Sorma bende öyle dıyorum otuza kadar evlenmezdim sen neden pişmansın pekiAy acellen ne 20 de evlendim şimdiki aklım olsa en az 30 a kadar evlenmezdim...
+1Cok kucuksunuz.
O yastaki erkek daha ergen sayilir. Evlilikte nesi?
NedenkiSorma bende öyle dıyorum otuza kadar evlenmezdim sen neden pişmansın peki
Ama ben akil istedim sorgulanmak degilCok kucuksunuz.
O yastaki erkek daha ergen sayilir. Evlilikte nesi?
:)Ama ben akil istedim sorgulanmak degil
Bişeyler yolunda gitmiyoSorma bende öyle dıyorum otuza kadar evlenmezdim sen neden pişmansın peki
Cok acele etmeyin. Yaslariniz kucuk cunku. Borcsuz evlenmekte zor bu zamanda. Askerden gelecekte is bulacakta off offff..2 yili gecen iliskim var ikimizde evlenmek istiyoruz yaslarimiz 20 21 ama sevgilimin iyi kalici bi isi yok bende diyorumki askerlige git gel bari seninle nisanlanmadan sozlenmeden gitmem diyor 3 yil sonra evlenmeyi dusunuyoruz ama bu gidisle 3 yilada evlenemeyiz cunku ben kendi evimiz olmadan evlenmek istemiyorum evlenincede borcsuz olmak istiyorum benim ailemin durumu gayet iyi onunki normal sizce ne yapmaliyiz
Cocuk zaten uzun bi sure dusunmuyorumda ne bilim insan sevdigine hep yakin olmak onla uyumak istiyorCanım benım sen daha çocuksun 23 te de öyle bu zamanda eskisi gibi erken evlenıpmez koca ike uğraşmak zor . Kadını mutlu eden gönlünü yapan anlayan ılımlı erkekler cok az yada YÖK ne diye ömrünü ev hanımı olarak gecırcen. Senin gezmen tozmak Laz'ım koca çocuk dertleri ike uğraşmak kolayımı sanıyorsun boşversene . 30 u bekle dedim başk bısey demem
Diyorumya uzun iste ama artik onunla uyumak istiyorum benCok acele etmeyin. Yaslariniz kucuk cunku. Borcsuz evlenmekte zor bu zamanda. Askerden gelecekte is bulacakta off offff..
Onun ailesi ne kadae cikar bilmiyorumsevgilim lise mezunu aciktan is guvenligi okuyor ama sallamiyor bile bense kimya okuyorumAileler destek çıkarsa yavaş yavaş olur her şey. Askere gidince sen de çeyiz hazırlarsın ailenle birlikte. O dönünce iş bulur bir süre çalışır evlenirsiniz. Meslekleriniz nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?