Evlenmek isteyen sevgili ve temas sevmeyen ben

Bu aralar kimse temas sevmiyor
Ayrılın herkes kendi hayatını yaşasın ki siz o çocuğu sevmemiş benimseyememişsiniz.

Bu şartlar altında evlenmek hem sizin için hem erkek arkadaşınız için kötü. Siz istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda kalacaksınız o da belki temas seviyor,beklentilerini karşılayamayacak.
İnsan illa evlenmesi gereken bir varlık değil bence.

"sevmemeyle de alakası yok kendime vakit ayırmayı, kitap okumayı, farklı etkinliklerle ilgilenmeyi seviyorum sadece."

Sevmemeyle alakasi var. Bunlari yaparken de ilişkiye vakit ayirilabiliyor gayet.
Sizin ki sadece kendine vakit ayirma olayi da değil. Sagliksiz dusunce biciminiz var, psikolojik yardim alin bence, bu halinizle normal bir ilişki kuramazsiniz.

İlişki keyif alınması gereken bir şeydir. Siz işkence çekiyormuş gibi anlatıyorsunuz. O zaman neden kendinizi zorluyorsunuz? Karşınızdaki insana da haksızlık. Değişmek istiyorsanız, tedavi olmayı deneyebilirsiniz. Ama ben böyleyim, böyle yaşamak istiyorum deme hakkınız da var, illa ki biriyle birlikte olmak, evlenmek zorunda filan değilsiniz ki.

Çokn doğru aslında bunu düşüneceğim, teşekkür ederim
evlenmeyeceğim diyorum aslında hep ama sürekli dolduruşa geliyorum ileride yalnız kalırsın, pişman olursun, terapi görürsen sorununu çözersin ve iyi ki çözmüşüm dersin... Bunun gibi bir sürü şey.
Dokunmak derken? Elini bile mi tutamazsınız?
Tutabilsem ne olacakki evli erkek bununla yetinmez maalesef
insan zamanla birbirinden sıkılıyor illa ki bu kaçınılmaz bence. Sıkılmaman için karakterinin, hobilerinin uyuşması lazım ama öyle insanı bulmakta zor. Zaten benim öncelikli derdim temas.
aseksüel ve asosyal bir muhterissin sanki: D
aseksüel olabilirde asosyal sayılmam aslında kaçalım, göçelim, bir yerlere gidelim diye sürekli arkadaşlarına baskı yapan bir tipim :)
Gayet aklı başında bir insan yaşına göre olgunluk seviyesini az çok tahmin eder bence
Haklısınız ne diyeyim ki düşüneceğim ve konuşacağım onunla ya da konuşmaya çalışacağım
Erkeklerden hoşlandığınıza emin misiniz?
Sanırım en çok kitaptan, filmden, müzikten ve spordan hoşlanıyorum :)
Dokunmak istemiyorsun, yazışmak işkence, 15 dk 'dan fazla konuşmak bile bayıyor.

Üstelik kendime vakit ayırmayı tercih ederim diyorsun. Ne amaçla sevgili yaptın ki? Herkesin var benim de olsun diye mi?
Aslında tam olarak ondan. Herkesin var diye değil de yaşım geçiyor birşeyler yaşayayım ileride pişman olurum belki diye birde böylesini denemek istedim. Zaten hiç uzun bir ilişkim olmadı. Karşımdaki ilgisizlikten sıkıuldığı için çabuk koptu bağlar.
İntrovert kişilik sahibisiniz ben de öyleyim sizden farkım temas sever olmam
Evet bu tam olarak benim sanırım :)
Yorumcular ne güzelde tatliş tatliş hafifce kızar gibi yorumlar yapıyorsunuz siz öyle yazdiklarinız arkadasa terapi gibi gelmiş olabilir bam bam bam
KK benim için başlı başına bir terapi zaten :)
Bi psikologla görüş istersen
Ona göre ayrılırsın sevgilinden , bu şekilde evlenirsen mutsuz olursun , edersin
Psikolog arkadaşımla konuştum aslında iyi üniversiteden mezun, atanmış ve deneyimli birisiydi ama çözüm bulmadı beni anlamadı. Alanında daha uzman kişilerle görüşmemi önerdi.
iki kere yüz yüze geldik temas kurmadan onun dışında hep sosyal medyadan
tatlım emin ol evlenince temas oluyor ,ileride kendi kendine evlenmeyeceğine göre bence bir uzmanla konuş
Psikolog arkadaşım beni anlamadı ama anlayacak bir uzman aramaya devam edelim bakalım :)
Ama ilginiz her manada erkek arkadaşınıza yonelik demi?Sadece yapamıyorsunuz yani.Bir travmanız var mı peki?Cocukken yaşanan bir sey ya da ailenizin baskısı,söylemleri?
Hayır hiçbirisi olmadı aslında
Ben erkeklerden haz etmeyen biriyim karsima biri cikti aşik oldum evlendim birine aşık olayim demeklede olunmuyor. Hala erkeklerden haz etmem hic bir zamanda arkadaslik kurmadim. Ama eşim ve evlilik nasibimde varmis oldu.
Çok aşık olsam bile temas sorunumu çözmeye yeteceğini sanmıyorum açıkçası
Kimsenin zamanını çalmıyorum, çalmak karşındakinin iradesi dışında olur fakat karşımdaki kendi hür iradesiyle veriyor bana zamanını. Evlilik düşünen birisine de verebilirdi ve onunla da olmayabilirdi bu tür sorunlar ve sıkıntılar hep olacaktır bunu her iki tarafta göze alması

iki kere yüz yüze geldik temas kurmadan onun dışında hep sosyal medyadan
Yalnız bunun adı ilişki değil farkında mısın? Bu şekilde ilişkimsi bir şey yaşadığı biriyle evlenmeyi düşünebilen adam da en az senin kadar arızalıdır zaten

Birinin hakkini gasp ediyorsunuz salin adami da kendisi için doğru kisiyi bulsun.
Adamda da ne tahammül varmis ben birinin benimle zorla yazistigini, konustugunu hissetsem o dakika kacarim. Yazik daha fark etmedi demekki.

Aşık değilsiniz. Tek sorun bu

Yaşarsınız net. Herkes evlenecek diye bir kural yok bence siz yalnız daha mutlu olursunuz

Erkek arkadaşınızın da sizi sevdiğini düşünmüyorum, sizin de onu sevdiğinizi düşünmüyorum. Genel olarak insanlar merak ettiğine ilgi duyar, onla geçirdiğiniz vakit ve ayırdığınız süre sebebiyle sizle ilgili merak içerisindedir , bu kadar sürede kimse birbirini tanıyamaz zaten

Gayet aklı başında bir insan yaşına göre olgunluk seviyesini az çok tahmin eder bence

sadece o değerlendirmeyi yapan aklı başında kişinin, insanın kendisi değil bir başkası olması lazım :)

neyse, konunuzu bununla sabote etmeyeceğim tabi ki.
erkek arkadaşınızla 2 kere yüz yüze görüşmüş, bunun dışında hep sosyal medyadan iletişim kurmuşsunuz diye okudum.
bu durumda evlenmek için çabalayan bir erkek normal değildir zaten bence.
kaale bile almayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…