evlenmek istiyor ama borç var

Labbella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
304
270
103
Merhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.

Haklısınız bir yerde ama 4 ay evlilik konuşmak için erken değil mi?
Ayrıca borcu olmasa siz de harcama yapacak mısınız?

Haklısınız bir yerde ama 4 ay evlilik konuşmak için erken değil mi?
Ayrıca borcu olmasa siz de harcama yapacak mısınız?
bence de erken ama bana en baştan benim niyetim sonunda evlilik dedi.
Tabiki ben de yardım edicem ama bazı şeyleri de erkeğin yapmasını beklerim çünkü kendini evliliğe hazır hissediyorsa evlenmek istiyorsa bişeyleri de göze almalı bence.

Öyleyse üzerinde düşünülecek bir konu yok. Adayınız şartlarınızı sağlamıyor.
Fazla acele etmesi evlenmeyi altınlar için istediği anlamına bile gelebilir...

Çalışıyorsanız sonuna kadar haklısınız. Çalışmıyorsanız da haklısınız ama belli bir ölçüde, nihayetinde borcu olan bir adam olduğu için kapatma ve ev kurma görevi kendisine kalacağı için ona göre düşünüyor, düğünü de yüksek ihtimal altın getirisini düşünüp istiyordur. Ama zaten 4 ay birini tanımak için çok erken. Çalışıyorsanız hemen evlenmekte ve bir şeyleri istememenizi söylemesindeki niyet borcu iki kişi hızlıca aradan çıkarmak istemesi olabilir mi? Bu kadar aceleye getirilmesi mantıklı değil çünkü, iyi niyetli gelmedi bana.

Siz niye para biriktirceniz..Altın, isteme masraflı demiş de bunları zaten erkek tarafı yapmıyor mu? Düğünü düşünmesi gereken de erkek tarafı değil mi?? ( Ben eşlerin ortak olarak giderleri karşılamasından yanayım ama böyle daha 4 aylık ilişkide erkeğin bunu ima etmesi hiç hoşuma gitmedi.Oturan ciddi bi ilişkiniz olsa beraber napcağınıza karar verirdiniz zaten.Sanki biraz emrivaki yapıyor)

Yanlış anlamayın lütfen ama sevgiliniz çalışan bir kadın bulduğu için biraz da ekonomik yönden rahatlamak adına işleri aceleye getiriyor gibi hissettim.Tamamen popomdan da uyduruo olabilirim ama ben olsam asla acele etmezdim.Önce borçlarını kapasın, bu sürede de birbirinizi ancak tanırsınız zaten.

Para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme diyor çünkü karşınızda ki insan evliliğe hazır değil.
Neyine güvenip evlenmek istiyor, beraber borçları yüklenin diye herhalde.
Kadın olsun erkek olsun, evlenmek istiyorsa maddi manevi hazır olacak yoksa gelsin yıllarca bitmeyen borçlar.
4 ay zaten evlilik kararı için kısa bir süre.

Ben de böyle düşünüyorum evlenmek isteyen o maddi hazırlığı olmalı, ilk bana senden bişe bekmiyorum dedi şimdi para biriktir altın isteme diyor

Sakın evlenme. Daha dört aydır görüşüyorsunuz hangi özelliğinden bu kadar etkilendin. Sen eşek gibi çalışıp onun borcuna mı gidecek maaşınız altınınız. Ben de benzer durumdaydım ayrıldım. Gitsin anasına babasına borç yapıp kredi çeksin mutlu etsin ben çekemem derdini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…