erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz.. onun ailesinden herkes biliyor ve istiyor.. benim de annem ablam babanem vs biliyor babam ve amcalarım bilmiyor.. bu yaz artık en azından bi söz fln yapalım diyoruz ama bana destek olan kimse yokannem ben karışmıyorum diyor, ablam daha erken diyor, babanem de istemiyor.. daha yaşın küçük önüne niceleri gelir diyor.. kafam çok karışık.. ısrarla istiyorum çünkü insan hayattan başka ne ister ki.. yanında mutlu muyum, huzurlu muyum evet evet evet yani.. en azından ileride sorun olsa kendim ettim kendim buldum derim.. evin bu konularda ki reisi babanem herkes önce ondan onay alır.. ama benim yanımda değil malesef.. ne yapacağım ben? babamla bire bir kendim konuşsam biraz sert yapısı var. daha yaşın ne fln der garanti.. babam kabullense amcalarım onu vaz geçirir.. karmakarışığım arkadaşlar.. nolur yardım edin.. aman kaç fln demeyin çünkü o işe karşıyım.. ailemin yüzünü yere eğmek istemiyorum.. lütfen yardım
![]()
cnm oncelikle merhaba aynı durumu ben yasadm smdı 2 yıllk evlıyım bnmde babannem den laf dnlenr ve karsı çıkmştı ama ben aradm babannemı once onun rızasnı aldım ve onu bi anlamda kandrdım:) oda ailemı tabı kesnlkle babannenı ıle konş hersey onlarda btyor kaçma sakın zaten oyle bı nytn yok ama yaslılar çabuk kandrablyosun benm de babannm çok sinirlidir