BỈ ẻrkek icin okulunu bitirmeden yani hâyta atilmadan evlenmek gẻcekten ổr bỉ mésele,kendi ésimden biliorum o calisior mühendis âm buna ragmen evlenmeden önce cok sỏun yasadik maddi manevi,4 sêne az diil,sizi de anliyorum ,âm beklemkten báska cảe yok gibi,siz okuyormusnuz,líans mezunysaniz yüksek líans yapin,sizde hedef koyun kendinize daha cabuk gêcr bu süreMerhaba fikirlerinize ihtiyacım var 2 senelik bir birlikteliğim var bunu benim ailem de onun aileside biliyor birbirimizin aileleriyle görüşüyoruz ama resmiyete bir şey dökülmedi.Kendisi açıköğretimde üniversite okuyor askere okulunu bitirince gitmek istiyor.Ben evlilikten konu açıyorum annesi askere gitmeden evlendirmem diyor ama kendiside şimdi askere gitmeyeceğini söylüyor o zaman evlenelım okul bitincede gidersin askere diyorum tamam diyor bi şekilde konu açılınca neden acele ediyorsun evlenıcez en kısa zamanda diyor.Sevgisinden kesinlikle şüphem yok kavga eder küseriz hemen gelir gönlümü almaya bi gün ayrı kalamaz çok üzerime titrer.Ama ne askere gitmeye ne şimdi evlenmeye yanaşmıyor.Ben net bi cevap alamadığım için bu konuyu sürekli açıncada bunaltıyorsun diyor.Okulu 4 senelik uzun bi süre.ookulu beklemeyıde ben ıstemıyorumm.Napcağımı şaşırdım
bence hiç acele etme. askere gitsin eline işini alsın ailelere muhtaç olmayın yoksa çok sıkıntı çekersiniz.
Kaldı ki şimdi evlendiniz. ayrı ev açılacak mı size?
BỈ ẻrkek icin okulunu bitirmeden yani hâyta atilmadan evlenmek gẻcekten ổr bỉ mésele,kendi ésimden biliorum o calisior mühendis âm buna ragmen evlenmeden önce cok sỏun yasadik maddi manevi,4 sêne az diil,sizi de anliyorum ,âm beklemkten báska cảe yok gibi,siz okuyormusnuz,líans mezunysaniz yüksek líans yapin,sizde hedef koyun kendinize daha cabuk gêcr bu süre
23 mü sen bir 25i devir hele ondan sonra gel abla nasihatı olsun
sevgili olmanın tadını çıkar, üzerime titrer diyorsun, burdaki çoğu evli kadının derdi ilgisiz eşler,
evlenmek için acele etme bence, askerlik okul bitsin hayatınız otursun derim...
canım askerede gitmiyoki gitmicem diyo okulu bitirince diyo kitap açıp baktığı yok çalıştığı yok
canım askerede gitmiyoki gitmicem diyo okulu bitirince diyo kitap açıp baktığı yok çalıştığı yok
Evlenmek için aceleniz ne?Evlilik çoğu zaman büyük bir sorumluluk ve sorunları da beraberinde getiriyor.Arkadaşınız önce okulu bitsin,sizde bu zaman zarfında iyice tanıdığınızdan emin olursunuz.Şu an evlenseniz;arkadaşınız evi geçindirebilecek mi?Ailelere bağlı kalınırsa çok sorun yaşarsınız.Aceleye getirmeyin,okulu bitene kadar sizde bu günlerin tadını çıkarın.
bende egem arkadaşima katılıyorum yaşlarınız çok genç hele bir erkek için daha da erken aile bağlantısı iyi ama bunu ilişkınle bağlama sevgi sevmek berabarlık hoş zamanlar bu zamanda bırbırınızı daha çok tanırsınız belkı senı tatmin etmiyecek bu sözler senın için daha hayırlı sen okuyorsun o okuyo artı askerlık yapmamış evlenseniz bile kım eve bakacak ailesıne mi muhtaç olacaksınız aile bile bir yere kadar canım bence sen bu kadar aceleci olma erken evlenmekte o kadar güzel değıl biraz bişeyleri düşünup datmak lazım yanı sevgınız bunlara yetmez ondan eminsen boşver önce kendınıze zemin hazırlayın bir temel atılmadan yukarlara çıkılmaz sana tavsıtem bazı erkekleri evlılık sohpeti bunaltır bunları zamanı gelınce rahat rahat yaparsın söylersın gelecekte seni yanında düşünüyorsa yanında korma keyfini çıkar bu güzel gunlerı ararsın sonra
Merhaba fikirlerinize ihtiyacım var 2 senelik bir birlikteliğim var bunu benim ailem de onun aileside biliyor birbirimizin aileleriyle görüşüyoruz ama resmiyete bir şey dökülmedi.Kendisi açıköğretimde üniversite okuyor askere okulunu bitirince gitmek istiyor.Ben evlilikten konu açıyorum annesi askere gitmeden evlendirmem diyor ama kendiside şimdi askere gitmeyeceğini söylüyor o zaman evlenelım okul bitincede gidersin askere diyorum tamam diyor bi şekilde konu açılınca neden acele ediyorsun evlenıcez en kısa zamanda diyor.Sevgisinden kesinlikle şüphem yok kavga eder küseriz hemen gelir gönlümü almaya bi gün ayrı kalamaz çok üzerime titrer.Ama ne askere gitmeye ne şimdi evlenmeye yanaşmıyor.Ben net bi cevap alamadığım için bu konuyu sürekli açıncada bunaltıyorsun diyor.Okulu 4 senelik uzun bi süre.ookulu beklemeyıde ben ıstemıyorumm.Napcağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?