- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
İşin garibi 20li yaşlarımın başında bu kadar seçici değildim.. hatta arkadaşlarım sevgili olduğum tipleri görünce şok olurlardı.. çünkü huyları güzeldi öyle tercih ediyordum.. ama işte son 4 yıldır falan bakış açım değişti.. Artık bakınca şöyle gözüm gönlüm de şenlensin istiyorumValla benimkiler hep yamuk yumuk olduğundan hiç o açıdan bakmamıştımevli olmak bence de güzel birşey. Ama tv izlerken kollarında uyuyakalmak sen uyurken seni izlemesi falan, film senaryosu
Sen İrina shayk değilsin boşver orlando bloom aramayı. Ahmet Mehmet kaynıyor etraf. He de birine gitsinalınma ama ben 25 lerimde falan acayip seçiciydim. 29 yaşımda evlenmiştim. Şimdi düşünüyorum da o seçicilikte Nirvana yaptığım dönemde kendi EGO’ma kendi yanıma kendimde gördüğüm üstün özelliklere yakışır birini arıyordum, aslında sen muhatabında görmek istediğin üstün özellikleri kendini beğendiğin için istiyorsun gibime geliyor. Bunu biraz düşün bence.
Yani bazılarının kıçı çok çirkin oluyo bakmak istemiyosunbenim eskiler hep sporcu düzgün fizikli erkekler olduğu için o şekilde alışmışım napayım
Evet yolda bi bakanın dönüp 5 kere daha baktığıHiç bir erkeğin poposuna bakıp bununla evlenilir ya da evlenilmez demedim
Bence kriterlerinizi bir gözden geçirin.
Mükemmeli ararken böyle yalnız kalmaya devam edersiniz.
Ya da bulursunuz böyle birini sonra kaderin tokadı olarak adam sonradan bir salar (ki erkekler evlenince salar) oturur bunalıma girersiniz.
Bunları istemek için sizin o kişilerin tercihi olacak bir vücut yapınız ve hayatınız var mı diye de sormak istiyorum
Aynen öyle buluşmada falan tipini beğenmediğin birinin yanından nasıl tüyerim diye bakıyor insanlar .. beğenirse başlıyor sormaya hobilerin neler falan filan diyeKimse kusura bakmasin ama dis gorunus onemli ya. Ilk baktiginda seni cezbetmesi lazim sana itici gelmemesi lazim kisiyi gordugunde meslegi parasi huyu akliniza gelmiyor ki kaşı gözü burnu dişi görünüyor dis gorunus onemli degil diyenler bence kendini kandırıyor
Benim eşim yakışıklıdır mesela ama bazen gerçekten çok canım sıkılıyor. Hemcinslerim beni acayip şaşırtıyor. Bir seferinde otogarda otobüsün gelmesini bekliyoruz. Boyum kadar bacak boyu olan bir hanım ablaİşin garibi 20li yaşlarımın başında bu kadar seçici değildim.. hatta arkadaşlarım sevgili olduğum tipleri görünce şok olurlardı.. çünkü huyları güzeldi öyle tercih ediyordum.. ama işte son 4 yıldır falan bakış açım değişti.. Artık bakınca şöyle gözüm gönlüm de şenlensin istiyorum
Belki Irina Shayk kadar guzeldir fotosunu gordunuz muValla benimkiler hep yamuk yumuk olduğundan hiç o açıdan bakmamıştımevli olmak bence de güzel birşey. Ama tv izlerken kollarında uyuyakalmak sen uyurken seni izlemesi falan, film senaryosu
Sen İrina shayk değilsin boşver orlando bloom aramayı. Ahmet Mehmet kaynıyor etraf. He de birine gitsinalınma ama ben 25 lerimde falan acayip seçiciydim. 29 yaşımda evlenmiştim. Şimdi düşünüyorum da o seçicilikte Nirvana yaptığım dönemde kendi EGO’ma kendi yanıma kendimde gördüğüm üstün özelliklere yakışır birini arıyordum, aslında sen muhatabında görmek istediğin üstün özellikleri kendini beğendiğin için istiyorsun gibime geliyor. Bunu biraz düşün bence.
O göbüşü ellerimle büyütürsem tabi hiç sıkıntı yapmamBence en fit olan bile evlenince gobek yapiyorSen gobegi kriterlerinden cikart bence
Evet yazdıktan sonra neden olmasın dedim ama geç kaldım. İrina shayk gibiysen sam haughanBelki Irina Shayk kadar guzeldir fotosunu gordunuz mu
Her guzel ekrana cikmiyor.
O göbüşü ellerimle büyütürsem tabi hiç sıkıntı yapmam
Eşimde 8 yıldır oluşmadı o göbek :) adamın aklı çıkıyor azıcık göbeğim çıkacak diye, hemen spora gidiş sıklığını artıyor :) benjm içinde spora salonuna üyelik yaptırmisti zamanında, kilo vermen lazımın kibar hali, her erkek göbekli olmuyor yani :)Sen bisey yapmasan da o gobek cikiyor sekerimBence evliligin erkek uzerindeki ilk degisimi. Olsun lop lop et olsun kimseler bakmasin
Teşekkür ediyorum umarımUmarım gönlünüze göre birini bulursunuz ne diyelim.
Komedi ya harikasınızAblacım erkekte basen olmasın ne seviye bir seçiciliktir
Buna ben altına imzamı atarımDış görünüş önemli değil diyorsunuz ama !.. Emin olun çirkinler de güzeller kadar değer bilmez ve nankör..
Aynen bunun tiple ne alakası var.. karekter işi bu !!.. sanki bütün tipsizler de dünya iyisiymiş gibi bi algı yaratılıyor.. yok öyle bi dünya...Buna ben altına imzamı atarım ☺
Ya bana şu denk gelen hesap ödeme konusunda yediğini içtiğini kadına ödeten erkek bayağı tipsizdi kadın bana bakmalı diye düşünüyormuş meğer arkadaşlarına öyle demiş tipi de karakteri de düzgün olsun YaAynen bunun tiple ne alakası var.. karekter işi bu !!.. sanki bütün tipsizler de dünya iyisiymiş gibi bi algı yaratılıyor.. yok öyle bi dünya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?