Evlenmek isteyen genç kızlarımıza hangi nasihatlerde bulunmak istersiniz?Burada bir çok konu açılıyor,çoğu da evli ve dertli kişiler..O sebepten soruyorum,evliler,evlenme aşamasındaki gençlerimize neleri tavsiye ederler?
hatun sana bişey dicem.ben sevgimi çok belli ediyorum.hani bu kapıda kocişi öpmeler sofralar aşk böcükleri fln.ve karşılık gormeyeyım Alllaaah o adam o gün elimde kalır! ama istiyorum ki rolleri değişelim.bu defa ben bakayım nasıl aşk adamı var karsımda......ama benımkı barız ağır abi maço.cok merhametli.sevgisinde gram kuşku yok..amaaaa göstermiyor yaaa....14 yıllık ustasın sence ben kendımı gerı cekeyım mı...?ama yapı olarak herkese karsı sevgımı de nefretımı de cok bellı ederım...acıl taktik gir :) hem benım gıbı conconlara akıl verırsın sevaptır :) uzunn taktikler istıyorum
Iyilieri için ayrıl diyoruz sonra da yuva yıkan KK oluyoruzpek ibret almıyorlar ne yazık ki.
evlenme diye yazılanların hemen hepsi gitdi evlendi o hödüklerle.
barışma diye yazılanların hemen hepsi de barışıyor.
kv yanına yerleşme denilenler de ee ama biz iyi anlaşıyoruz deyip gözü kapalı koşuyorlar.
he bi de ayrıl ayrıl diye yazdıklarımız var ki hiçbirini de ayrılmaya ikna edemedik.
Ama bunda taktiklik bir durum yok ki, senin kişiliğin böyle enisteninki de öyle, demem o ki sen o adamı sevdin maço ağır abi, bence sevgini belli etmeye devam et, bunda hiçbir sıkıntı yok
sevgisinde gram kuşku yok
Ocakta 14.senemize giriyoruz bu tavsiyelere ben hep uydum kızlar,kuru sıkı atmıyorum yani
diyosun :) hani kaçan kovalanır taktiği şey etmiştim...hiç de beceremem :)
Bundan eminseniz sevgisini gösteriyordur. Belki sizin istediğiniz şekilde göstermiyordur ama gösteriyordur. Yoksa nasıl gram şüphe olmaz. Sevgiyi de illa benim istediğim şekilde göstereceksin denilmez ki...
şimdi açıldımı acaba o basiret :))))))))Seninki basiret bağlanması :)
ya sessizdir bakışıyla anlarıma ama istiyorum ki benim gibi sevsin..yani benim kadar sevemez :) ben baya dizine yatmalar gece yatagına meyve şölenleri yapmalar :) ne şımartıyorum sorma.mesela tartısalım hemen suratı düşer.ısyerınde herkese posta koyar.hayat enerjim gidiyor evden suratsız cıkınca der..ama bu yanı bu kadar...senı cok sevıyorum ponçik derim mesela :) bende küçüğüm der..eee ben de hep bende...ulan bi gun de sen durduk yere de..yok ! ama sevgısınden cıdden suphem yok.tek ıstegım ıcındekılerı dışa vursun...o yuzden taktık ıstedım :)
dıyeceksınız kı terepist de gıdin :) dedım kahkaha attı ...bende cok sınır oldum..cok sevıyorum yetmıyor mu dıyor ..yetmıyor :)
Sizi okuyunca aynısını yaptığımı farkettim. ben de derim hep bir kere de sen durduk yerde seni seviyorum de :)
Kesinlikle. Ozellikle merhametMerhamet ve empati eş adayinizda yoksa ardiniza bile bakmadan kaçın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?