Evlenmek istiyorum:)

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Yaşım 30 Hatta 31’den gün almaya başladım.. Bu zamana kadar iyi erkek arkadaşlarım oldu.. ama ya benim hatam dolayısıyla ya karşındakiyle alakalı.. evlilikle taçlanmadı. Kısmet olmadı.. Ve ben üç yıldır yalnızım çok yalnızım o kadar ki artık acı vermeye başladı Çok istiyorum bana denk ,yanıma yakışacak, terbiyeli, düzgün huylu biriyle evlenmek..!! Tamam ben de çok seçiciyim kabul ediyorum.. böyleyim işte ne yapayım elimde değil .., fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ... Of neden bu işler bu kadar zor .. halbuki artık birinin karısı olmak aynı yastığa baş koymak istiyorum.. Beraber düğünlere gitmek ,pikniklere gitmek istiyorum., beraber televizyon izlerken kollarında uyuya kalmak istiyorum ..... Çok mu romantik düşünüyorum acaba !! Acele Etmiyorum illa istiyorum diye... ama oturduğum Yerde de vakit geçip gidiyor şimdi diyeceksiniz ki gez toz eğlen bekarlığın tadını çıkar emin olun çıkardım Gezdim ,tozdum ,eğlendim de hiçbir şeyde gözüm yok .. Sevmek sevilmek ihtiyacı insan oğlunun doğasında var...

Hence anlatiklariniz tanidik biri aklima getirdi oda sizin gibi dusunuyordu ve seciciydi ama maalesef hic kimseyi begenmedi dis gorunus onemliydi onun icin yasi suan 40 gecmistir en son artik evlilikten vazgecti.Bence herseyden once kalbin guzeligi onemli yoksa esin yakisikli olur gozu surekli disarda olur hic tatmin olmazlar

Dış görünüş önemli değil diyorsunuz ama !.. Emin olun çirkinler de güzeller kadar değer bilmez ve nankör..

Yani bazılarının kıçı çok çirkin oluyo bakmak istemiyosun benim eskiler hep sporcu düzgün fizikli erkekler olduğu için o şekilde alışmışım napayım
Valla benimkiler hep yamuk yumuk olduğundan hiç o açıdan bakmamıştım evli olmak bence de güzel birşey. Ama tv izlerken kollarında uyuyakalmak sen uyurken seni izlemesi falan, film senaryosu
Sen İrina shayk değilsin boşver orlando bloom aramayı. Ahmet Mehmet kaynıyor etraf. He de birine gitsin alınma ama ben 25 lerimde falan acayip seçiciydim. 29 yaşımda evlenmiştim. Şimdi düşünüyorum da o seçicilikte Nirvana yaptığım dönemde kendi EGO’ma kendi yanıma kendimde gördüğüm üstün özelliklere yakışır birini arıyordum, aslında sen muhatabında görmek istediğin üstün özellikleri kendini beğendiğin için istiyorsun gibime geliyor. Bunu biraz düşün bence.

Ayrıca bu konuda eğitim veren bütün uzmanlar çiftlerin birbirini fiziksel olarak beğenmesi gerektiğini belirtir
Yok zaten beğenmelisin ben buna katılıyorum. Ama ağız burun çizer gibi net şeyler söylemek yerine gördüğünde genel olarak beğendiğin biri olması kafi gibi biraz daha minimalbir düzeyde olması daha sağlıklı gibi

Hiç bir erkeğin poposuna bakıp bununla evlenilir ya da evlenilmez demedim
Bence kriterlerinizi bir gözden geçirin.
Mükemmeli ararken böyle yalnız kalmaya devam edersiniz.
Ya da bulursunuz böyle birini sonra kaderin tokadı olarak adam sonradan bir salar (ki erkekler evlenince salar) oturur bunalıma girersiniz.
Bunları istemek için sizin o kişilerin tercihi olacak bir vücut yapınız ve hayatınız var mı diye de sormak istiyorum

Zengin bir kuzenim var hemde yakisikli altinda pahali arabasi var kizlar yaninda eksik olmaz istiyorsaniz tanistirayim kendisi bile evlenecegi kiz muhafazakar olmali bide cok guzel olmamali evlenince rahatsizlik olacagini suyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…