Evlenmek isteyen genç kızlarımıza tavsiyeler...

Gözüm Sende'ye çıkıp duran Şehmus'la evlenmesinler

Yani geyik topiği gibi oluyor böyle olunca, dert olmayınca kapanır konu muhtemelen.

Lafa değil işe bakın romantik laflara kanmayın sokakta kafede otobüste nasıl davranıyor bu adam, teşekkür ederim özür dilerim orta yolu bulalım gibi lafları mı var yoksa hep ben haklıyımcı mı?

Beni sahipleniyo falan hiç girmiyorum kedi değilsiniz! Sahiplenmenin Türk erkegindeki karşılığı her şeyine karışma aşırı kıskançlık ve ego

Mümkünse aileler arasında kültür uçurumu olmasın

Maddi bağımsızlık demiş miydim?
Olsun bir daha yeni ve yeniden diyim

Maddi bağımsızlık

Elinizin ailesine gıcık oluyorsanız evlenmeyin. Yani evlendiğiniz adam da mutlaka bir yerden çekmiş oluyor. Evlendikten sonra süpriz olmasın yani.

Maddi sorun varsa kesinlikle bekleyin. Aşk televizyon taksidini ödemiyor.

Evlendiğiniz kişinin mesleğinden ziyade çalışkan olup olmamasına bakın.

Daha önemli olanın geldiği değil kurduğu aile olduğunun bilincinde adamlarla evlenin. Tabi siz de bu bilinçte olun.

Size saygı duymayan adamlarla evlenmeyin. Örnek veriyorum günlük hayatında sık küfür eden biriyle ilişkiniz varsa bunu kavga esnasında yapamayacağını bilmeli.

Evlilik öncesi göz yumduğunuz sorun olmasın. Çözün. Ortak noktayı bulun. Üstüne sünger çekerseniz o sorun x 2747264 olarak karşınıza çıkar.

Evlendikten sonra değiştiricem demeyin. Öyle ki adam uyuşturucu bağımlısı bile olsa, üzgünüm bilerek evlendiysen bırakıcak zaten kısmı komple yalan. Ne değişin ne değiştirin.

Ananızın evinde gördüğünüzün altına inmeyin. Denk kafidir. Şaka değil parasızlık çok feci mutsuzluk getirir.

Borçla evlenmeyin bir de. Bir sene sonra evlenin ama borçsuz olsun. Bu arada eşyanızı falan ana babaya aldırmayın. Her seyinizi kendiniz yapın.

Kız tarafı erkek tarafı işine gitmeyin. Herkes elini taşın altına koysun.

Son olarak bu saydığım şeyleri kimseye işleyemezsiniz. Adamın kendi özelliklerinde bu varsa basın nikahı. Yoksa da nikahtan falan kaçın

- ailerler denk olsun ,

-adamda merhamaet duygusu olsun ,

- maasş bordrosuna bakın ,

-bankalara borcu varmı ,

-vergi dairesine borcu varmı ,

-kredi çekmiş mi ,

-dugun borcunu kim ödeyecek ,

- takılan altınlar kime verilecek , ( kv kp alacaklarmı )

??????

Nişanlıyken ilerde ne sorun yaşayacağımı toptan tahmin etmiştim.
Karakterler kendini ele verir.
Evlenmeden mutlaka rahatsız olacağın şeyleri fark edersin.
Hah işte o şeylerin önemine göre adım at arkadaşım.
Kaldıramayacağı şeyi bilir insan.
Eğer sevgiliyken idare edemediğin yanları varsa evlilikte sihirli değnek falan yok, yine sinir olmaya devam edeceksin demektir.
O nedenle hayalperest olmamalı.
Emin olmazsan, ateşe atmamalı kendini.
Evlenince düzelmez, aynıyla devam eder çünkü.

Mantık %51 kalp %49 olmalı
Mantık ağır basmalı yani, 17 18 19 da evlenmemek bu yüzden de önemli,yaş küçükken kalp daha ağır basıyo, yanlış,bence
bende ağır basan neydi hala anlamış değilim :)))
evlendik boşandık buna rağmen anlayamadım tam olarak :))))

Ocakta 14.senemize giriyoruz bu tavsiyelere ben hep uydum kızlar,kuru sıkı atmıyorum yani

iki deli bi araya gelecekse evlenın yoksa çekilmez o iş.

Öncelikle siz olgun olun. Siz olgun olunca zaten sacma sapan bir adamla evlenmek istemezsiniz. Olgun bir es secin. Kasi gözü icin evlenmeyin. Kuru siki laflara kanmayin. Olgun olun iste ne istediginizi bilin. Evlilik bu yani, icerigini bosaltip ev ya da gelinlikten ibaret sanmayin.
Akli basinda bir insan bulun.
Problemleri cözebilecek insanlarla beraber olun.
Sadist kisiliklerden, psikopatlardan uzak durun.
Evlilik emek isidir siz de unutmayin. Beklentiniz az olsun. Ayak yorgan uyumuna önem verin.
Maddi olaylar yüzünden tartismak kadar rahatsiz edici birsey olamaz galiba evlilikte.
Insan olun insan gibi birini es olarak secin.
Gerci hic umudum yok benim bu jenerasyondan.

En önemlisi maddi bağımsızlık ve aptal aşık olmamak...en en önemlisi bu ikisi

hatun sana bişey dicem.ben sevgimi çok belli ediyorum.hani bu kapıda kocişi öpmeler sofralar aşk böcükleri fln.ve karşılık gormeyeyım Alllaaah o adam o gün elimde kalır! ama istiyorum ki rolleri değişelim.bu defa ben bakayım nasıl aşk adamı var karsımda......ama benımkı barız ağır abi maço.cok merhametli.sevgisinde gram kuşku yok..amaaaa göstermiyor yaaa.. ..14 yıllık ustasın sence ben kendımı gerı cekeyım mı...?ama yapı olarak herkese karsı sevgımı de nefretımı de cok bellı ederım...acıl taktik gir :) hem benım gıbı conconlara akıl verırsın sevaptır :) uzunn taktikler istıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…