- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Ablacım erkekte basen olmasın ne seviye bir seçiciliktir
Evet yolda bi bakanın dönüp 5 kere daha baktığı
Aynen öyle buluşmada falan tipini beğenmediğin birinin yanından nasıl tüyerim diye bakıyor insanlar .. beğenirse başlıyor sormaya hobilerin neler falan filan diye
Tv Programlarıyla mı karıştırdın kriterlerini sıralamışsın Yanlız burası KK
Ya kendi adıma diyim eğitim derken mi kaçırdık bu işi diye merak ediyorumAy bu işler gerçekten kısmet. Seçici olursan güzelleri kaçırır, çirkinine kalırsın.. Ben 18imde evlendim.. Ablam 25inde nişanlı. Yengem 27sinde abimle evlendi 39yaşında bekar dayım var.. Gerçekten kaderinde yazıldığından önce de evlenemiyorsun sonra da.. Acele etme, ilk bulduğunla evlenme. Annene danış, babana danış. Huyu suyu güzel efendi çalışkan bir beyefendi bulursan ve ya görücü usulü olarak böyle birisi olursa mutlaka istişare et. Büyüklerine danış.. Görücü usulu ile evlenip aşık olanlar çok, aşık evlenip düşman gibi olan da çok.. Umarım çok güzel biriyle karşılaşırsın ve mutlu olursunuz
Ben de sevmem,buz gibi olurum. Düşük testesteron göstergesi.
35 yaşındayım 2 defa evlendim 2. Denboşanma aşamasındayım. Hayal kırıklığına uğratmak istemem sizi ama evlilik kafanızda tasarladığınız bir kıyafeti internetten alıp bambaşka bir kıyafet çıkmasıyla aynı. Biraz toz pmbe geldi istekleriniz Allah gönlünüze göre versin ama ben şu an hiç evlenmemiş olsaydım bu aklımda tek şartım insan ve adam olması olurdu çünkü geri kalan hiçbir şeyin anlamı yok. Bahsettiğiniz kriterlerde bahsettiğiniz hayallerle yaptım iki evliliğimide ikiside cehennemden farklı katları yaşattı bana hayırlısını dileyin ve çok istemeyin çünkü en çok istediğiniz şey imtihanınız oluyor... hayırlı bir eş huzurlu bir yuvaydı isteğim ne hayırlı eşi görebildim ne huzurlu yuvayı duanızı tam edin.. Allah gönlünüze göre versinYaşım 30 Hatta 31’den gün almaya başladım.. Bu zamana kadar iyi erkek arkadaşlarım oldu.. ama ya benim hatam dolayısıyla ya karşındakiyle alakalı.. evlilikle taçlanmadı. Kısmet olmadı.. Ve ben üç yıldır yalnızım çok yalnızım o kadar ki artık acı vermeye başladı ☹☹ Çok istiyorum bana denk ,yanıma yakışacak, terbiyeli, düzgün huylu biriyle evlenmek..!! Tamam ben de çok seçiciyim kabul ediyorum.. böyleyim işte ne yapayım elimde değil .., fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ... Of neden bu işler bu kadar zor .. halbuki artık birinin karısı olmak aynı yastığa baş koymak istiyorum.. Beraber düğünlere gitmek ,pikniklere gitmek istiyorum., beraber televizyon izlerken kollarında uyuya kalmak istiyorum ..... Çok mu romantik düşünüyorum acaba !! Acele Etmiyorum illa istiyorum diye... ama oturduğum Yerde de vakit geçip gidiyor şimdi diyeceksiniz ki gez toz eğlen bekarlığın tadını çıkar emin olun çıkardım Gezdim ,tozdum ,eğlendim de hiçbir şeyde gözüm yok .. Sevmek sevilmek ihtiyacı insan oğlunun doğasında var...
neden dönüp 5 kere bakıyorlar size?
4 e kadar emin olamadıkları şey nedir? toto açık mı geziyorsunuz ya da 3 bacağınız falan mı var? gerçi nadir de olsa 3 memeye sahip kadınların oldugunu söylüyorlar
Yaşım 30 Hatta 31’den gün almaya başladım.. Bu zamana kadar iyi erkek arkadaşlarım oldu.. ama ya benim hatam dolayısıyla ya karşındakiyle alakalı.. evlilikle taçlanmadı. Kısmet olmadı.. Ve ben üç yıldır yalnızım çok yalnızım o kadar ki artık acı vermeye başladı ☹☹ Çok istiyorum bana denk ,yanıma yakışacak, terbiyeli, düzgün huylu biriyle evlenmek..!! Tamam ben de çok seçiciyim kabul ediyorum.. böyleyim işte ne yapayım elimde değil .., fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ... Of neden bu işler bu kadar zor .. halbuki artık birinin karısı olmak aynı yastığa baş koymak istiyorum.. Beraber düğünlere gitmek ,pikniklere gitmek istiyorum., beraber televizyon izlerken kollarında uyuya kalmak istiyorum ..... Çok mu romantik düşünüyorum acaba !! Acele Etmiyorum illa istiyorum diye... ama oturduğum Yerde de vakit geçip gidiyor şimdi diyeceksiniz ki gez toz eğlen bekarlığın tadını çıkar emin olun çıkardım Gezdim ,tozdum ,eğlendim de hiçbir şeyde gözüm yok .. Sevmek sevilmek ihtiyacı insan oğlunun doğasında var...
Sanmam.. Önceden kimseyle böyle bi şey düşünmemiş olabilirsin.. Abim ve yengem yaşıtlar, yengem lise mezunu hastanede veznede çalışıyorduYa kendi adıma diyim eğitim derken mi kaçırdık bu işi diye merak ediyorum
Yorumunuza çok teşekkür ederim özenli olmuş , inşallah :)Sanmam.. Önceden kimseyle böyle bi şey düşünmemiş olabilirsin.. Abim ve yengem yaşıtlar, yengem lise mezunu hastanede veznede çalışıyordu
Abim üniversite okuyor, dershaneye gidiyor, staj yapıyor ve yoğun bakım hemşiresi olarak aynı hastanede çalışıyordu
Abim kafası o kadar doluyken bile evliliği düşünmüş erkek olarak
Sende düşünmüş olsan belki olabilirdi fakat o zamanlar aklına gelmemiş ki etrafında kendine göre birini beğenmemişsin
Çok güzel çağlarındasın
Üstelik bekarsın, kendine baktığına ve çok güzel olduğuna eminim
Vakti yeni yeni gelmiş evliliğin, o yüzden yeni düşünüyorsun
Bence bulursun iyi birisini vakti vardır sadece
Haha öyle miymiş?
yay burcuyum.. astrolojiye baya ilgiliyim..son bi kaç senem o kadar boktan geçti ki anlatamam .. sonra öğrendim ki gezegenlerin etkisinden dolayı çoğu yay nahoş durumlar yaşamış bu bi kaç yılda.. ama bu yıl yayların yılı olacak diyor astrolojiBDV konusundan ziyade Hıdrellezde falan kağıda yazıp gül ağacı dibine gömmelik olmuş bu ehehe. Bulursun inşallah ablacım, ben de baya umutsuzken buldum. Kısmetin nereden geleceği belli olmuyor.
Dayım yıllar önce uzun boylu, sarışın, düz saçlı, küçük memeli (önemli ayrıntı), renkli gözlü, iyi huylu, söz dinleyen, hanımhanımcık bir kızla evlenmek istermiş. Bilin bakalım yengem nasıl bir kadınYaşım 30 Hatta 31’den gün almaya başladım.. Bu zamana kadar iyi erkek arkadaşlarım oldu.. ama ya benim hatam dolayısıyla ya karşındakiyle alakalı.. evlilikle taçlanmadı. Kısmet olmadı.. Ve ben üç yıldır yalnızım çok yalnızım o kadar ki artık acı vermeye başladı ☹☹ Çok istiyorum bana denk ,yanıma yakışacak, terbiyeli, düzgün huylu biriyle evlenmek..!! Tamam ben de çok seçiciyim kabul ediyorum.. böyleyim işte ne yapayım elimde değil .., fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ... Of neden bu işler bu kadar zor .. halbuki artık birinin karısı olmak aynı yastığa baş koymak istiyorum.. Beraber düğünlere gitmek ,pikniklere gitmek istiyorum., beraber televizyon izlerken kollarında uyuya kalmak istiyorum ..... Çok mu romantik düşünüyorum acaba !! Acele Etmiyorum illa istiyorum diye... ama oturduğum Yerde de vakit geçip gidiyor şimdi diyeceksiniz ki gez toz eğlen bekarlığın tadını çıkar emin olun çıkardım Gezdim ,tozdum ,eğlendim de hiçbir şeyde gözüm yok .. Sevmek sevilmek ihtiyacı insan oğlunun doğasında var...
yay burcuyum.. astrolojiye baya ilgiliyim..son bi kaç senem o kadar boktan geçti ki anlatamam .. sonra öğrendim ki gezegenlerin etkisinden dolayı çoğu yay nahoş durumlar yaşamış bu bi kaç yılda.. ama bu yıl yayların yılı olacak diyor astroloji.. evlilik, yeni bir şehir, yeni bir iş vs sene sonuna kadar şansımız açıkmış..umarım
İnşallah canım rica ederim :) fikirlerimi belirttim :)Yorumunuza çok teşekkür ederim özenli olmuş , inşallah :)
Esin nadir turlerden demek kiEşimde 8 yıldır oluşmadı o göbek :) adamın aklı çıkıyor azıcık göbeğim çıkacak diye, hemen spora gidiş sıklığını artıyor :) benjm içinde spora salonuna üyelik yaptırmisti zamanında, kilo vermen lazımın kibar hali, her erkek göbekli olmuyor yani :)
Calisiyomusunuz etrafnzda kriterlerinize uygun kimse yokmuYaşım 30 Hatta 31’den gün almaya başladım.. Bu zamana kadar iyi erkek arkadaşlarım oldu.. ama ya benim hatam dolayısıyla ya karşındakiyle alakalı.. evlilikle taçlanmadı. Kısmet olmadı.. Ve ben üç yıldır yalnızım çok yalnızım o kadar ki artık acı vermeye başladı ☹☹ Çok istiyorum bana denk ,yanıma yakışacak, terbiyeli, düzgün huylu biriyle evlenmek..!! Tamam ben de çok seçiciyim kabul ediyorum.. böyleyim işte ne yapayım elimde değil .., fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ... Of neden bu işler bu kadar zor .. halbuki artık birinin karısı olmak aynı yastığa baş koymak istiyorum.. Beraber düğünlere gitmek ,pikniklere gitmek istiyorum., beraber televizyon izlerken kollarında uyuya kalmak istiyorum ..... Çok mu romantik düşünüyorum acaba !! Acele Etmiyorum illa istiyorum diye... ama oturduğum Yerde de vakit geçip gidiyor şimdi diyeceksiniz ki gez toz eğlen bekarlığın tadını çıkar emin olun çıkardım Gezdim ,tozdum ,eğlendim de hiçbir şeyde gözüm yok .. Sevmek sevilmek ihtiyacı insan oğlunun doğasında var...
Kaşı gözü için değil huyu için bol bol dua edip hayırlısını isteyin derim. Ama evlenince de çok matah bir durum ortaya çıkmıyor. Hatta keşke evlenmeseydim, maaşımı orda burda boş boş şeylere harcaya harcaya gezseydim diyorum. Mal kafam işteYaşım 30 Hatta 31’den gün almaya başladım.. Bu zamana kadar iyi erkek arkadaşlarım oldu.. ama ya benim hatam dolayısıyla ya karşındakiyle alakalı.. evlilikle taçlanmadı. Kısmet olmadı.. Ve ben üç yıldır yalnızım çok yalnızım o kadar ki artık acı vermeye başladı ☹☹ Çok istiyorum bana denk ,yanıma yakışacak, terbiyeli, düzgün huylu biriyle evlenmek..!! Tamam ben de çok seçiciyim kabul ediyorum.. böyleyim işte ne yapayım elimde değil .., fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ... Of neden bu işler bu kadar zor .. halbuki artık birinin karısı olmak aynı yastığa baş koymak istiyorum.. Beraber düğünlere gitmek ,pikniklere gitmek istiyorum., beraber televizyon izlerken kollarında uyuya kalmak istiyorum ..... Çok mu romantik düşünüyorum acaba !! Acele Etmiyorum illa istiyorum diye... ama oturduğum Yerde de vakit geçip gidiyor şimdi diyeceksiniz ki gez toz eğlen bekarlığın tadını çıkar emin olun çıkardım Gezdim ,tozdum ,eğlendim de hiçbir şeyde gözüm yok .. Sevmek sevilmek ihtiyacı insan oğlunun doğasında var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?