• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek istemiyorum

çok acele etmiyor musunuz yeni nişan atıp hemen koştur koştur ilişkiye başlamayın biraz zaman verin kendinize.

yeni ilişkiye henüz gerek yok.
ayrıca o evlenmek istiyor ve siz istemiyorsanız yapacağınız tek şey adama vakit kaybettirmek olur.
uzaklaşın, o da kendi fikrinde birini bulsun.

Diyorum ki bak ben aşık değilim hatta henüz hoslanmiyorum bile diyorum .
Her türlü kabulum diyor .
Tüm ipler senin elinde olsun ne dersen ben raziyim diyor töbe Estağfurullah .
Aşık misin diyorum Hayır diyor .
E o zaman ne sacmaliyosun diyorum .
Evlenmeyi çok istiyorum çok iyi bir eş olursun sen eminim diyor .
Bu durum aklıma yatmiyor ya .
Türkiyede tek kız ben miyim iyi es olacak olan .
Allah allah başkomiser diyorsun aklı başında adam ipleri dünden razı vermeye eline e yakışıklı diyorsun diyelim ki nasıl bir yokluksa artık e değil bu değil ne o zaman kız defne ne var seni böyle vazgeçilmez kılan? :KK66:Azcık bizde nasiplenek :KK70:

başkomiserse aranızda yaş farkı olması muhtemel... ilginç geldi bana bu durumunuz şayet nedir bu yangından mal kaçırma durumu belliki bi durum var yoksa şak diye tanışıp şıp diye evlenilmez bence iyi ölç tart biç kararı sen vereceksin sonuçta

bence şans ver fakat onun dediği gibi 3 4 ayda evlenme hemen. Fakat bir şans verip sevgili olabilirsin, daha iyi tanırsın

Uzun zamandır size platonik aşık olsa onu itiraf edip evlenme teklifi etse neyse..
ama hem aşık değilim ama hemen evlenmek istiyorum ..bana hiç normal gelmedi..
aşık olmadan evlenmek isteyebilir ama neden dayatıyor böyle hemen hemen diye..
var bir işler bence..

İyi günler herkese çok büyük bir dert değil aslında fikir danışma .
Yakın zamanda nisan attım. Ama herhangi bir iz bırakmadı sevgili ayrılığı gibi oldu çok aşık değildim demek ki zaten ben hiç kimseye çok aşık olmadım. 20 li yaşların ortasindayim bundan sonra da olmam heralde . Çok sevebiliyorum ama dünyada ondan başka kimsenin olmaması olayı ben de olmuyor .
Birisi var şimdi 2 haftadır tam olarak tanışıyoruz önceden Merhaba Merhaba seviyesindeydi Başkomiser kendisi .
2 haftadır inanılmaz derecede evlenmek istiyor benimle .
Saçma gelecek biliyorum sevgili değiliz, flört bile etmiyorduk birden bire söyledi .
Düşünmüyorum dedim ısrarla her fırsatta evlenelim diyor .
Yazı bile beklemek istemiyor 3-4 ay içinde olsun diyor .
Dedigim gibi ben kimseye aşık olmuyorum .
Herkesi çok çabuk unutabiliyorum.
Bu adama da bir şey hissetmiyorum ama biraz ilgimi çekti (çok az )
Yakışıklı , mesleğinde hırslı , polis eşleri bilirler her şubede herkes çalışamaz bu en önemli şubelerden birinde yani mesleğinde yetenekli, hukuk mezunu ayni zamanda,geçmişinde uzdugü hiçbir kadın yok . Benim için en önemli şeylerden biri bu yani kimsenin ahıni almamış . Arkadaş olduğumuz zamanlardan biliyorum bi ortamda bunun olmadığı bir ortamda konusu geçmişti orada söylenmişti çok iyi falan filan diye .

Siz olsanız şans verir miydiniz ? Sans vermek demek çok doğru değil aslında benimle olmak şans değil ama doğru cümleyi bulamadım .

Sonradan sevebilir miyim ?
Bir de arkadaşlarimin veya akrabalarimin beni tanıştırmak istediği insanlar da var .
Onlara da acaba diyorum bu ikiyuzluluk mu ?
Yani herkesi taniyip en iyisini seçmek .
Veya hiçbirini secmeden kafam rahat kendi kendime yalniz mi olsam ?
Acele bir şeyler olsun istemiyorum .

Bu adamın bu kadar evlilik istemesi de ilginç.

Siz yerimde Olsaniz ne yapardınız ? Dener miydiniz ?
iki haftada evlilik kararı alınmaz.
evleneceğiz niyetiyle de bir ilişkiye başlanmaz.
biraz zaman geçirin tanıyın birbirinizi.
madem ilgini çekti.
aynı zaman dilimizde tabi ki başka adaylarla da buluşma yani:))
bu etik olmaz.

canım benim bence dene ama illa evlenicem kafasıyla değil tanı bak bakalım belki ondan çok sen isteyeceksin 3 ay sonra evlenmeyi bu tamamen kısmet meselesi ben eşimle ilk tanıştığım gün bana evlenmek istediğini söyledi bunda saçma hiçbirşey yok bence ve bende ilk seferde ona karşı hiçbirşey hissetmiyordum ama tanıdım 2 ay sonra nişanlandım 4 ay sonrada evlendim çok şükür şimdi 11. ayımız bitecek bebekte bekliyoruz demem o ki tanı bak bakalım gidişat seni nereye götürecek

Aşık değil, hoşlanmıyor, senden pek bir ilgi görmüyor, ama 3-4 ayda evlenelim senden iyi eş olur diyor? Benim aklıma gelen en iyi ihtimal evde ütüsü birikmiş, yaptıracak adam arıyor.Bazı erkeklerin iyi eşten anladığı yemeğini önüne koysun, çorapları yıkansın, çocuğunu doğursun büyütsün, sesini de çıkarmasın, yani ücretsiz yardımcı. Bu senaryodan başka bir şey çıkaramadım ben. Zaten aşkımdan ölsem de kimseyle 3-4 ayda evlenmem, kumar oynamak gibi, ya tutarsa.

sağlam ayakkabi değil net. hem komiser hem iyi birisi hem okumuş hem kültürlü ama yalnız ve hemen evlenmek istiyor.
ayrıca kimsenin ahını almadığını nerden biliyorsunuz ki? hiç kimseye güven olmaz tanıyın şans verin ama ciddiye bindirmeyin bence hemen zaten polislerden hep tırsmışımdır. :oops:

adamın birine nispet yapma gıbı bı derdı var sankı öyle hıssettım...

sakın acele etme ,yaşın cok genç bu adam da davıd backhem degıl :) yanı önemlı olan sensın.sen ne ıstıyorsun ne hıssedıyorsun..kendın soyledın adam hırslıymış.belki sen yok ıstemıyorum dedın dıye hırs yaptı ,nasıl yani defnehan bana nasıl hayır der dıye hırs yapttı yada bırıne nısbet yapma derdınde.eskı sevgılısı mı evlenmış ona mı yetısıyo ..bişey var.. ama nee

Yangından mal kaçırır gibu bu ne.. bence sakladığı bsy var ve ortaya çıkmadan evlenelim diyo gbime geldi. Ayrica herkes disardan iyu gorunur ayni evi paylasmak evli olmak cok farkli bole bi konuda kimseyi dinleme istemiyorsan evlenme kesinliklr

İyi günler herkese çok büyük bir dert değil aslında fikir danışma .
Yakın zamanda nisan attım. Ama herhangi bir iz bırakmadı sevgili ayrılığı gibi oldu çok aşık değildim demek ki zaten ben hiç kimseye çok aşık olmadım. 20 li yaşların ortasindayim bundan sonra da olmam heralde . Çok sevebiliyorum ama dünyada ondan başka kimsenin olmaması olayı ben de olmuyor .
Birisi var şimdi 2 haftadır tam olarak tanışıyoruz önceden Merhaba Merhaba seviyesindeydi Başkomiser kendisi .
2 haftadır inanılmaz derecede evlenmek istiyor benimle .
Saçma gelecek biliyorum sevgili değiliz, flört bile etmiyorduk birden bire söyledi .
Düşünmüyorum dedim ısrarla her fırsatta evlenelim diyor .
Yazı bile beklemek istemiyor 3-4 ay içinde olsun diyor .
Dedigim gibi ben kimseye aşık olmuyorum .
Herkesi çok çabuk unutabiliyorum.
Bu adama da bir şey hissetmiyorum ama biraz ilgimi çekti (çok az )
Yakışıklı , mesleğinde hırslı , polis eşleri bilirler her şubede herkes çalışamaz bu en önemli şubelerden birinde yani mesleğinde yetenekli, hukuk mezunu ayni zamanda,geçmişinde uzdugü hiçbir kadın yok . Benim için en önemli şeylerden biri bu yani kimsenin ahıni almamış . Arkadaş olduğumuz zamanlardan biliyorum bi ortamda bunun olmadığı bir ortamda konusu geçmişti orada söylenmişti çok iyi falan filan diye .

Siz olsanız şans verir miydiniz ? Sans vermek demek çok doğru değil aslında benimle olmak şans değil ama doğru cümleyi bulamadım .

Sonradan sevebilir miyim ?
Bir de arkadaşlarimin veya akrabalarimin beni tanıştırmak istediği insanlar da var .
Onlara da acaba diyorum bu ikiyuzluluk mu ?
Yani herkesi taniyip en iyisini seçmek .
Veya hiçbirini secmeden kafam rahat kendi kendime yalniz mi olsam ?
Acele bir şeyler olsun istemiyorum .

Bu adamın bu kadar evlilik istemesi de ilginç.

Siz yerimde Olsaniz ne yapardınız ? Dener miydiniz ?

Canım evlilik insanın hayatında alacağı en önemli kararlardan biri bence. Şimdi sevmediğin bir adamı evlendikten sonra sevebileceğini düşünmüyorum çünkü ilişkilerin en güzel zamanları ilk zamanlarıdır herkes süper özenli davranır ve evlilikte o adamın her halini göreceksin.

İkincisi bu ne acele, evlilik kararı böyle bir anda verilmez. Sen kendini hazır hissetmedikçe kimse seni zorlayamaz gerekirse rest çeker arkanı döner gidersin.

Diyorum ki bak ben aşık değilim hatta henüz hoslanmiyorum bile diyorum .
Her türlü kabulum diyor .
Tüm ipler senin elinde olsun ne dersen ben raziyim diyor töbe Estağfurullah .
Aşık misin diyorum Hayır diyor .
E o zaman ne sacmaliyosun diyorum .
Evlenmeyi çok istiyorum çok iyi bir eş olursun sen eminim diyor .
Bu durum aklıma yatmiyor ya .
Türkiyede tek kız ben miyim iyi es olacak olan .
:D

siz şu nişan takıları yüzünden nişan atan ve 1 hafta 10 gün önce tur rehberini tavlayan üye değil misiniz kuzum:)

içime sindiyse denerdim ve herkesi tanıyıp en iyisini seçmek kesinlikle ikiyüzlülük değil.

Back
X