Evlenmek isteyip evlenemiyoruz

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
2 yili gecen iliskim var ikimizde evlenmek istiyoruz yaslarimiz 20 21 ama sevgilimin iyi kalici bi isi yok bende diyorumki askerlige git gel bari seninle nisanlanmadan sozlenmeden gitmem diyor 3 yil sonra evlenmeyi dusunuyoruz ama bu gidisle 3 yilada evlenemeyiz cunku ben kendi evimiz olmadan evlenmek istemiyorum evlenincede borcsuz olmak istiyorum benim ailemin durumu gayet iyi onunki normal sizce ne yapmaliyiz

Aman en az 27 bekle sonrasında evlen koca işte bi halta yaramaz bhnlar hayatını yaşa . Ailenin durumu iyiymiş senin yerınde olsam evimde durur baba parası yerdim gezerdim keyfi yapardım evlenıp koca donumu yıkıcan bit arkadaş demişti aman ya cok kızıyorum genç yaşta evlııkten bahsedenlere oturun aşağaya

Canım benım sen daha çocuksun 23 te de öyle bu zamanda eskisi gibi erken evlenıpmez koca ike uğraşmak zor . Kadını mutlu eden gönlünü yapan anlayan ılımlı erkekler cok az yada YÖK ne diye ömrünü ev hanımı olarak gecırcen. Senin gezmen tozmak Laz'ım koca çocuk dertleri ike uğraşmak kolayımı sanıyorsun boşversene . 30 u bekle dedim başk bısey demem

Cok acele etmeyin. Yaslariniz kucuk cunku. Borcsuz evlenmekte zor bu zamanda. Askerden gelecekte is bulacakta off offff..

Nedir bu acele? Cok kucuksunuz. Evlilik icin cok gencsiniz. Flortun tadini cikarin. Evlilik o kadar da matah birsey degil. Sorumluluklar sirtiniza binince bu kadsr da keyifli olmuyor evlilik. Bunlar en guzel donemleriniz. acele etmeyin.

Aileler destek çıkarsa yavaş yavaş olur her şey. Askere gidince sen de çeyiz hazırlarsın ailenle birlikte. O dönünce iş bulur bir süre çalışır evlenirsiniz. Meslekleriniz nelerdir?

Cocuk zaten uzun bi sure dusunmuyorumda ne bilim insan sevdigine hep yakin olmak onla uyumak istiyor

Daha cocugun isi yok sen ev istiyorsun.Bence uc sene degil en az alti sene gecsin.Yoksa ilerde esinden gencligimi yasayamadim vs lafini cok duyabilirsin.Sen tabi once kendini dusun ye ,ic,gez.Evlilik sadece sevismek,beraber dipdibe oturmak degil cok sikintili genc yasta girme bence bu sikintiya

Aileler destek çıkarsa yavaş yavaş olur her şey. Askere gidince sen de çeyiz hazırlarsın ailenle birlikte. O dönünce iş bulur bir süre çalışır evlenirsiniz. Meslekleriniz nelerdir?
Onun ailesi ne kadae cikar bilmiyorumsevgilim lise mezunu aciktan is guvenligi okuyor ama sallamiyor bile bense kimya okuyorum

Yaşlar 20, iş yok, para yok, askerlik yok ... Böyle çiftleri okuyunca aklıma evlilik değil evcilik oyunu geliyor ne yazık ki. Ne istediğinizin farkında değilsiniz,bir kaç sene bu eksikliklerinizi tamamlayın, birer yetişkin olun, sonra evlenmeyi düşünün derim, yoksa olmuyor, oldu sanıyorsunuz olmuyor.

Kalıcı işi yok, askerliğe gitmedikçe zaten iş de bulamaz. Hadi gitti geldi diyelim, kapılacağının garantisi yok senin zaten işin yok. Geçim derdiniz bitti ev almaya mı düştünüz? Madem senin ailenin durumu çok iyi, evlenmeye de meraklısın, kocanı ailen geçindirir. Yani bu kadar mantıksız bir konuya en fazla bu kadar mantıkta bir öneri verebiliyorum kusura bakma.

Herkes evliliği sadece rahat rahat sevişmekten ibaret sanıyor, hiç geçim derdi, sorumluluk olmayacak, yemek, temizlik derdi olmayacak, kocanın ailesi başına ekşimeyecek, daha evliliğe alışamadan üstüne çocuk doğurmayacak, herkes Ziyagil Köşkü'ne gelin gidecek. Atlı mı kovalıyor arkanızdan, ben mezun oldum kendi evimi tuttum çalışıyorum hala evlilik düşünmeye cesaret edemiyorum. Bu kara cesareti tebrik ederim, diyecek başka sözüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…