Evlenmek isteyen genç kızlarımıza tavsiyeler...

Çok ugrasman gerek cococum kendimden biliyorum benim adam beni aşk böcüsü yapıcam diye neler çekti hoş şimdi de ayarım kaçtı ya neyse

Evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler vicdan, merhamet, empati , sabır ve tabi ki saygı olsun

Çok ugrasman gerek cococum kendimden biliyorum benim adam beni aşk böcüsü yapıcam diye neler çekti hoş şimdi de ayarım kaçtı ya neyse

o derece umudunu kes dıyorsun yani...

o kadar agır başlı ki,yanyana durunca aramızda 10 yaş var sanıyorlar ..... ! dusun o kadar ağır !

Ne olursa olsun ne kadar cazip gelirse gelsin Anne ve Babanızdan birinin hoşlanmadığı biriyle asla evlenmeyin onları karşınıza almayın sonra ağlayan yalnız siz olmuyorsunuz aileniz de perişan oluyor

o derece umudunu kes dıyorsun yani...

o kadar agır başlı ki,yanyana durunca aramızda 10 yaş var sanıyorlar ..... ! dusun o kadar ağır !
Valla bu mesajdan sonra diyorum hakkaten ben eşimden yedi yaş küçüğüm benim değişmem bu kadar zor olduysa eşini düşünemiyorum bile

Valla bu mesajdan sonra diyorum hakkaten ben eşimden yedi yaş küçüğüm benim değişmem bu kadar zor olduysa eşini düşünemiyorum bile

biizm aramızda 4 yaş var ama bizi gören herkes eşime oo kaptın çıtırı dıyor.lan ne çıtırı 4 yaş var.ama o kadar olgun agır duruyor kı bildigin yanında madonna'nın koruması havalarında gezıyorum:) ama ben mıç mıç yapayım o zaman tepkı verır.. o da benden tırstığı ıçın.ya moralımı bozdun bu adam az bı renklense ne oluuur ..ne oluuuur :)

Dil, din, irk, kultur uyusmali
Veya bunlarin icinde en onemli bulduklariniz uyusmali
sonrasinda cok sorun oluyo

Dost acı söyler

Degisir diye evlenmeyin kardesim degismiyorlar. Ayrica evleneceginiz adamda gercekten vicdan merhamet duygusu olsun yani o adamdan zarar gelmez. Buarada karsilikli ailelerin anlasmasida onemli hic kimse ben evleniyorum demesin o evliliklerinde bi huzuru kalmiyor. Maddi anlamda da iyi kotu bir denklik olsun derim ben.

Bence cok guzel yazmisin....
bu 7den devam eder daha...........
3 sene once yazmisin, peki uyguladinmi? evlendinmi?

Kaçmayın. Yani en azından arkanızda aileniz yok diye sizi ezebileceklerse kendi ayaklarınızın üzerinde duramıyorsanız kaçmayın.
Evlenince değişir demeyin.
Olduğu gibi sevebileceğiniz birini bulun. Değiştirmeye çalışmayın. Kılığını kyafetini huyunu suyunu nasıl tanıyıp sevdiyseniz odur. Sizin için de öyle. Sizin kıyafetinizi, arkadaşlarınızı, huylarınızı değiştirmeye kalkmasına müsade etmeyin.

Askta mantikta dengeli bisekilde mutlaka olmali evlilikte...oncelikle kriterlerini cok iyi belirleyip ne istedigini bilen birisi olmalisiniz.karsinizdakide oyle olmali.iki tarafta birbiriyle ne kadar ortusuyor hayata hangi pencereden bakiyor .. asla ...lariniz ve mutlaka .... lariniz benzer olmali ve bunlari en basinda paylasmalisinz sonucu ne olursa olsun...tabiki butun kriterleri ayni kiside bulamayiz ama vazgecebilecegimiz kriterler var vazgecemediklerimiz var.bunlari cok iyi belirlemeliyiz.karsi tarafi tanimadn once kendimizi cok iyi tanirsak pisman olacagimiz bi evlilik yasamayiz.1.5 yillik evliyim ve her gecen gun nekadar dogru bi evlilik yapmisim diyorum.cunku benim en onemli 7 kriterim vardi 1.esim muhafazakar olmai 2. Asla ama asla gurbet hayatim olmamali 3. Babamin evinde maddi durumum iyiydi bu konuda arada ucurumlar olmamali ayak uyduramam diye korkydum acikcasi.4.ben universite mezunuyum ama calismaya karsiyim.tum birikikimi cocuklarima ve evliligime harcamayi tercih ettim bunu desteklemeliydi esim...5. Oda universite mezunu olmali 6. OzGurlugumu sacma sapan sirf erkeklik taslamak icin kisitlamamali 7. Aileyle ayni apartmanda oturmamali...benim en onemli kriterlerim bunlardi hepsini bulabildimmi tabiki hayir.esim universiteye gitmemis disardan formaliteden isletme okumus kendi is yeri var.ve ailesyle ayni apartmanda oturuyoruz hatta amcalariyla site yaptrdik akrabalarla ayni yerdeyiz hep...ama dusununce bu 2 kriterden vazgecebilecegime karar verdim.iyikide oyle yapmisim cok cok memnunum.vazgecemediginiz kriterleri silmeyin sonra zorluk cekersinz

Bende söyliyim. Istemediginiz bir sey oldugunda dogru kisiye dogru zamanda söyleyin. Ezik gibi eşlerinizin sizi korumasini beklemeyin. Yok o kırilmasin, bi daha olursa derim, neyse hatrina katlanayim demeyin. Ben cok sivri bi insanim. Belki kimse bana bayilmiyodur. Ama herseyi istedigim gibi yaparim. Zaten herseye evet desem de kimse bayilmayacakti. Ornek; evlenigim ilk zamanlrda kv evime bana.sormadan birilerini davet etti. Ki huyunu anlamistim diger gelinlerinin evine de davet ediyordu. Disari ciktigimizda esimin ve kp yaninda sen bana mi cagirdin onlari, bir daha bana sorarsan iyi olur, ben musait degilim dedim. O kisiler gelmedi. Bi daha da kimseyi cagirmadi. Hatta diger gelinlere de cagirmadi. Ilk ve son oldu. Ben orada hadi bi kere deseydim 2. De bir sey deseydim aliskin olmadigi icin tepki verebilirdi. Ama huyumu boyle bellediler.
Istemediginiz veya istediginiz sey icin konusun. Aman kocisim uzulmesin demeyin. Sonra siz uzuleceginize biraz onlar uzulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…