Evlenmek istiyorum ama bana destek olan kimse yok:(

Teşekkür ederim çok haklısın ama şöyle bir sorun da var.. Erkek arkadaşım 26 yaşında ve anne ve babası yaşlı.. Evin de tek oğlu.. o nedenle ailesi bi an önce oğullarının evlenip yuva kurmasını istiyorlar istediği kişiyle.. bende hak veriyorum doğal olarak.. ölmeden tek dilekleri bu çünkü..

sadece başkalarını mutlu etmek için evlenmeyin. hem tüm yaşlılar ölmüyor

benm babaannemin annesi 100 yaşına merdiven dayadı hala yAşıyor

siz kafaya takmışsınız evleneceğim diye... bende dyorum ki en az 25 i bekleyin

Teşekkür ederim çok haklısın ama şöyle bir sorun da var.. Erkek arkadaşım 26 yaşında ve anne ve babası yaşlı.. Evin de tek oğlu.. o nedenle ailesi bi an önce oğullarının evlenip yuva kurmasını istiyorlar istediği kişiyle.. bende hak veriyorum doğal olarak.. ölmeden tek dilekleri bu çünkü..

Tamam erkek arkadaşın bekleyemiyor olabilir ama... Ama iki yaşlı insanın gönlü olsun diye de evlenilmez di mi canım?
Hayır yapılacak iş mi evlilik?
Annem babam sevinsin diye hiç de evlenemem ben kusura da bakmasınlar... O vereceğin karar tüm hayatını etkileyecek farkında mısın?

sadece başkalarını mutlu etmek için evlenmeyin. hem tüm yaşlılar ölmüyor

benm babaannemin annesi 100 yaşına merdiven dayadı hala yAşıyor

siz kafaya takmışsınız evleneceğim diye... bende dyorum ki en az 25 i bekleyin

yok kafaya takmak değil de karışıklık var çok fazla.. aslında çok ortada kaldım bi yan evet bi yan hayır.. boğulma durumuna geliyorum zaman zaman

burada kımse sana kac demez canım emın olabılırsın.yasın da evlenmek ve bır evın kadını olabılmek ıcın oldukca kucuk

ailemin olmaz diyişinin nedeni önce yaşım.. sonrada birebir tanıştırmadım hiç.. ailemle o aşamaya gelemedik.. bir de sorun ben üniversite bitirdim erkek arkadaşım açıktan okuyor.. bunu sorun ediyorlar.. yani arasak çok sorun var.. onları bi şekilde ikna etmek istiyorum... çünkü ileride sizin yüzünüzden demek istemiyorum..

tatlım bak kendin söylüyon ailem yaşımdan dolayı olmaz diyolar bak canm tamam haklılar yaşın küçük ne yap biliyn mu arkadaşını ailenle tanlştır iyice bi tanısınlar belki gözlerine girer severler onu e bende tanımadığım biri hakkında olumlu düşünemem zaten arkadaşının okuluda var hele bitirsin acele etmeyin sabret canım sabret ailen seni düşünüyor sabrın sonu selamettir tamam mı muck:23:

zaten burda sana kimse kaç demez karşıyız bu tür durumlara...
yaşın küçük ailenin sözünü dinle derim bende..

canım çok dikkatli olmalısın önemli bir karar evlilik.
öyel bir eş olmalı ki yarın öbürgün yaşadıklarından pişmanlık duymamalısın başını öne eğdirmemeli o baba ocağına geri döndürmemeli seni çünkü ne olursa olsun kendi kararın olacak ve en iyi aile bile yeri gelince sen kendin istedin deyip bunu yüzüne vuracak. ama ben ona güveniyorum herşeye varım diyorsan sana kalmış ama şunuda unutmaki ne kadar beraber olmuş olursan farketmez yıllar egçsede
farketmez bir insanı ancak beraber yaşarken aynı yastığı evi aynı lokmayı paylaşırken tanırsınş sen şuan tanıdığını sanıyorsun sadece burdaki arkadaşları ablalarının konuşmalarını kulağına küpe yap çünkü tecrübe lnamaaz kazanılır yaşayarak öğrenilir emin ol herkesin bir yaşanmışlığı var senin giibi hakkında hayırlısı neyse o olsun. nacizane benim fikirlerim düşüncelerimdi bunlar.:54:

Bu siteyi birazcik takip etmeni oneririm sana. Ailenin istemedigi durumlarda sonuclar maalesef hep ayni.

Ustelik yasin evlilik icin cok kucuk.

Evlilik sadece koklasmak ve asktan ibaret degil bilesin.

canım çok dikkatli olmalısın önemli bir karar evlilik.
öyel bir eş olmalı ki yarın öbürgün yaşadıklarından pişmanlık duymamalısın başını öne eğdirmemeli o baba ocağına geri döndürmemeli seni çünkü ne olursa olsun kendi kararın olacak ve en iyi aile bile yeri gelince sen kendin istedin deyip bunu yüzüne vuracak. ama ben ona güveniyorum herşeye varım diyorsan sana kalmış ama şunuda unutmaki ne kadar beraber olmuş olursan farketmez yıllar egçsede
farketmez bir insanı ancak beraber yaşarken aynı yastığı evi aynı lokmayı paylaşırken tanırsınş sen şuan tanıdığını sanıyorsun sadece burdaki arkadaşları ablalarının konuşmalarını kulağına küpe yap çünkü tecrübe lnamaaz kazanılır yaşayarak öğrenilir emin ol herkesin bir yaşanmışlığı var senin giibi hakkında hayırlısı neyse o olsun. nacizane benim fikirlerim düşüncelerimdi bunlar.:54:

çok teşekkür ederim buradaki herkezin fikri önemli benim için çünkü en azından kafamdaki soru işaretleri yanıt buluyor.. hepinizden Allah razı olsun.. kendi burnunun dikine giden biri değilim.. sayenizde en sağlıklı kararı alacağımdan eminim..

20 yaşında evlen.
En geç 25'inde 2 çocuğunu da doğurmuş ol, çünkü yaşlılar torun da ister.
Eee sonra?
Gençliğini ne ara yaşamayı planlıyorsun? 40 yaşından sonra çocukların üniversiteye gidince mi?

Ben de 21 yaşındayım, eski erkek arkadaşımla ve ailesiyle bu sebeple yeni takıştık, nasıl gözünüz kesiyor anlamıyorum.

20 yaşında evlen.
En geç 25'inde 2 çocuğunu da doğurmuş ol, çünkü yaşlılar torun da ister.
Eee sonra?
Gençliğini ne ara yaşamayı planlıyorsun? 40 yaşından sonra çocukların üniversiteye gidince mi?

Ben de 21 yaşındayım, eski erkek arkadaşımla ve ailesiyle bu sebeple yeni takıştık, nasıl gözünüz kesiyor anlamıyorum.

göz kesme değil ki bu durum.. çok evlenme meraklısı değilim.. tabiki de gençliğimi yaşamak istiyorum.. ama sorun da burada.. ben gençliğimi onunla yaşayabiliyorum..

Erkek arkadaşın seni seviyorsa bekler gerçekten yaşın küçük ben 23 yaşında evlendim 27 yaşındayım bir oğlum var bu durumu zor kaldırıyorum hem beklerseniz birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz 3 yıldan daha fazla bekleyenler de var

2 yıl bitirdim şimdi dışarıdan 4 yıla tamamlıyorum 3. senem yani.. ve muhasebecilik yapıyorum bi iş yernde.

ne güzel işte,hem okuyup hem çalışyıosun,düzgün bi sevgilin var,ne acelen var evlenmek için.hayatının en güzel zamanları.
asıl bu yaştan sonra erkeleri tanımaya başlıyosun,çevren genişliyo,sevgilini de tartmış olursun..

aşk yetmiyor doğru ama sevmediğim biriyle evlensem nasıl olacak? huzurlu olamam ki.. en azından sevdiğim, güvendiğim adamla evlenmek istiyorum.. pişman olacaksam böyle olayım.. sevmediğimle evlenipte pişman olmaktan iyidir diye düşünüyorum.. ama malesef sorunlar bitmiyor işte.. destek olan yok :(

Bu ilişkinde sürebilir, sürerse ne ala eğer sürmezse sevmediğin birinden değil ki , ileride sevebileceğin birinden bahsediyor arkadaşlar.

Back
X