evlenmek istiyorum bana yardımcı ol diyen erkek sorunu ?yıkıldım hiçmi umut yok

pembea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
119
10
98
35
İzmir
bir erkek karşısındaki kıza neden evlenmek istiyorum bana yardımcı ol der evlenmek için kız bulmak istiyorum neden der bu erkek için ben neyim benim için hiçmi umut yok

belki de bişeyler ima etmeye çalışıyodur seninle ilgili. çekiniyodur pat diye söyleyemiyodur. bazı erkekler çekinir

bir erkek karşısındaki kıza neden evlenmek istiyorum bana yardımcı ol der evlenmek için kız bulmak istiyorum neden der bu erkek için ben neyim benim için hiçmi umut yok
Çöpçatanlık umudu var gibi duruyor buradan bakınca...:spor:

Ben varım de ! Kafasında bir ışık yanar en azından belkide sende gönlü var ağzını arıyor olamaz mı ?

DALGASINA DEMİŞTİR... EVLENECEK OLSA ANNESİNE SÖYLERDİ. ANNE BANA KIZ BUL DİYE. DEMEK SEN ONDAN HOŞLANDIĞINI O KADAR BELLİ ETMİŞSSİN :D

sonuç ne oldu konu sahibi merak ettim :)

eşden dosttan yardım isteyecekmiş öyle söylüyor bir kız bulup evlenmek için

Sağ gösterip sol vuruyor da olabilir
Seni ark olarak görüp yardım istiyor da.. Bunu en iyi sen bilebilirsin

onda bana karşı bişey yokmudur böyle davranan bir erkek ne yapmaya çalışıyordur
Öğrenmenin bi yolu var tabi elbette bulalım sana bi kız de başLa söyle bi kız var yada bi başka biri var aklımda diye bi kaç tane say sonra ne gibi karakteri olsun nasıl bi tip felan eğer ciddi ciddi söyle böyle olsun derse ondan uzaklaşş fakat yok ya öyle de sevmem böyle de sevmem gibi dolamBacli konusursa sende gözü vardır sana olta atmış demek olur canım

sen evli değilsin ve çoooook şanslısın hele çalışıp geçini sağlıyorsan el oğluna muhtaç değilsen deme keyfine...para isteme derdin yok,saçımı süpürge ettim ama aldattı derdi yok..kaynana,görümce,çocuk derdin yok...sen evliliği iyi bir şey mi sanıyorsun...özgürsün ne güzel...

Back
X