Borcu bitmeden evlenmeyin kesinlikle.
Sonra evlilik masrafı yeni ev kurma masrafları derken Kendinizi evliliğin tadını çıkarmaya kalmadan borç harç ev idaresi içinde bulursunuz.
Hemde 4 ay yani daha ne bu acele o ayrı mesele.
Çalışıyorsanız sonuna kadar haklısınız. Çalışmıyorsanız da haklısınız ama belli bir ölçüde, nihayetinde borcu olan bir adam olduğu için kapatma ve ev kurma görevi kendisine kalacağı için ona göre düşünüyor, düğünü de yüksek ihtimal altın getirisini düşünüp istiyordur. Ama zaten 4 ay birini tanımak için çok erken. Çalışıyorsanız hemen evlenmekte ve bir şeyleri istememenizi söylemesindeki niyet borcu iki kişi hızlıca aradan çıkarmak istemesi olabilir mi? Bu kadar aceleye getirilmesi mantıklı değil çünkü, iyi niyetli gelmedi bana.
Siz niye para biriktirceniz..Altın, isteme masraflı demiş de bunları zaten erkek tarafı yapmıyor mu? Düğünü düşünmesi gereken de erkek tarafı değil mi?? ( Ben eşlerin ortak olarak giderleri karşılamasından yanayım ama böyle daha 4 aylık ilişkide erkeğin bunu ima etmesi hiç hoşuma gitmedi.Oturan ciddi bi ilişkiniz olsa beraber napcağınıza karar verirdiniz zaten.Sanki biraz emrivaki yapıyor)
Yanlış anlamayın lütfen ama sevgiliniz çalışan bir kadın bulduğu için biraz da ekonomik yönden rahatlamak adına işleri aceleye getiriyor gibi hissettim.Tamamen popomdan da uyduruo olabilirim ama ben olsam asla acele etmezdim.Önce borçlarını kapasın, bu sürede de birbirinizi ancak tanırsınız zaten.
Ben de çalışıyorum onun fikri şu arabayı satıp borçları kapatacak eşyaları balayı düğün vs beraber ödeyeceğiz. Ama oturmak istediği yer ailesine yakın olmalı bu da ayrı bir sorun arabasız zor benim birikimim var ama ben bana bir bilezik bile takmak istemeyen birine birikimimi sermek istemiyorum