Haklısınız bir yerde ama 4 ay evlilik konuşmak için erken değil mi?Merhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
bence de erken ama bana en baştan benim niyetim sonunda evlilik dedi.Haklısınız bir yerde ama 4 ay evlilik konuşmak için erken değil mi?
Ayrıca borcu olmasa siz de harcama yapacak mısınız?
Öyleyse üzerinde düşünülecek bir konu yok. Adayınız şartlarınızı sağlamıyor.bence de erken ama bana en baştan benim niyetim sonunda evlilik dedi.
Tabiki ben de yardım edicem ama bazı şeyleri de erkeğin yapmasını beklerim çünkü kendini evliliğe hazır hissediyorsa evlenmek istiyorsa bişeyleri de göze almalı bence.
çalışıyorum maaşımız aynı.Sen çalışıyor musun?
Ben de böyle düşünüyorum evlenmek isteyen o maddi hazırlığı olmalı, ilk bana senden bişe bekmiyorum dedi şimdi para biriktir altın isteme diyorPara biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme diyor çünkü karşınızda ki insan evliliğe hazır değil.
Neyine güvenip evlenmek istiyor, beraber borçları yüklenin diye herhalde.
Kadın olsun erkek olsun, evlenmek istiyorsa maddi manevi hazır olacak yoksa gelsin yıllarca bitmeyen borçlar.
4 ay zaten evlilik kararı için kısa bir süre.
çalışıyorum maaşımız aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?