bak canım 25 de evlendim evlilik tam bana göre diyorsum esiminde işi vardı iyidi yani. ama evlenince okadar kolay degil iki üç yıl beklesm olurmus dedim.Hayal perest olan benim o tam tersi o farkinra bunlarin ama ben kalbime daha cok guveniyorum mantigimdan eger biz bi adim atarsak hersey kendiliginden gelir gibi hissediyorum ve inaniyorum buna
Ev almak önemli değil. Bizim de evimiz yok. Gelirimiz iyi ama kredi çekip borca girmek istemiyoruz. Yavaş yavaş birikiyor. Ama biz yiyoruz paramızı daha çok. Sürekli sinemaya gidiyoruz mesela çok severiz. İstediğimiz zaman tatile gideriz. Mesela eğitimim için ben üç aylığına yurtışına gideceğim biz karşılayacağız, o da arada bir haftalığına yanıma gelecek. İstediğimizi alır giyer yeriz. Hala sevgili gibiyiz. Hiç farkımız yok. Ama neden böyle?Haklisiniz hemde
Cok haklisiniz
Suan erasmus yapmak istiyorum kesinlikle karsi nerdeyse sizde dedinizya kiyafet filan diye ayni sorunlar var bende dusundumki evlenince boyle bi sorunumuz olmicak daha az tartisiriz ve herseyi birlikte yapariz diye dusundum suan aklimda o oldugu icin okuluma bile adepte olamiyorumEv almak önemli değil. Bizim de evimiz yok. Gelirimiz iyi ama kredi çekip borca girmek istemiyoruz. Yavaş yavaş birikiyor. Ama biz yiyoruz paramızı daha çok. Sürekli sinemaya gidiyoruz mesela çok severiz. İstediğimiz zaman tatile gideriz. Mesela eğitimim için ben üç aylığına yurtışına gideceğim biz karşılayacağız, o da arada bir haftalığına yanıma gelecek. İstediğimizi alır giyer yeriz. Hala sevgili gibiyiz. Hiç farkımız yok. Ama neden böyle?
Çünkü ikimiz de olgunlaştık. İkimiz de gençliğimi yaşayamadım düşüncesiyle evden kaçıp sürekli arkadaşlarla takılmak istemiyoruz, birbirimizle takılmak istiyoruz. Olgunlaştığımız için ev işlerini dert etmiyoruz, birine yaptırıyoruz, kalanı paylaşıyoruz. Olgunlaştığımız için ikimiz de ailelerimize bağımlı değiliz. Annesinden kopamamış bir erkek çocuğuyla uğraşmıyorum. Benim kayınvalidem bana laf da soksa kızarım ama geçer gider. Çünkü eşim onu dinlemez beni savunur ve ikimiz de çok takmayız, yaşlı işte boş ver der geçeriz. Ama üniversitedeyken mesela eşim annesini çok özlerdi, birileri annesine bir laf desin ne kavgalar çıkarırdı ailesinin diğer üyeleriyle.
Para sorunu inan ki insanların karakterini kökünden değiştiriyor. Erkeği kendi harçlığı olmaya yetecek parası ve bir düzeni yokken ev geçindirme sorumluluğu omuzlarına çok ağır geliyor. Ondan sonra ondan asla beklemeyeceğin şeylerle karşılaşabilirsin.
Gidin bir otelde uyuyun birlikte arada. Ama sırf böyle romantik düşüncelerle evlenmeyin.
Ben eşime bu kadar aşık olup ona kavuşmak istemeseydim hiç evlenmezdim. Tek başıma gayet mutlu olurdum ki o da aynı şeyi söylüyor.
Evlilik sevdiğin için katlanacağın bir şey, öyle çok hayaller alemi değil.
Kimya okuyorum oda aciktan is sagligi ve guvenligiSevgilim ve senin tahsil durumunuz nedir? Ona göre önerilerde bulunalım
Hayır asla öyle olmuyor. Bu sorunların sevgiliyken çözülmesi lazım. Sevgiliyken kavga ediyorsun barışıyorsun. Ama aynı evin içinde olmadığın için o kadar etkilemiyor ve sorunlar daha kolay çözülüyor. Evliyken büyüyor en küçük şey.Suan erasmus yapmak istiyorum kesinlikle karsi nerdeyse sizde dedinizya kiyafet filan diye ayni sorunlar var bende dusundumki evlenince boyle bi sorunumuz olmicak daha az tartisiriz ve herseyi birlikte yapariz diye dusundum suan aklimda o oldugu icin okuluma bile adepte olamiyorum
Kimya okuyorum oda aciktan is sagligi ve guvenligi
Sırf bundan dolayı mı evleneceksiniz yeri geliyor bazen ayrı kalıyorsun eşinden burası Türkiye dizilerdeki gibi bir hayat Yok üzgünümCocuk zaten uzun bi sure dusunmuyorumda ne bilim insan sevdigine hep yakin olmak onla uyumak istiyor
35 cok ama 30 31 iyi26 yaşımda evlendim şimdiki aklım olsa 35 yaşımda evlenirdim yerinde olsam önce kendime güzel bir meslek yapardım keza erkek arkadaşında öyle yapsın borçsuz çok güzel bir hayat istiyorsunuz madem bu gibi işler o kadar basit değil toz pembe değil hayat
Canım evlilik zor göründüğü gibi güllük gülistanlık olmuyor. Hayallerle hayatlar çok farklı yaşın küçük demişler haklılar. Seni sorgulamak için söylediklerini de zannetmiyorum. Çünkü bu insanların hepsi evli ve deneyimli Kişiler. Ev geçindirmek hayatla mücadele etmek kolay şeyler değil. Ben 28 evlendim arabamı aldım işimi kurdum istediğim herşeyi 3 aşağı 5 yukarı gözümde koymadım. Evlendikten sonra eşinin eline bakıyorsun bişey almak isterken 2,3 defa düşünmek zorunda kalıyorsun. Ya keşklerin olmasın istiyorsan bekle derim. Ama tabi kendi hayatın umarım mutlu olursun...kızma sana burda yaşın küçük diyen ablalarına cnm.2 yili gecen iliskim var ikimizde evlenmek istiyoruz yaslarimiz 20 21 ama sevgilimin iyi kalici bi isi yok bende diyorumki askerlige git gel bari seninle nisanlanmadan sozlenmeden gitmem diyor 3 yil sonra evlenmeyi dusunuyoruz ama bu gidisle 3 yilada evlenemeyiz cunku ben kendi evimiz olmadan evlenmek istemiyorum evlenincede borcsuz olmak istiyorum benim ailemin durumu gayet iyi onunki normal sizce ne yapmaliyiz
askere gitmeden nişan söz işlerine girme.2 yili gecen iliskim var ikimizde evlenmek istiyoruz yaslarimiz 20 21 ama sevgilimin iyi kalici bi isi yok bende diyorumki askerlige git gel bari seninle nisanlanmadan sozlenmeden gitmem diyor 3 yil sonra evlenmeyi dusunuyoruz ama bu gidisle 3 yilada evlenemeyiz cunku ben kendi evimiz olmadan evlenmek istemiyorum evlenincede borcsuz olmak istiyorum benim ailemin durumu gayet iyi onunki normal sizce ne yapmaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?