayatını karartmaya hakkım yok karar senın çok çelişkili bir cümle..

10 ay vakit geçirdim seninle görüyorum ki senin de niyetin benimle evlenmek ama ben evlenmek istemiyorum

ister evlenmeden kal benimle ister git karar senin der gibi..

ne bu şimdi:delphin:

Topu kıza atarak sütten çıkan ak kaşık olma maksadıyla kurduğu cümleler bunlar. Ben seni uyardım sen devam etmek istedin benim vicdanım rahat diye dolanır ilerde. Salsın ipini bence..

kuzenım annesıyle beraber yasamaya bıle razı yavrumya
o kdr uzgunkı bana ne zararı olucak dıyo
eger sebeb buysa ben kabul ederım dıyo
öyle gezsın tozsun hayatına baksın anlamında bırı de degıl
hayatı iş ev mac cay fenerbahce ve kuzenım uzerıne kurulu
zaten evlı cıftler gıbı evlı ark larına oturmaya gıdıyolar vss
hersey cok duzenlı ama cocuk senı mutsuz ederım dıye korkuyo
yanı sen degıl kımseyle evlenemem ben yapamam dıyomus
ama aradada sakayla karısık mesela ılerde evlerınden vss geyık yapıyomus
anlıyamadım yanı acaba bu cocuk cunku uzuldugu zaman bızım kız
mahvoluyo
yoruldugu yere han yapıyo resmen benım eşim bıle ark ken bukdrını yapmadı:)
acaba dıyorum durcak durcak pat dıe evlenme teklıfımı edıcek acaba
ocakta 1 yıl olucak onunla ılgılı bısıler dıyomus fln
bılmıyorum ya ne dese napsa bızımkı karar veremedım
ama asla ayrılmaz ne o ondan nede cocuk

Kayınvalidesiyle yaşamayı bile kabul ediyor mu ...Sonradan da pişman olur ama.

Seni seviyorum ama senin hayatını karartmaya hakkım yok demiş.

Ben takıldım burda nedense.Ne diye etmiş olabilir ki bu lafı.

Demek ki var birşeyler de böyle birşey söylemiş.Sadece takılıyor demek ki adam kuzeninle.

Gerçek bir sevgi değildir belki de hissettiği.Hoşlanmadan ibarettir.O yüzden yanaşmıyordur evlenmeye felan.

Hem daha 10 aydır beraberler.Tanısınlar bakalım birbirlerini iyice.Belki o zaman senin kuzen vazgeçecek evlenmekten.

10 ay evlilik için karar almak adına az bir zaman değil mi sence...

İstemiyorsa o da üstelemesin,zorla güzellik olmaz.

O evlilik zorla olursa hayır gelmez ben sana diyim...

Ailesinin üstüne atmış işte..

Sana açık açık seni istemiyorum diyememiş de öyle demiş.

Ayıptır ya ortada 5 sene var dile kolay.

Bir erkek evlenmeyi düşünmüyorsa başlamıcaksın o zaman hiç o ilişkiye.

Konu sahibi arkadaş, gümüşün yazdığı mesajı oku bak.Kuzenine de okut hatta.

Hazır 10 aylıkken hiç devam ettirmesin bu ilişkiyi.

Back
X