Evlenmek isteyen sevgili ve temas sevmeyen ben

Evliliği geçtim sevgililiğe bile devam etmeyin bu durumda çünkü erkek arkadaşınızı oyalamış, kandırmış oluyorsunuz.

Gerçekten evlenmek zorunda değilsiniz.
Dostlar alışverişte görsün diye evlenmek bir kişinin yapabileceği belki de en büyük kötülük.

Bu erkek arkadaşınıza da eziyet, temas kurmadığınız için kendini suçlayıp özgüveninin tamamen yıkılabileceğini düşünmediniz mi?

İnanın burada dürüst olmak size kazandırır.
Hep sevgiliniz rahatlar hem de istediklerinizi yaparsınız.

Değişmek isterseniz elbette terapiste gidin, sonra karar verirsiniz zaten bu durumda başka birine aşık olma şansınız çok yüksek.

Cinsel soğukluk var belki de sende
Bireysel olabilirsin bende öyleyim de cinsellik bir ihtiyaç sonuçta
Bunun eksikliğini hissetmemen garip

Tercih sizin anlaşılabilir ama karşı tarafa yazık. Tam anlamıyla psikolojik şiddet bu. Karşı tarafı daha fazla yıpratmadan ayrılın.

Kadin erkek farketmez, sizin gibiler nolur evlenmesin.
Evlenmeyin nolur..
Hayat sizin kafanizdakilerle cekilmez oluyor, duygusal tatmin icin evlenip sizi seven insanin hayatini zehir ediyorsunuz.
Bekar kalin.

Yani karşı tarafın aslında temasdan hoşlanmadığınızı, 15 dakikadan fazla konuşmak istemediğinizi, kendinizi bu "ilişkiyi" aslında öylesine yürüttüğünüzü biliyor öyle mi? Çünkü bilmiyorsa karşı tarafın rızası normal bir ilişki için geçerli sadece, oda şu an sizde yok

Onu sevmiyorsunuz ve ilgi de yok evlenince hiç dayanamazsınız zaten dip dibe. Geç olmadan o da yoluna baksın en iyisi

Erkek arkadaşınızı sevmiyorsunuz, kendinizi de onu da kandırmayın.
Evlenmek zorunda değilsiniz, yalnız mutlu iseniz öyle yaşayın. Adamın vaktini neden harcayasınız

Değişik. Evlenince illaki sorun olacaktır. Adam size dokunmayacaksa neden evleniyor? Yüzünüze bakmak için mi?

Ya sevdiğiniz kitaplarla evlenip temassız bir ilişki yaşayacaksınız ya da adamı bırakacaksınız. Ama biz evlenince iki kanka gibi de yaşarız diyorsanız sorun yaşamazsınız

Temas temel iç güdüdür, sadece karşı cinsle mi temas sorununuz var? Ne bileyim annenize, kardeşinize, sevdiğiniz arkadaşlarınıza fln sarılmak içinizden hiç gelmiyor mu? Aklım almıyor yani temas sevmemeyi. Kimse sevmediği insana dokunmayı sevmez. Durumları genellemeden kendinize dürüst olun. Temas mı sevmiyorum yoksa sevmediğim insanlara dokunmayı mı sevmiyorum diye

Kişiliğiniz böyle olabilir ona diyecek laf yok. Rahatsız değilseniz psikologluk durum da yok.
Erkek arkadaşınızla beklentileriniz farklı, onun zamanını çalmayın sadece.

Bu yasta hormonlar tavana vurur..normal degil.evlenince ne olacak ...ayril bence

Tek basiniza takilmayi seviyorsunuz sevgi saygi eksikligi hissesiyorsaniz bunlar icin karsi cinse muhtac değilsiniz cevrenizdeki diger insanlar da size yeter hatta artar. Sanki zorunluluktan birlikteymissiniz gibi.

2 defa yüzyüze ama uzak durarak görüştüğünüz full sanaldan "sevgilin" mi seni çok iyi tanımış evlenmek istiyor, sen de her anlamda çok olgunsun hmmm peki

Benm bir tandgmin eşi de var oda böyle Asosyal desem değil adam kendi haline sürekli online oyun oynar çocuk sesine dayanamaz karısıyla aynı masayda haftalarca yemek yemez umrunda degl sadece hayatında olmaları yetiyor adama kadın çok bunaldı ama adamda bunu sevgisizlignden yapmadgni söylüyor huyu bu tedavi kabul da etmez çok zor hayatinzdaki kişiye günah.
Farkındasınız madem durumunuzun bir tedavi alin

Ben de sandim ki birbirinizi uzun yillardir taniyorsunuz. Hepi topu iki kez yuzyuze gorusmeyle mi sizi cok iyi tanimis? Ilginc. Insanlar evliyken bile kocalarini nisanlilikta tanimayanadigini soylerken....
Fikrimi soyleyim. Eger birini cok seversen o kisinin dibinden ayrilmak istemezsin. Onunla gecirdigin vakit oyle bir gecer ki 15 dakikalik telefon konusmasi saatlerce gozukmez gozune. Ve oyle seversin ki hayatinin parcasi olsun istersin, evlenmek istersin. Ondan biran olsun ayrilmak istemezsin. Bu cocuktan sen hoslaniyor olabilirsin ancak sevmiyorsun. Ev azindan evlenecek kadar sevmiyorsun. Cunku gununun 15 dakikasini bile bu cocuga cok goruyorsun. Sadece ilgi acligini gideriyorsun o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…