• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek istemiyorum

Bence şans verebilirsin.
Adamın yaşı gelmiş ve evlenmek istiyor olabilir.
Sonuçta seni az biraz tanıyormuş ta
Güzel de bir kadınsın..
Niye olmasın ki diye düşünebilir.
Sende beğeniyorsan start verin deneyin derim ben.

Kadınlar da sonuçta mesleğine
Yakışıklılığına bakarak uff bu tam evlenilecek adam diyebiliyor.
Erkekler de diyebilir.

Konuyla alakasız ama hukuk mezunu başkomiseri ilk defa duyuyorum.

Hukukçu cok tanıdıgım var, polisliği seçmesi farklı geldi.

siz şu nişan takıları yüzünden nişan atan ve 1 hafta 10 gün önce tur rehberini tavlayan üye değil misiniz kuzum:)
Nisan Takıları ?
Aldatildigim için nisan attım .
Nisanda herhangi bir takı istemedik .
İnce künye hariç herhangi bir takı yoktu .
Evet tavlayan üye benim :cool:
Hayırdır bunların önemi ne ?

Konuyla alakasız ama hukuk mezunu başkomiseri ilk defa duyuyorum.

Hukukçu cok tanıdıgım var, polisliği seçmesi farklı geldi.
Hukuk mezunu değil. Kolejli akademili.
Mesleğe başladıktan sonra da hukuk okumaya başlamış .
Benim de 2. Bölüm okumayan tanıdığım komiser çok az .

Bence şans verebilirsin.
Adamın yaşı gelmiş ve evlenmek istiyor olabilir.
Sonuçta seni az biraz tanıyormuş ta
Güzel de bir kadınsın..
Niye olmasın ki diye düşünebilir.
Sende beğeniyorsan start verin deneyin derim ben.

Kadınlar da sonuçta mesleğine
Yakışıklılığına bakarak uff bu tam evlenilecek adam diyebiliyor.
Erkekler de diyebilir.
Peki diğerleriyle görusmem etik olur mu ?
Diğer ihtimallerle yani ?

evlilikte tahammül sınırlarını sevgi belirliyor.
ben sevmediğim adamın sert bakışına bile tahammül edemem ama sevdiğim adam tek bir hareketiyle gönlümü fetheder....
bunu buraya yazıp gideyim.
aklında olsun.

İyi günler herkese çok büyük bir dert değil aslında fikir danışma .
Yakın zamanda nisan attım. Ama herhangi bir iz bırakmadı sevgili ayrılığı gibi oldu çok aşık değildim demek ki zaten ben hiç kimseye çok aşık olmadım. 20 li yaşların ortasindayim bundan sonra da olmam heralde . Çok sevebiliyorum ama dünyada ondan başka kimsenin olmaması olayı ben de olmuyor .
Birisi var şimdi 2 haftadır tam olarak tanışıyoruz önceden Merhaba Merhaba seviyesindeydi Başkomiser kendisi .
2 haftadır inanılmaz derecede evlenmek istiyor benimle .
Saçma gelecek biliyorum sevgili değiliz, flört bile etmiyorduk birden bire söyledi .
Düşünmüyorum dedim ısrarla her fırsatta evlenelim diyor .
Yazı bile beklemek istemiyor 3-4 ay içinde olsun diyor .
Dedigim gibi ben kimseye aşık olmuyorum .
Herkesi çok çabuk unutabiliyorum.
Bu adama da bir şey hissetmiyorum ama biraz ilgimi çekti (çok az )
Yakışıklı , mesleğinde hırslı , polis eşleri bilirler her şubede herkes çalışamaz bu en önemli şubelerden birinde yani mesleğinde yetenekli, hukuk mezunu ayni zamanda,geçmişinde uzdugü hiçbir kadın yok . Benim için en önemli şeylerden biri bu yani kimsenin ahıni almamış . Arkadaş olduğumuz zamanlardan biliyorum bi ortamda bunun olmadığı bir ortamda konusu geçmişti orada söylenmişti çok iyi falan filan diye .

Siz olsanız şans verir miydiniz ? Sans vermek demek çok doğru değil aslında benimle olmak şans değil ama doğru cümleyi bulamadım .

Sonradan sevebilir miyim ?
Bir de arkadaşlarimin veya akrabalarimin beni tanıştırmak istediği insanlar da var .
Onlara da acaba diyorum bu ikiyuzluluk mu ?
Yani herkesi taniyip en iyisini seçmek .
Veya hiçbirini secmeden kafam rahat kendi kendime yalniz mi olsam ?
Acele bir şeyler olsun istemiyorum .

Bu adamın bu kadar evlilik istemesi de ilginç.

Siz yerimde Olsaniz ne yapardınız ? Dener miydiniz ?
Bence bir erkeğin beğendiği biriyle en kısa sürede evlenme niyeti çok normal ne olacaktı uzadıkça suyu mu çıksın bende 3-4 ayda evlendim.

Peki diğerleriyle görusmem etik olur mu ?
Diğer ihtimallerle yani ?

Etik olur mu olmaz mı bilmiyorum
Bu kısım çok teferruatlı.
Tartışmaya açık yani...

Sen ne yapardın diye soruyorsan
Ben begeniyorsam biraz da içim ısındıysa
Önceliği buna verirdim :)
Baktım ışık yok
Diğerleriyle sonra görüşürdüm.

bence mantık kadar duygu da onemlı
zamana bırak tanı adayları en sonunda kalbınle mantıgın aynı kısıde kesıstıyse o kısı ıle ol derim :)

:KK200::nazar:

Bende nişan attıktan 3ay sonra, arkadaşımın arkadaşı ile tanıştım zorla, çok ısrar ettiler iyi hoş diye... Ben hazır değildim ve senin dediğin gibi zor seven biriyim , bittiyse de biter. Neyse tanıdım ettim ve sevmediğimi bildiği halde çok ilgilendi benimle, her zaman yanımdaydı ve ona karşı hislerim kuvvetlendi. Aşık değilim ama seviyorum artık, bugün tamda tanışmamızın 1.yıl dönümü, onu tanıdığım içinde çok mutluyum, iyi adamlar zor bulunuyor.

Kestirip atma, eğer ki karşındaki iyi adamsa cesaretini topla ve akışına bırak, mutlu ediyorsa sevmek için sebep, zamanlada sevebiliyorsun.

Bak şimdi biz evlilik kararı aldık =) inşallah sana daha iyisini verir allah.

evliliği çocuk oyuncağı sanıyor heralde. 2 haftada kim kime evlenmek istiyorum der. bu işin içinde birşey var ya hadi hayırlısı.

Siz evliliğe hazır değilsiniz ki. Neden kendinizi aldatıyorsunuz? Yüreğinizin sesini dinleyin. Mesleğinize odaklanın, kendinizle ilgilenin iş evlilikte bitmiyor ki

hemen evlenmek istemesi kotu birsey degil bizde esimle tanıstıgımız bir iki bulusma sonrası evlilik kararı aldık adamın yası gelmistir artık istemiyordur tek basına olmak ne guzel evlenmeyi dusunuyor sizinde hosunuza gitmis meslegi yerinde cevreden de iyi diyorlar bence tanımalısınız tabi hemen evlenmek istemiyorsanız ona bu durumu anlatıp zaman isteyin..sevgi zamanla gelisen bir duygu evlendikten sonra bile artıs gosteriyor insanın sevgisi her gecen gun biraz daha cogalıyor..ama birini tanırken baskalarını tanımayın bence adamı seversiniz sonra bunun pismanlıgını yasayabilirsiniz keske baskasınıda tanımasaydım diye

Şahsi fikrim 'Aşksız evlilik asla!':cool:

Senin soruna gelince. İkilemde kaldığına göre içine sinmeyen biseyler var. O yüzden acele karar verme. Seni mutlu edeceğine mutlu olabileceginize inaniyosan tanımaya devam et yoksa görüşmeni bitir. Evliliği söylemiyorum bile bu kadar kısa zamanda:KK64:

Ben de vakti zamaninda evlenmeyi istemiyordun.beni isteyen adamlar evlendi simdi istiyorum ama plmuyor.hepsini taniyip karar vermeniz uygun olur bana gore.karar sizin.hayirlisi olsun.

Back
X