- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Yani bazılarının kıçı çok çirkin oluyo bakmak istemiyosunAblacım erkekte basen olmasın ne seviye bir seçiciliktir
Dış görünüş önemli değil diyorsunuz ama !.. Emin olun çirkinler de güzeller kadar değer bilmez ve nankör..Hence anlatiklariniz tanidik biri aklima getirdi oda sizin gibi dusunuyordu ve seciciydi ama maalesef hic kimseyi begenmedi dis gorunus onemliydi onun icin yasi suan 40 gecmistir en son artik evlilikten vazgecti.Bence herseyden once kalbin guzeligi onemli yoksa esin yakisikli olur gozu surekli disarda olur hic tatmin olmazlar
Valla benimkiler hep yamuk yumuk olduğundan hiç o açıdan bakmamıştımYani bazılarının kıçı çok çirkin oluyo bakmak istemiyosunbenim eskiler hep sporcu düzgün fizikli erkekler olduğu için o şekilde alışmışım napayım
Ayrıca bu konuda eğitim veren bütün uzmanlar çiftlerin birbirini fiziksel olarak beğenmesi gerektiğini belirtirDış görünüş önemli değil diyorsunuz ama !.. Emin olun çirkinler de güzeller kadar değer bilmez ve nankör..
İnsanları dış görünüşüne göremi değer önem verilmeli???Dış görünüş önemli değil diyorsunuz ama !.. Emin olun çirkinler de güzeller kadar değer bilmez ve nankör..
Yok zaten beğenmelisin ben buna katılıyorum. Ama ağız burun çizer gibi net şeyler söylemek yerine gördüğünde genel olarak beğendiğin biri olması kafi gibi biraz daha minimalbir düzeyde olması daha sağlıklı gibiAyrıca bu konuda eğitim veren bütün uzmanlar çiftlerin birbirini fiziksel olarak beğenmesi gerektiğini belirtir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?