H Hallem Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2016 885 198 53 25 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hallem #101 Benim evimiz olsun istememde kotu olan ne ? :) aclikmi bu cok cirkef bi kadinsiniz daha fazla cevap vermek istemiyorum iyi gunler :)
Benim evimiz olsun istememde kotu olan ne ? :) aclikmi bu cok cirkef bi kadinsiniz daha fazla cevap vermek istemiyorum iyi gunler :)
S Sinem989 Guru Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 5.036 9.397 398 25 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hallem #102 Hallem .!.: Benim evimiz olsun istememde kotu olan ne ? :) aclikmi bu cok cirkef bi kadinsiniz daha fazla cevap vermek istemiyorum iyi gunler :) Genişletmek için tıkla... Benim yalınız yatınız olsun istememde sorun ne :) Açlık başına bu kadar vurduysa evlen Söndür ateşini :) Çok aptal ve terbiyesiz bir kızsınız :)
Hallem .!.: Benim evimiz olsun istememde kotu olan ne ? :) aclikmi bu cok cirkef bi kadinsiniz daha fazla cevap vermek istemiyorum iyi gunler :) Genişletmek için tıkla... Benim yalınız yatınız olsun istememde sorun ne :) Açlık başına bu kadar vurduysa evlen Söndür ateşini :) Çok aptal ve terbiyesiz bir kızsınız :)
zeynones Nirvana Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2014 17.656 31.609 598 26 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hallem #103 Hallem .!.: Dogru insani buldum ben Genişletmek için tıkla... evlenmek için evi almaSINI beklemek niye o zaman?
Hallem .!.: Dogru insani buldum ben Genişletmek için tıkla... evlenmek için evi almaSINI beklemek niye o zaman?