Evlenmek istiyorum:)

İşin garibi 20li yaşlarımın başında bu kadar seçici değildim.. hatta arkadaşlarım sevgili olduğum tipleri görünce şok olurlardı.. çünkü huyları güzeldi öyle tercih ediyordum.. ama işte son 4 yıldır falan bakış açım değişti.. Artık bakınca şöyle gözüm gönlüm de şenlensin istiyorum

Yani bazılarının kıçı çok çirkin oluyo bakmak istemiyosun benim eskiler hep sporcu düzgün fizikli erkekler olduğu için o şekilde alışmışım napayım

Bence en fit olan bile evlenince gobek yapiyor Sen gobegi kriterlerinden cikart bence

İnsanın kriterleri illa ki oluyor. Ama aşık olursan kriter mriter görmüyor gözün. Gerçi düşündüm de eşim tam istediğim gibi biri oldu. Poposuna bekarken dikkat etmedim yalnız. Evlendikten sonra keşfettim. Popon bacakların ne güzelmiş dedim bir gün. Aynaya bakıp aa gerçekten oyleymis dedi
Bizi görümcem tanistirmisti. Şaka maka arkadaşımın abisiyle evleneceğim aklımin ucundan geçmezdi. Kısmet iste

Evet yolda bi bakanın dönüp 5 kere daha baktığı
Aynen öyle buluşmada falan tipini beğenmediğin birinin yanından nasıl tüyerim diye bakıyor insanlar .. beğenirse başlıyor sormaya hobilerin neler falan filan diye

Benim eşim yakışıklıdır mesela ama bazen gerçekten çok canım sıkılıyor. Hemcinslerim beni acayip şaşırtıyor. Bir seferinde otogarda otobüsün gelmesini bekliyoruz. Boyum kadar bacak boyu olan bir hanım abla bariz bir şekilde eşimi kesiyor ama kesmek demez doğradı resmen bakışlarıyla. Eşim farkediniz arkasını ona yüzünü bana döndü ama arkasından hala bakıyor la havle. Ay bilmiyorum Türkiye ortalamasında yakışıklı olsun elbette ama sen yine de gel şu baseni bari çıkart listeden

Belki Irina Shayk kadar guzeldir fotosunu gordunuz mu
Her guzel ekrana cikmiyor.

Sen bisey yapmasan da o gobek cikiyor sekerim Bence evliligin erkek uzerindeki ilk degisimi. Olsun lop lop et olsun kimseler bakmasin
Eşimde 8 yıldır oluşmadı o göbek :) adamın aklı çıkıyor azıcık göbeğim çıkacak diye, hemen spora gidiş sıklığını artıyor :) benjm içinde spora salonuna üyelik yaptırmisti zamanında, kilo vermen lazımın kibar hali, her erkek göbekli olmuyor yani :)

Aynen bunun tiple ne alakası var.. karekter işi bu !!.. sanki bütün tipsizler de dünya iyisiymiş gibi bi algı yaratılıyor.. yok öyle bi dünya...
Ya bana şu denk gelen hesap ödeme konusunda yediğini içtiğini kadına ödeten erkek bayağı tipsizdi kadın bana bakmalı diye düşünüyormuş meğer arkadaşlarına öyle demiş tipi de karakteri de düzgün olsun Ya

Bu kadar secici olmayın sevgi ve anlayıs en önemlisi bana göre.
Evlilikte kolay değil tabii ama sevdiğin kişiyle olunca bambaska bir şey..
Tabi yanlış evlilik yapıp pişman olanda bir sürü insan var.
Bu arada evlendikten sonra hepsi göbekli oluyor
Nasip ne zamansa o zaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…